- 13 Haziran 2015
- 5.917
- 19.674
- 448
- Konu Sahibi Maviguverciin
-
Kuzum konu ac okuyalim parti kur oya verelim bekarlar olarakYanlış .
Çünkü her ufak sızlanmanda zaten annemi sevmiyorsun uyduruyosun olur dediği
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
İşte budurYanlış .
Annendir başımın üstünde yeri var ama beni çok kırıyor ben onu kırmamak için uzak durmak istiyorum zira daha fazla dayanamam kalbini kırarım diye korkuyorum denir
Hatta "ben onu seviyorum anne/kız gibi olmak istiyorum, o neden beni bir türlü sevemedi, çok üzülüyorum" diye eklenir.Yanlış .
Aman terzi kendi söküğünü dikebilir mi hiç ay ? Ben böyle akıl verirken iyiyim de iş başa düşünce aklıma laf söz gelmez direk aklımda ne varsa onu söylerim dan dan danKuzum konu ac okuyalim parti kur oya verelim bekarlar olarak
Ben 6 senenin sonunda ikimizde birbirimizi sevmiyoruz biliyorsun demiştimMerhaba arkadaslar başlıktanda anladığınız gibi kocaya anneni sevmiyorum demek ne kadar dogru. Kaynana cok kotuluk yaptıysada ondan her seferde nefret etmeni saglasa da. Eşimize anneni sevmiyorum demek yanlış mı?
Aynen ya yapmacık yapmacık gelinimi seviyorumlar. Hayır tanımadan nasıl sevdin anlamsız değil mi. Ve de yüze Baska arkaya Baska tavrını yeminle ben kv de gördüm. Ondan öyle korktum ki ben kendimi izah dahi etmiyorum. Onunla aşık atılmaz.Benim kayınvalideme karşı hiç bir duygum yokken ben sevmiyor konumuna düştüm.Sebebi ise annesi beni hiç tanımadığı halde bile gelinimi çok seviyorum diyip eşimin beynine işledi.Tabi ben daha tanımadığım için birşey demedim.Sonra o iyi oldu ben kötü.hatta ben bile inandım sevdiğine eşime attığı mesajları görünce sonra bir baktım bunları sadece eşime söylüyor.Benim yüzüme düşmanmışım gibi bakıyor.ne arar ne sorar ben ararım bazen açar bazen açmaz.Ama o hep arar oldu ben aramayan oldum.Benim pskoljim iyi degil panik atak ilacı kullanıyorum sağım solum belli olmaz diye göz dağı verdi eşime söyleyince annem öyle bir ilaç kullanmıyor sen yalan söylüyorsun dedi.Bunu nasıl beceriyor bilmiyorum..Onun yaptıgı gibi eşimin yanında yüzüne gülüp eşim gidince ters ters konusmam lazımdı aslında ama oynayamadım.Pişmanda değilim.Kendi benliğimi karakterimi kaybedecek kadar kimseyi sevmedim sevmem.O yüzden nefret bile etmiyorum.Canı sıkılan bu teyzeler sıkıntıdan öyle oyun oynayıp huzursuzluk çıkartmaya bayılıyorlar.Kendi kaynanalarından ne gördüyse onu yapıyorlar ama buysa amaçları alsınlar oğullarını onların olsun bırakın.Açıkcası benim umruda bile degil artık.Kimsenin entrikalarını çekmek zorunda degilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?