Kocasıyla para yüzünden kavga eden var mı?

hulya006

Guru
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2008
66
0
286
Ankara
merhaba arkadaşlar benim sıkıntım eşim kendi maaşını benim maaşımı çeker evin bütün ihtiyaçları ondan sorulur ben ekmek dahi almam eve kira elek su herşey herşeyi o yapar herneyse bana 200 lira uzattı al bunu yetermi diye bende gönülsüz yeter dedim. Sonra içim içime sıgmadı nedense bu ay senin kredi karın ne kadar nereye ne harcadın ne kaldı diye sorgulamaya başladım nedense birden.Sanki bu ay zoruma gitti çalış çalış harçlık alır gibi para al. Sonra kavga ettik neden bana hesap soruyorsun dedi al paranı o zaman yap harcamalarını dedi ben bi yere paramı harcıyorum sanki sensiz bişeymi yapıyorum falan filan demeye başladı kavga ettik ben galiba agır konustum. ve küsüzzzzzzz

yorumlarını merak ediyorum yardım edin bana

kendi maaşını kendin çeksene neden eşin çekiyo ki
ayrıca internet şubesi kullanıyosanız tüm harcamaları nerden yapıldığını görebilirsin, bence yoksa internet hesabı açtır, hem kendin hem eşin için
bence eşinin yaptığı hoş değil, sana güvenmiyormuş gibi, tüm paranı çekip sana harçlık vermesi

internet üzerinden ben takip ediyorum zaten onun kartlarını kendi kartlarımı herşeyden aslında bilgim var şimdi ben onun elinden geri alarak onu incitmiş olucam ona güvenmediğimi hissedicek ve olay daha farklı olucak

kartını vermen önemli değil ama biz kuruşu kuruşuna birbirimizin hesabımızı biliriz, birbirimizden habersiz çekirdek almayız, alışverişe falan hep birlikte gideriz. zaten para hesabınıda hep ben yaparım

ya bana da saçma geldi madem muhasebecisin sen eşin neden maaşını çekip evimi çevirip sınırlı harçlık veriyor benim bildiğim bunları bayanlar yapar en iyisi naaşını kendin çek o zaman nereye ne gittiği belli olur..vereliniortak

yeni mi evlisiniz?
keşke hiç öyle başlamasaydınız.
karı kocada olunsa emek ayrı, maaş ayrı olmalı. buna dokunulmamalı.
dinimizde şöyle bişey var, erkek evin giderlerini finanse etmek zorunda ama kadın değil.
tabi isterse verebilir ama, zorunlu değil.

bence de maaşını kendin çekmelisin.. ne olursa olsun o senin paran... hiç bir konuda erkeğe ipleri vermemekten yanayım şahsen...

4 yıllık evliyim oldu bi kere başladık bu sisteme evet dinimiz onu emrediyor ama maddiyatım yokki vermeyeyim onunki kirayla kredi kartlarına iyi geliyor.

a.s.
Bence de hata en baştan yapılmış, katılmadığım taraf ev işi çocuk bakımı olsun ben çalışıyorum eşimde çalışıyo hayat müşterek eve gelince yardım etsin istiyoruz,ama iş paraya gelince vermek zorunda değilim mi oluyor,sizi tenzih ederek söylüyorum,bu yoruma katılamıyacağım

Son düzenleme:

valla canım, evi çekip çevirmek konusunda kadınlar erkeklerden daha başarılı bence
tabii tam tersi olanlarda vardır
:hulya:

genelde evi bayan çekip çevirir ama sizde tersi olmuş. bizdede ayrı gayrı yok ama maaş kartım bende durur. ondada dursa nereye ne harcadığımızı biliriz.erkekler bu konularda hassas olurlar kırılmış olabilir size.

valla canım, evi çekip çevirmek konusunda kadınlar erkeklerden daha başarılı bence
tabii tam tersi olanlarda vardır
:hulya:

Biz o tam tersi gruptayızbayanssulusmile
Bende eşime verirdim çalışırken ki bunu hiç hata olarak görmedim,eşimde iyi niyet suistimali hç yapmadı.Bu konuda hiç hatasını görmedim.

ben uzatayımmı küslüğü napayım:)) elinden herşeyimi alayımmı sonuç ne olurki gerçekten ters mi teperki eşim benim çantamı ayakkabımı anlık herşeyimi alır süpriz yapar kendi bi yere gittiği zaman şu kadar harcadım der napsamki kızlar yaaa

Var ben, hemde Allahın hergünü, şaşmaz yani
Bana her ay toplu harçlık verecek varya, 9 takla atarım herhaldesempatiksalakcinni
Ama bizim durum farklı benim eşim acayip pinti, öyle böyle değil, tam bi varyemezakannehir
Kafayı zengin olmakla bozmuş durumda:umursamaz:
Takmamaya çalışıyorum ama takıyor insan,

galiba kırıldı ya çünkü tabi sana hesap sorucam benim paramı kullanıyorsun şu an diye bağırdım..

komplemi alıyor elinden bitanem:))

en korktugum erkek tipi ne pinti ne fazla cömert ortası olmalı bence,Allah sabır versin sizede bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…