Kocaya kahvalti

calısmayan kadın yapar tabi kolay ama calısan bayanlara bu daha zor bide bazı erkekler ah canım ne guzel hazırladın demez mecburmus gibi gorur o daha fena iki kişide calısıyorsa kalkıp birlikte hazırlasınlar ozaman derim ben saygı sevgi var o evlilikte

cok haklısınız ben calısmıyorum suan ve okadar kotu hıssedıyorum kı o ıse gıdınce ben uyusam rahat bırısı gıbı hıssedıyorum kendımı calısmamgerekmıs gıbı hıssedıyorum ...Allah yardımcıları olsun eslerımızn ..bn esıme kahvaltıda hazrıyorum ogle yemegıde aksam ymegıde yapacagım tabı:)

Nezaket dolu bir yanıt daha...
Kadının şartları elverse de hazırlamıyorsa hazırlamaz, onlara da bir ''atıfta'' bulunmaya hakkınız yok bana kalırsa.
Biz eşimle evden beraber çıkıyoruz ben de çalışıyorum, yani anlayacağınız hayatın yükünü beraber omuzluyoruz. Dolayısıyla hayatta yalnız olduğunu hissetmemesi için benim hazırladığım kahvaltıya ihtiyacı yok.
Hmmm bu arada hayatın başka alanlarında mutlu olan, birbirini tatmin eden çiftlerde evlilikte mutluluk hazırlanan bir kahvaltıya bağlı olmaz. :)
Bu arada buruşuk yüz nedir ayol? Daha yaşım kaç, ne buruşuğu. :)
Ha bu arada kahvaltı hazırlamadığımı nereden çıkardınız? Övünmediğimden mi? Kahvaltı hazırlamakla övünmem, prensiplerime ters. Kahvaltı hazırlamayan hemcinslerimi de yargılamam çünkü kendime duyduğum saygı ve hayatta kendime belirlediğim yer itibari ile diğer kadınlarla kocaya kahvaltı hazırlamak hususunda sidik yarıştımak bana onur kırcı geliyor. Kendime sırf eşey kromozomlarım XX ve de bir vajinam var diye bu aşağılamayı reva görmem.
Siz de bence kocalarına kahvaltı hazırlamayan hemcinslerinizi kınamayı bırakın. Kadınlık bu değil. Yine feminist damarlarım kabardı bak.

İsteyen kahvaltı hazırlar, istemeyen hazırlamaz. Kadınlığınızı ve değerinizi bu tip şeylerle ölçmekten vazgeçin güzel yurdumun güzel kadınları. Vazgeçin ki toplumda X'in karısı olmaktan ileri gidebilin. Saygılar.

Benim esimi cok etkiliyo gercekten,moralli gidince isine ayni moralle geri dönuyor,
yapmayanlarda nasil bir iliski var anlamiyorum acikcasi..
Yapmayanlarda nasil bir iliski varmis, bu mesaj ne demek?
Kahvalti hazirlamayan kadinlarin iliskisini sorgulamak kimseye dusmez ki, bu lafiniz cok ayip bence...

3 seneye yakındır evliyim hamile kalmadan önce kocama hazırlardım kahvaltı ama adam o kadar yorgun oluyordu ki kalkamaması hem ona hem bana işkence gibiydi hamileliğim acayip zor geçti bırak kahvaltı hazırlamaya hazır kahvaltıya oturamıyordum saat 14 e 15 e kadar aç dolaşıyordum kusup perişan olmamak için.sağolsun kocam o gün bugündür sadece mükellef bi kahvaltı isterse rica eder o da2 ayda 1falan .bi de ev hanımlığı boş boş oturmak değil hanımlar bunu çıkarın aklınızdan kalkar kalkmaz mesainiz başlıyor ve çocuklarınız varsa gece yarılarına kadar sürüyor eşiniz işten eve dönünce mesaisi bitiyor.yani siz kesinlikle daha çok çalışıyorsunuz

Sayfaların hepsini okumadım ama okuduğum kadarıyla hiç kimse ''Siz kahvaltı hazırlamayın hazırlamayın, sonra neden aldatıldım deyin,tabi aldatır ne yapsın adamcağız kahvaltı olmadan?'' dememiş. Demek ki gelişme var bizim kadınlarda. Buna da şükür.

Kadin kimse dile getiremesede evinin ve esinin en buyuk dayanagidir..ben calismiyorum evet ha calissaydimda erkegimi uremek icin kullanan yada tatmin islevini yerine getiren ortagim gbi falan yinede gormezdim..
Erken uyuyup erken kalkmak disiplini aileden gelen bir aliskanliktir bizde,cocugumuda ayni sekilde egitiyorumki oda ilerde saygili ve seviyeli hayat kurabilsin kendine..
Zoraki kalkip bi goz acik bir goz kapali,,, demeye calistigim yuz sekli bu,ne kendisine saygidir insanin nede karsindaki insana..
onune koydugum iki zeytin tanesi peynir ve sicak bir cay madden birseyler ifade etmesede yureginde actigi yeri ve gun boyu devam eden sevgimizi dahada buyuttugu bir gercek,herseferindede bunu bana hissettirir..
kahvalti deyip gecmemek lazim bence..

zaten hemen kahvaltıdan önce gidiyorlar 2. kadına kahvaltı yapıp dönüyorlar napsınlar kahvaltı olmayınca önlerinde adamcıkların

Bakın siz beni yanlış anlıyorsunuz. Ben size neden kahvaltı hazırlıyorsunuz demiyorum. Hazırlıyorsunuz, eşinizle vakit geçiriyorsunuz ne mutlu size. Ben de sevdiğim insanlara yemek yapmayı severim hiç gocunmam.
Benim eleştirim hazırlamayan kadınlara niye laf ediyorsunuz?

Kahvalti tabi onemli bir unsur.
Ama hataniz hazirlamayanlara laf etmeniz.
Artik bu huyumuzdan millet olarak vazgecmemiz lazim.
Milletin naptigi bizi ilgilendirmez.
Siz kendi dogru bildiginiz seyi soylemekte serbestsiniz.
Ama herseyin uslubu var.
Ben haziliyorum, imkani olan herkes hazirlamali, bu tek yol, bu yanlis olur, tepki alirsiniz.
Cunku herkezin hayati sizin igibi deyil.
Ama deseniz bunlari yapiyorum, esim cok mutlu oluyor, soyle boyle etkiliyor hayatimizi, ama baskasina birsey soylemeden,
ISTE o zaman herkez size imrenir, hatta ornek alir.

DOGRU USLUP diyorum, baska bisey demiyorum.

Başta da söyledim, yine söylüyorum. Bu konunun amacı tamamen 'ben mükemmel eşim, kocişim aç giderse ben uyuyamam.' demek.

E güzel ablacım, kocanınki can da seninki ne? Neden kadınlar, erkeklerine hizmet etmek için dünyaya gelmiş, o yüzden evlenmiş gibi davranıyorsunuz?

Erkeklerin eli kolu yok mu, bi iş yapmaktan acizler mi?

Kahvaltı yapmak istiyorlarsa iki taraf da erkenden kalkar, birbirlerine yardım ederek kolayca o masa hazırlanır, sonra karşılıklı kahvaltı edilir bi güzel.

Bunu niye bu kadar büyük bir olay haline getiriyoruz? Kocasına kahvaltı hazırlamayan kadının ilişkisi neden kötü olmak zorunda?

Kadının adı yok gerçekten ama kadın için de kadının adı yok.

Bu kadar koca merkezli olmayın. İsteyen hazırlasın kocasına kahvaltısını, ama kalkıp da ben dünyanın en doğru işini yapıyorum, diğerleri iyi bir eş olamaz demesin.

Tamam da ben yapmayanlara bi elestiri getirmedimki,boyle bir konu gecmisti "bosver yaa""diyenler oldu bende gundeme getirmek istedim..
Bunu hazirlamayanlar olarak cephelestirmekde istemedim, esi calisan ama kendi calismayan hemcinslerimin duygularini merak ettim,nedenlerini anlamayi istedim,
Eşlerin tepkilerini vs.

zaten hemen kahvaltıdan önce gidiyorlar 2. kadına kahvaltı yapıp dönüyorlar napsınlar kahvaltı olmayınca önlerinde adamcıkların
Tam da ustune geldi bu konu o gunku sohbetimizin. :) Sana link atmıştım ya. Kalbimiz temiz demek ki.
Ayy konu sahibesi kızmadın bana inşallah da çok sıkıldım şu kadınlara yüklenen vazifelerden.Kadın şunu yapmalı, bunu yapmalı.... Şimdi millete inat kahvaltı falan hazırlamıcam benim kocişe bundan sonra.

Olan senin kocaya olucak desene.

Kahvaltı hazırlamak herhangi bir beceri gerektirmediği için çok önemli bulmuyorum kahvaltı hazırlamayı
Yiyecek insan dolaptan zeytini peyniri çıkartıp yer zaten, he sabah sabah kalkıp krepler yapıyor, yumurtalar haşlıyorsanız bilemem tabi...
Ben hafta içi hiç kahvaltı hazırlamadığım gibi kendim de kahvaltı yapmam.
Bunun için de ekstra bir kıymetsizlik görmedim.

konuyu görünce aynı senin gibi düşündüm hatta son msj yazan da sen olunca göz attım konuya inan.adama yazık canım sen ikramını içinden geldiğince yap.Bana öyle geliyor ki millet olarak öyle eli boşuz ki kim kocasını işe aç gönderiyor kim tok gönderiyor onu takip ediyoruz.kocaman adam alsın 2 simit yesin .benim kocama ikramım gece uykusu gece boyu ağlarken onu kaldırmıyorum uykusunu alsın diye kocam da bi zahmet beni kaldırmayıversin bebeğim uyumuşken uyuyayım de mi

Zaten kocaların bu BDV'den cektigi. Ben yine iyiyim, millet burda aldatılma konulaını okuyup okuyup kocalarına carlıyormuş. Bugun de burda takılayım derken yemek yapmadım.

hahaha :) hadi yaa.

Yaa bana olan da su oluyor, kotu kayinvalide vakasi okudukca aklima benimkiler geliyor.

Ayy yok ben kayınvalideme şükrediyorum biraz meraklı falan ama iyi kadın, seviyorum. :)

Benim de sukretmem lazim bir cok kisiye gore iyi, ama iste en onemli zamanlarimin icine limon siktigi icin onu affedememe sorunu yasiyorum.

affetsem ve unutsam huzuru bulucam onu biliyorum.
Ama buna da sukur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…