Kocasıyla para yüzünden kavga eden var mı?

Biz o tam tersi gruptayızbayanssulusmile
Bende eşime verirdim çalışırken ki bunu hiç hata olarak görmedim,eşimde iyi niyet suistimali hç yapmadı.Bu konuda hiç hatasını görmedim.
ya aslına bakarsan bende rahatsız olmamıştım ama dün birden konu açıldı ve bu boyuta geldi bende anlamadım

Bacım hakkaten çok şanslısın, e tüm ihtiyaçlarını zaten karşılıyor eşin, sadece harçlık veriyor, o 200TL yeter bence
Bana kalırsa abartıyorsun gibime geldi, sürdürme küslüğü,
Ben bi evin içinde ayrım gayrım olmaz taraftarıyım, neymiş o senin paran benim param, ben küçüklüğümden beri öyle gördüğüme eşime verdim baştan maaşı emme, herkes baabasının evindeki gibi değilmiş onu öğrendim:1closedeyes:
Bence abartıp konuyu büyütme beterin beteri var, şekil A.ben

4 yıllık evliyim oldu bi kere başladık bu sisteme evet dinimiz onu emrediyor ama maddiyatım yokki vermeyeyim onunki kirayla kredi kartlarına iyi geliyor.
canım eğer maddiyatınız o şekildeyse olayın şekli değişir, sorun etmemelisiniz. ha sizin maaşınızı çeker, gider olur olmadık harcamalar yapar o zaman tepki gösterirsiniz. ama nereye harcadığını bilirim diyorsunuz. ama yine tek bir kasada toplamak yerine oturur konuşur, vermeniz gerekeni ortaya koyarsınız. böylece ondan harçlık almış gibi kendinizi kötü hissetmezsiniz.

ben evlendiğimden beri hiç çalışmadım. ailemde para muhabbeti hiç dönmezdi benim. annem maaşını kendisi harcardı. ama bize de verirdi, market alışverişi de yapardı. bazen fatura da öderdi. birbirlerine bi kere bile sen bu parayı ne yaptın dediklerini bilmem. 25 sene onlarla yaşadım. en güzeli böyle yaşamak bence. demek istediğim bu yani.

valla canım, evi çekip çevirmek konusunda kadınlar erkeklerden daha başarılı bence
tabii tam tersi olanlarda vardır
:hulya:

orası kesin. ben alışverişe gidemediğimde eşim çok paraya az şey alır mesela :)

ya kadın gönüllü veriyosa tamamda, gönülsüz veriyosa eşin bence anlayışlı olması lazım

sonuçta kart kimde olursa olsun, ortak ihtiyaçlara gidiyodur, nereye gidecek, isviçreye kaçırcak hali yok ya kızın
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

çok katılıyorum o söze kısmet ya herhalde bu işler eşleri iyi maaş alır bayanların maaşına dokunmaz bizimkide mecbur karısmak zorunda kaldı çünkü ikimizinki anca yetiyor ya kalıyor yada kalmıyor nerdeyse
neden şekil a ben dedin canım ya senin ne derdin var .

Takıldınız bi niye maaş katını ona verdin lafına. Versin nolmuş. Arkadaş diyorki eve bir ekmek dahi almam, evin herşeyiyle koca ilgileniyormuş. Bilmem farkındamısınız.%90 yük erkekte burda. Hatta %100.

Nedir bu kendinizi kaf dağında görmeler anlamadım. Adam karısının maaşını alıyorda zevkü sefa içindemi yaşıyor. Hergece ayrı bara pavyonamı gidiyor. Ne yapıyor bu adam.Yine kendi ailesi için harcıyor. Ve eşinede hiç bir yük yüklemiyor. Kadın zaten işte çalışıyor yoruluyor, evde işten güçten yine yoruluyor, bide fatura yatırmak, kira mutfak alışverişi bilmem neylemi uğraşacak.

Konu sahibesi "tabi sana hesap sorucam benim paramı kullanıyorsun şu an" demekle büyük bir çamı devirmişsin. Adam senin paranı ne için kullanıyor. Kendi zevkine değil herhalde. Eşini sen tanırsın biz değil, neye ne için kullandığını sen bilirsin. Böyle söylemen hiç hoş olmamış.

Küslüğü uzatma lütfen.

Ben dert etmiyorum artık kendime, alıştım çünkü, 3 yıldır evliyim , sadece bana değil herkese karşı böyle.O gün kavga ediyorum para almadan geliyorum işe, ertesi gün 2 katını alıyorum ondan
E neyapayım dinsisizn hakkından imansız gelirmişsempatiksalakcinni

Kız kuzu sen yola gelmişin ha...
Valla verdiğim dersler,o kadaaa tlf konuşmaları işe yaramış.Aferim la bana:lepi:

Bencede gönlünü alın eşinizin..

Ben eşime göre daha savurganım dolayısıyla maaş kartım eşimde. Aynı konu sahibi arkadaş gibi evin bütün masraflarıyla herşeyiyle eşim ilgilenir. Ben arada ekmek alırım canım:ecrin_bebek:, Bende param bitince harçlık alırım. Hiçbir zaman itiraz etmez. Kendi kredi kartıda bende. İstediğim gibi harcarım. abartmamak kaydıyla tabi.

Şu sidik yarışından artık vazgeçin, dengeyi kurun yeter.

ay valla kocaların sözcüsü gibi konuştun kuzu

payvondamı yiyoz parayı, içkimiz yok kumarımız yok bla bla bla
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

valla konu sahibi arkadaşım gönlün varsa kartın kalsın, gönlün yoksa al kartını, değişen bişey olmaz sonuçta para aynı yerlere gidecek:hulya:

canım ya helal olsun sana süpersin bakış açını çok begendimalkisalkisalkis

seninle hemen hemen aynı durumdayız canım
bende maaşımı kocama veririm ama hesabımızı beraber tutarız nereye ne harcama yapılacaksa beraber yaparız beraber hesaplarız benim ve evin hiçbişeyini eksik etmez ben bu konuda onun tek bir yanlışını dahi görmedim sonuna kadar da güveniyorum
eğer sende güveniyosan eşine tutupta senin paran benim param kavgaları yapmayın bence ve bir an önce gönllünü alın eşinizin

paranı kendin çekmen demek , hepsini kendine harcaman demek değil canım. bence paranı kendin çekmek istedğini düzgün bir dille belirt eşine, bunda kırılacak bir nokta yok. eşinin yetemediği yerde de yardımını esirgemezsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…