kocasının eski karısı

Çok sinirlendim yazdım karma karışık oldu varya adamı hasta ederler. ..
Nasip kısmet böyle olacağını bilmiyordum ...ben yeni Mobilya bile istemedim ya öyle bir insanım benim gözüm tok çok şükür çocuğa da gerekirse bakarım ..derdim çocuk değil kadının aç gözlülüğü ...çocuğa verilende değilim bende veririm ... ben çovuklarıma marka giydirmezken penyeci de diktiririp tasarruf ederken adamin 8bin tl gibi bir fiyat ödemesi zoruma gitti Hakkım varsa haram ediyorum. .. ben heray kuaför e para vermiyorum evde boyuyorum saçımı ama eşim de demiyo ki bu ay da bakıcı nın parasını ben vereyim. ..

Sorun kocanizdaysa elalemin kadinina neden onursuz diyorsunuz?

Canim çalışan bayan ve çok şeytan çocuğuju kullanoyor Sonuna kadar Onursuz biri demek ki

tatlım üslubun inşallah bazı arkadaşlarada örnek olur.. ne güzel anlatmışsın :)

sözüm acımasızca yorum yapan arkadaşlara onlar üstlerine alınmazlar ama ben yinede yazacağım;
hiç ummadığımız şeyler gelebilir başımıza.. sevmiştir... adam böyle değildir sonradan değişmiştir belki.. normal birşeyse kafana takma dersiniz olur biter..

hiç tanımadığımız insanları burda üzüp vebalini almaya hiç gerek yokkii

Senin sorunun eşinle kadınla kendini kıyaslama onun maaşı ne kadar senin maaşın ne kadar bu bile fark ettirir çocuğa yaptığı yardımı öyle düşün.

Çocuğu olan kocayı almayı biliyorsun da verdiği para da mı gözü kalıyor Allah aşkına bunları evlenmeden önce düşünecektin bir şey demeye hakkın yok. Nafaka verebilir o yasal olarak mahkemenin bağladığı bir şey ama çocuğuna ek para gönderebilir kolay mı bir anne tek başına bir çocuk bakıyor. Bir kereye mahsus kredi kartını ödemiş olabilir her zamanda olacağını sanmam çocuk için masraf olmuştur belki yoksa kadının kendi harcamaları için zaten göndermez.

Başta açık yazmadığın için doğal olarak herkes sana yüklendi ama durum böyleyse sen haklısın. Güzellikle konuş ben çocuğumdan evimden ayrı kalıp saatlerce çalışıyorum emeğimi başkasına yediriyorsun bu durumda kendimi enayi gibi hissediyorum de. eğer çok zenginsen ben de çalışmayıp çocuklarımla vakit geçiriyim de.

Sorun kocanizdaysa elalemin kadinina neden onursuz diyorsunuz?
Diyorum çünkü yolacak kaz arıyor eşimin iyi niyetini kullanıyor Onurlu bir insan çocuğun parasına bile dokunma z.. benim arkadaşımda var eşinden aldığı nafakayı çocuğa hesap açtı orada biriktiriyor dokunamam o paraya der yediğini içtiğini hesaplayamam o benim evladım der Onurlu kadın öyle olur

Canim çalışan bayan ve çok şeytan çocuğuju kullanoyor Sonuna kadar Onursuz biri demek ki
Canım ben tamamiyle senden yanayım hiç boşuna germe kendini. arada çocuk var yapabileceğin bir şey yok maalesef. sadece eşinle konuş bu şekilde olmaz sonu gelmez çünki...

Sonuna kadar katılıyorum bu yorumuna ama maalesef hayat öyle olmuyor
Eşimin eski eşi ; hiç bir vasfı olmayan, hayatı boyunca çalışmamış, ailesi olmayan bir kadın, iki evlatları var
Yıllarca çalışmayıp sonradan öyle hop diye ayağa kalkılmıyor ki
Çalışıyor şimdi asgari ücretle, eşim oturdukları evi ona bırakmış, kirası yok ama gideri çok, yetişemiyor haliyle ne olacak ? Mecbur destek olunacak, çocuklara da yeri geldiğinde kadına da . 16 ve 12 yaşlarında iki çocuk, okulları, servisleri, yeme içmeleri, ısınmaları, giyinmeleri, bilgisayarları, telefonları nasıl yetişsin kadın. Hayatımda tanıdığım en aksi, en geçimsiz, en edepsiz insan, çirkefliğinin boyutu yok ama gel gör ki çaresiz. Zamanında alınmayan tedbirlerin yüzünden bunlar, o yüzden diyoruz kızlarımıza ayaklarınızın üzerine basın diye. Bu bir kadın için gerçekten çok kırıcı bir şey, düşünsene ayrıldığın adama sürekli muhtaç kalıyorsun. İnan bazen kızmayı bile beceremiyorum o kadar zavallı görünüyor gözüme ...

Tekrar soyluyorum sorununuz esinizle
Esiniz size ve evinize maddi anlamda destek olmadigi icin boyle dusunuyorsunuz ama haksizsiniz
Orda bir onursuz varsa bile bu o cocugun annesi degil

kocan seni kendi ayakları üstünde duran güçlü kadın olarak görüyor. Ben olmasam da başının çaresine bakıyor diye düşünüyor senin için. Eski eşini de onun yardımına merhametine muhtaç görüyor bu yüzden para yollamakta çekince görmüyor.

Tek başına bende bakıyorum ne oluyor acaba eşim gece geliyor çocuklarla ilgili hiçbir sorumluluğu yok hasta olurlar ben ...
izin alırım giysi alınacak ben alırım.... kendi masrafı canım adım gibi biliyorum

Maalesef ülkemizde nafaka denen şey çok az.
Gerçekten yetmiyordur çocuğa.

gelelim yoruma ;

2 çocuk için nafaka miktarımız 300 tl (2 yıldır hiç vermedi )ben iki çocuğa kreş parası 1800 tl veriyorum hemde en ucuz okul böyle.. çocukların boğazında bir tane lokması girmiyor sırtlarına bir tane kazak almadı..

aslında keşke adam olsada dünyaya gelen çocuğun arkasında durabilse..

eski eşinine veriyor diye düşünme o bunu çocuğu için yapıyor.. nafakanız ne kadar bilmiyorum ama baba desteği olmadan çocuk yetiştirmek çok zor..

ama sizin geçiminizide sarsmayacak ölçüde birşeyler verirse iyi olur tabi

Tekrar soyluyorum sorununuz esinizle
Esiniz size ve evinize maddi anlamda destek olmadigi icin boyle dusunuyorsunuz ama haksizsiniz
Orda bir onursuz varsa bile bu o cocugun annesi degil
Boşandığım adamdan para isyemek çok onurluca bir davranış değil Çalışan bir bayan olduğu halde

Adamın birden fazla çocuğu varsa parası elbette bölünecek.
Adamın tüm parasına, tüm ilgisine sahip olmak istiyorsanız çözüm belliydi: bekar adamla evlenmek
Çocuklu biriyle evlenmek 2. aile olmayı, babanın zamanının ve imkanlarının bölünmesini kabul etmek demek.
O çocuklara giden paraya gönül koyamazsınız çünkü hakkınız yok. Para onlara gitmesin benimkilere gitsin kafasıyla bir yere varamazsınız.
Maddi sıkıntıdan şikayet etmeniz de çok akıl karı gelmedi bana, adam birden fazla çocuğa bakıyor, maddiyatınız kötüyse de kötü olması normal.

Bilmiyorum canım ya şu tırnağı kırılınca kıyameti koparan kadınlardan olmak varmış Biz güçlü kadın olduk

konu ile alakasız eski konunuzu biliyorum ama çocuğu yanınıza mi aldınız artık sizle mi kalacak
çok sevindim yaa
artık daha mutlu olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…