- 22 Ocak 2019
- 468
- 280
- 103
- 33
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Yanlış .Merhaba arladaslar balıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Helal olsun üstat.Yanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
Annenin yaptiklarini sindirip unutamiyorum ama senin annen oldugu icin saygim baki daha guzel bir sözdüzMerhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Yanlışın katmerlisi.Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
keşke siz dediğinizde bir şeyler değişse, düzelse tamam söyleyin.Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Merhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?