- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
cok haklısınız ben calısmıyorum suan ve okadar kotu hıssedıyorum kı o ıse gıdınce ben uyusam rahat bırısı gıbı hıssedıyorum kendımı calısmamgerekmıs gıbı hıssedıyorum ...Allah yardımcıları olsun eslerımızn ..bn esıme kahvaltıda hazrıyorum ogle yemegıde aksam ymegıde yapacagım tabı:)Selam kizlar sabah sabah aklima geldi,hersabah esimden once kalkip kahvaltisini hazirlar ve onu uyandirrim ben..
Eltim den ve kv den,baskalarindan da duydugum amaaaan kim kalkar o saatte kendi bisyler yesin gitsin mantigi..
Bence esim bizim icin hergun kalkip mucadele ediyorsa bende o cabaya bi nebze destek olunmasi taraftariyim sizce haksizmiyim..
Nezaket dolu bir yanıt daha...Sartlari geregi yapamayanlara bir atifda bulundugumu hatirlamiyorum,kaldiki calisan veya rahatsiz olan hemcinslerimiz de var,burda esasen yapmaya calistigim arkadaslarin olaya nasil baktigiyla ilgili bir yoklama..
Hayat bir sekilde yasanir akar gider,gercektende soyledigim gibi amaan sende bosver mantigi veya ozverinin boyutunu anlamak..
Adamlar isyerlerine gittiginde poaca borek kemirenler veya huzurlu mutlu isine odaklananlarla aradaki farki animsatma..
Benim canim istemiyor gerek yok diyerek evden cikan adam acaba sabahin o canli saatinde burusuk yuzunuzu gormek istemedigindemi diye dusunmeden edemiyorum dogrusu..
Yapmayanlarda nasil bir iliski varmis, bu mesaj ne demek?Benim esimi cok etkiliyo gercekten,moralli gidince isine ayni moralle geri dönuyor,
yapmayanlarda nasil bir iliski var anlamiyorum acikcasi..
Nezaket dolu bir yanıt daha...
Kadının şartları elverse de hazırlamıyorsa hazırlamaz, onlara da bir ''atıfta'' bulunmaya hakkınız yok bana kalırsa.
Biz eşimle evden beraber çıkıyoruz ben de çalışıyorum, yani anlayacağınız hayatın yükünü beraber omuzluyoruz. Dolayısıyla hayatta yalnız olduğunu hissetmemesi için benim hazırladığım kahvaltıya ihtiyacı yok.
Hmmm bu arada hayatın başka alanlarında mutlu olan, birbirini tatmin eden çiftlerde evlilikte mutluluk hazırlanan bir kahvaltıya bağlı olmaz. :)
Bu arada buruşuk yüz nedir ayol? Daha yaşım kaç, ne buruşuğu. :)
Ha bu arada kahvaltı hazırlamadığımı nereden çıkardınız? Övünmediğimden mi? Kahvaltı hazırlamakla övünmem, prensiplerime ters. Kahvaltı hazırlamayan hemcinslerimi de yargılamam çünkü kendime duyduğum saygı ve hayatta kendime belirlediğim yer itibari ile diğer kadınlarla kocaya kahvaltı hazırlamak hususunda sidik yarıştımak bana onur kırcı geliyor. Kendime sırf eşey kromozomlarım XX ve de bir vajinam var diye bu aşağılamayı reva görmem.
Siz de bence kocalarına kahvaltı hazırlamayan hemcinslerinizi kınamayı bırakın. Kadınlık bu değil. Yine feminist damarlarım kabardı bak.
İsteyen kahvaltı hazırlar, istemeyen hazırlamaz. Kadınlığınızı ve değerinizi bu tip şeylerle ölçmekten vazgeçin güzel yurdumun güzel kadınları. Vazgeçin ki toplumda X'in karısı olmaktan ileri gidebilin. Saygılar.
zaten hemen kahvaltıdan önce gidiyorlar 2. kadına kahvaltı yapıp dönüyorlar napsınlar kahvaltı olmayınca önlerinde adamcıklarınSayfaların hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla hiç kimse ''Siz kahvaltı hazırlamayın hazırlamyın, sonra neden aldatıldım deyin,tabi aldatır ne yapsın adamcağız kahvaltı olmadan?'' dememiş. Demek ki gelişme var bizim kadınlarda. Buna da şükür.
Bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben size neden kahvaltı hazırlıyorsunuz demiyorum. Hazırlıyorsunuz, eşinizle vakit geçiriyorsunuz ne mutlu size. Ben de sevdiğim insanlara yemek yapmayı severim hiç gocunmam.Kadin kimse dile getiremesede evinin ve esinin en buyuk dayanagidir..ben calismiyorum evet ha calissaydimda erkegimi uremek icin kullanan yada tatmin islevini yerine getiren ortagim gbi falan yinede gormezdim..
Erken uyuyup erken kalkmak disiplini aileden gelen bir aliskanliktir bizde,cocugumuda ayni sekilde egitiyorumki oda ilerde saygili ve seviyeli hayat kurabilsin kendine..
Zoraki kalkip bi goz acik bir goz kapali,,, demeye calistigim yuz sekli bu,ne kendisine saygidir insanin nede karsindaki insana..
onune koydugum iki zeytin tanesi peynir ve sicak bir cay madden birseyler ifade etmesede yureginde actigi yeri ve gun boyu devam eden sevgimizi dahada buyuttugu bir gercek,herseferindede bunu bana hissettirir..
kahvalti deyip gecmemek lazim bence..
Kadin kimse dile getiremesede evinin ve esinin en buyuk dayanagidir..ben calismiyorum evet ha calissaydimda erkegimi uremek icin kullanan yada tatmin islevini yerine getiren ortagim gbi falan yinede gormezdim..
Erken uyuyup erken kalkmak disiplini aileden gelen bir aliskanliktir bizde,cocugumuda ayni sekilde egitiyorumki oda ilerde saygili ve seviyeli hayat kurabilsin kendine..
Zoraki kalkip bi goz acik bir goz kapali,,, demeye calistigim yuz sekli bu,ne kendisine saygidir insanin nede karsindaki insana..
onune koydugum iki zeytin tanesi peynir ve sicak bir cay madden birseyler ifade etmesede yureginde actigi yeri ve gun boyu devam eden sevgimizi dahada buyuttugu bir gercek,herseferindede bunu bana hissettirir..
kahvalti deyip gecmemek lazim bence..
Bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben size neden kahvaltı hazırlıyorsunuz demiyorum. Hazırlıyorsunuz, eşinizle vakit geçiriyorsunuz ne mutlu size. Ben de sevdiğim insanlara yemek yapmayı severim hiç gocunmam.
Benim eleştirim hazırlamayan kadınlara niye laf ediyorsunuz?
Tam da ustune geldi bu konu o gunku sohbetimizin. :) Sana link atmıştım ya. Kalbimiz temiz demek ki.zaten hemen kahvaltıdan önce gidiyorlar 2. kadına kahvaltı yapıp dönüyorlar napsınlar kahvaltı olmayınca önlerinde adamcıkların
Tam da ustune geldi bu konu o gunku sohbetimizin. :) Sana link atmıştım ya. Kalbimiz temiz demek ki.
Ayy konu sahibesi kızmadın bana inşallah da çok sıkıldım şu kadınlara yüklenen vazifelerden.Kadın şunu yapmalı, bunu yapmalı.... Şimdi millete inat kahvaltı falan hazırlamıcam benim kocişe bundan sonra.
Zaten kocaların bu BDV'den cektigi.Olan senin kocaya olucak desene.
konuyu görünce aynı senin gibi düşündüm hatta son msj yazan da sen olunca göz attım konuya inan.adama yazık canım sen ikramını içinden geldiğince yap.Bana öyle geliyor ki millet olarak öyle eli boşuz ki kim kocasını işe aç gönderiyor kim tok gönderiyor onu takip ediyoruz.kocaman adam alsın 2 simit yesin .benim kocama ikramım gece uykusu gece boyu ağlarken onu kaldırmıyorum uykusunu alsın diye kocam da bi zahmet beni kaldırmayıversin bebeğim uyumuşken uyuyayım de miTam da ustune geldi bu konu o gunku sohbetimizin. :) Sana link atmıştım ya. Kalbimiz temiz demek ki.
Ayy konu sahibesi kızmadın bana inşallah da çok sıkıldım şu kadınlara yüklenen vazifelerden.Kadın şunu yapmalı, bunu yapmalı.... Şimdi millete inat kahvaltı falan hazırlamıcam benim kocişe bundan sonra.
Zaten kocaların bu BDV'den cektigi.Ben yine iyiyim, millet burda aldatılma konulaını okuyup okuyup kocalarına carlıyormuş. Bugun de burda takılayım derken yemek yapmadım.
Ayy yok ben kayınvalideme şükrediyorum biraz meraklı falan ama iyi kadın, seviyorum. :)hahaha :) hadi yaa.
Yaa bana olan da su oluyor, kotu kayinvalide vakasi okudukca aklima benimkiler geliyor.
Ayy yok ben kayınvalideme şükrediyorum biraz meraklı falan ama iyi kadın, seviyorum. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?