Kocasıyla para yüzünden kavga eden var mı?

kesinlikle bende kendi maaşını kendin çekmen gerektğini düşünüyorum. mantıklı olan bu yani. eşin biraz hoşgörüşsüz bir adammış kusura bakma ama bu durum ilk başlarda böyle olsada sonra ondan soğumana bile sebebiyet verebilir. ikinizde alırsınız maaşlarınızı sonra bi akşam oturur bunlar faturalara bunlar kiraya bunlar mutfak alışverişine diye ayırırsınız. kalanda zaten ikinizin..

Kızcağız gönlünü almak için kartını vercek,parasını vercek;bide gece gönlünü edersin oldu bitti işte

bence kusmesı çok sacma..
şimdı verırsen kartını ömur boyu onda kalır...çok sacma..sensız harcamıyorsa versın kartını, sende onsuz harcama..
çok acayıp bır durum...

kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim

valla ben bütçenin ortak yapılması taraftarıyım, ayrıca eşlerin sürekli birbirlerine 3-5 kuruşun hesabını yapmalarıda hoş değil diye düşünüyorum, çalışıp kazanılıyorsa para, bazen savurmak, bazen lüxe kaçıp insanın kendini şımartması herkesin hakkı, kadınında, erkeğinde
ama erkek tüm parayı alıyosa kadın bu haktan mahrum kalıyosa, gücenmesi çok normal

Kız kuzu sen yola gelmişin ha...
Valla verdiğim dersler,o kadaaa tlf konuşmaları işe yaramış.Aferim la bana:lepi:

Bencede gönlünü alın eşinizin..

sempatiksalakcinni

ay valla kocaların sözcüsü gibi konuştun kuzu

payvondamı yiyoz parayı, içkimiz yok kumarımız yok bla bla bla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

Yav şimdi Sezer'ın hakkı Sezara Lostdaşım.

bizde yapardık önceden oturur ama şimdi çok detaya inmiyoruz söyler evet şunu şuraya şunu şuraya diye falan ama ben sordugumdada sinir oluyor ben sana hesapmı vericem dedi bana güvenmiyormusun dedi bende onun söylediklerine karşılık ağır konustum büyüdü gitti konu

kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim

Biraz ağır olmuş ama insan sinirli anında söylüyor böyle şeyler.Sonuçta karşı tarafta söylüyor.Hem sen emeğinin karşılığını istemişsin bu suç değilki.

Abbaaaavakannehir

Sanki adam yıllardır işsiz, sürekli dayak atıp alıyor elinden parayı. Kız bu düşmana bile söylenmez.

Özür filan dileme bence (kıçı kalkmasın) ama ufaktan konuşmaya başla hergünki gibi. Ortada sanki birşey yokmuş gibi. Anlar herhalde üzgün olduğunu eşşek değilya

kaydirigubbakcemile5 aynen ufaktan konuşmaya başla bişey yokmuş gibi:hulya:

oh ne ala memleket ben başta yaptım başta hata hiç bu olaya girmicektim şimdide böyle olur işte hesapta soramazsın

Bence evet evlilikte ayrı gayrı olmaz ama içine siniyorsa.Belliki senin içine sinmiyor.Kendi paranı kendin alıp kullanmak istiyorsun o zaman hazır konu açılmışken kapatma.İlerde içinde halletmediğin sürece belirli aralıklarla sorun olarak çıkacak çünkü karşınıza.

Kuzum sen kendini koy o adamın yerine özür mü beklerdin, yoksa hiç bişey olmamış gibi eşinin davranmasını mı?
Biraz ağır olmuş bencebilmiyorumkismile

hımm kocanın neye ne kadar harcadığını biliyor ve güveniyorsan, ileri gitmişsin o zaman. ben şaibeli durumlar sezdin sanmıştım. yanlış anlamışım.

şekerim o zaman şöyle yap,maaş kartının sende durmasını gerçekten çok istiyorsan öyle belirt eşine yoksa boşuna kırgınlık çıkarma. sen de ya da onda durmuş farketmez ama gönül rızan önemli sonuçta...

ettiğin ağır lafı da merak ettim.

aradım acayip soguk bişeymi var dedim moralim bozuk dedi sert sert bende o zaman akşam moralini düzeltte gel dedim :) hihihihihi

valla bu lafların üstüne eşinin kartını vermesi lazım, verirse sakın almam deme ha,
bence senin bu kart olayına gönlün yok, al kartını, bütçeyide ortak yapın mis gibi

nasılsa parayı netten sen kontrol ediyosun, gerçekte eşin kontrol ediyo, sonuçta bi kaçak oluşacak durum yok yani, bence kartını almalısın, karı parası yeme durumuna geldiyse olay, eşinde tekrar kartını almamalı bence

Hiii anam , ben bunları diycem var ya, sonumu ben bile hayal edemiyorum yaniakannehir

valla aslına bakarsan yüzde 500 haklıyım ben ona benim paramı hiç kullanmıcaksın kendime harcıcam oldugu gibi demiyorumki sadece ayrıntıya girsin çok detay versin istiyorum ha emin değilmisin kocandan diyorsunuz şundan çok eminim benden gizli en fazla 50 lira harcıyordur başka değildir oda aldıgı gömleği 10 diyorsa 20 dir örnek ama bu ay bana ne oldu anlamadım rahatımmı battı ne bazılarının dediğine bakarsan evin ekmeğine dahi karışmayan erkeklerde var elinden döverek alan erkeklerde var

aman ne biliyim ya karışık kafam epey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…