Kız kuzu sen yola gelmişin ha...
Valla verdiğim dersler,o kadaaa tlf konuşmaları işe yaramış.Aferim la bana:lepi:
Bencede gönlünü alın eşinizin..
ay valla kocaların sözcüsü gibi konuştun kuzu
payvondamı yiyoz parayı, içkimiz yok kumarımız yok bla bla blasempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
seninle hemen hemen aynı durumdayız canım
bende maaşımı kocama veririm ama hesabımızı beraber tutarız nereye ne harcama yapılacaksa beraber yaparız beraber hesaplarız benim ve evin hiçbişeyini eksik etmez ben bu konuda onun tek bir yanlışını dahi görmedim sonuna kadar da güveniyorum
eğer sende güveniyosan eşine tutupta senin paran benim param kavgaları yapmayın bence ve bir an önce gönllünü alın eşinizin
kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim
kızlar bana dediki o zaman git annenlerle harca paranı dedi bende dedimki annemleri neden karıstırıyorsun onlar benim parama hiç dokunmadılar senin gibi karı parası yemedi onlar dedim
Kızcağız gönlünü almak için kartını vercek,parasını vercek;bide gece gönlünü edersin oldu bitti işte
Abbaaaavakannehir
Sanki adam yıllardır işsiz, sürekli dayak atıp alıyor elinden parayı. Kız bu düşmana bile söylenmez.
Özür filan dileme bence (kıçı kalkmasın) ama ufaktan konuşmaya başla hergünki gibi. Ortada sanki birşey yokmuş gibi. Anlar herhalde üzgün olduğunu eşşek değilya
oh ne ala memleket ben başta yaptım başta hata hiç bu olaya girmicektim şimdide böyle olur işte hesapta soramazsın
kaydirigubbakcemile5 aynen ufaktan konuşmaya başla bişey yokmuş gibi:hulya:
Abbaaaavakannehir
Sanki adam yıllardır işsiz, sürekli dayak atıp alıyor elinden parayı. Kız bu düşmana bile söylenmez.
Özür filan dileme bence (kıçı kalkmasın) ama ufaktan konuşmaya başla hergünki gibi. Ortada sanki birşey yokmuş gibi. Anlar herhalde üzgün olduğunu eşşek değilya
aradım acayip soguk bişeymi var dedim moralim bozuk dedi sert sert bende o zaman akşam moralini düzeltte gel dedim :) hihihihihi
Hiii anam , ben bunları diycem var ya, sonumu ben bile hayal edemiyorum yaniakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?