Kocaya Soğukluk

Ayrı eve çıksanız ne olacak? Her şey iyi gitse bile siz zevk almadığınız sürece hep işkence olur.

Merhaba kardeşim, öncelikle eski konularına da biraz göz gezdirdim, ayrıca yaşıtız ve 8 yıllık evlilik ve 2 çocuk, çok erken yaşamışsın hayatı...

Öncelikle düşündüğüm şey annen boşanmış ve özgür kadın olduğu için eşin bir gün senin de onu bırakıp gidebileceğini, annenin de sana destek çıkacağını düşünüyor, rüyalar da bunun yansıması zaten.

Kv-kp ilişkin nasıl bilmiyorum anlaşıyor musunuz ama bunca sene dayanmışsın, birden tepki gösterince büyük olasılıkla çok büyük tepki alırsın. Bana iki seçenek var ya hızlı ve sert olacak ya da yavaş:) Sen birini seçip ona göre karar vereceksin...

Siz daha aile olamamışsınız ama eşinin aile kavramı birlikte oturmak sanırım çünkü kv nin kv si de sizdeymuş anladığım kadarı ile.

anan da böyle boşandı demek ki
Eşinin bu dediği laf ne alaka peki?
Ben bağırıp çağırınca karşılık verince zoruna gitti beyimizin, anam da dırdır etmiş babam terk etmiş oldu güya ona göre

Evet 3 sene o da vardı bahanemiz, onlarla ilişkim iyi ama onlarla evli değilim ki, böyle böyle onlarla da iletişim sıkıntı oluyor batmaya başlıyor her yaptıkları... hayata erken atılmak zorunda kaldım, dayımın yanında kalıyorduk annemle, daha fazla yük olmak istemedim kimseye

Ben kayınvalidenlerle aynı evde yaşamanızla, eşinden midenin bulanması arasında bir bağlantı kuramadım zira ilgisi yok.

Bu tamamen kişisel bir sorun gibi görünüyor.Eşini istemiyorsun onunla sevişmeyi hayal edince iğreniyorsun öpüşme durumunda miden bulanıyor. En kötüsü de orgazm olamıyorsun ve taklit yapıyorsun veya yapmak zorunda kalıyorsun. Bunlar tamamen seninle alakalı sorunlar.

Ayrı eve de geçseniz aklındaki bu düşüncelerle güzel bir ilişki zor. Önce düşüncelerinden sıyrılıp gerekirse psikolojik yardım alabilirsin.

Ayrı eve niçin çıkmıyorsunuz ?
Para geçti mi ki eline.. lüzumsuz köye dünyanın parasını döktü ev yaptırdı, işgüzar anne babasını oraya yollamak onların evinde kendi üzerine almak niyetindeydi sanırım olmadı, şimdi yapılıyor inşaat 10. Aya teslim bakalım

Onlarla elbette ilgisi var, zira yan odada yatıyorlar, kp gecenin bi yarısına kadar oturuyor ve banyo sıkıntı herşey sıkıntı, insan içerde tv seyrederken canı ister öpe koklaya odaya geçer neyse belli bi zamana yayılır her iki tarafta memnun kalır, ben mi çok hayalperestim bilmiyorum ki

Okurken açıkcası çok kötü oldum, çok üzüldüm, çünkü anlattıkların benim gözümde tecavüzün farklı bir versiyonu. Öpmekten bile tiksiniyorsun ama duruma göre hayır diyemeyip yapmak zorundası hissediyorsun kendini. Çok üzücü gerçekten. Eşini hiç mi sevmiyorsun artık tamamen bitti mi yoksa şartlardan dolayı anlık bir şey mi?

Hayır sevmiyorum, inanın bu dediğime geçen düşünüyorum başına bişey gelse ölse falan hiç kahrolmayacağım, sadece çocuklarım ve anne babası için üzüleceğimin farkına vardım ama bunu kimse bilmiyor, kendimi iki yüzlü gibi hissediyorum

Boşanın o zaman.. Adam ölse üzülmem bile dediğinize göre yapacak başka ne var.. Çok şaşırdım şu yorumunuza.. İki yüzlülük gerçekten kendinizin de dediği gibi..

Boşanın o zaman.. Adam ölse üzülmem bile dediğinize göre yapacak başka ne var.. Çok şaşırdım şu yorumunuza.. İki yüzlülük gerçekten kendinizin de dediği gibi..
Teşekkür ederim yorumunuz için, bazı şeyleri söylemek kolay icraate dökmek zor, yanlış yorumlamayın, ölmesini ıstiyorum demedim üzülmeyeceğimi fark ettim dedim..

Ilginc.Sizin bahaneniz ev filan değil gibi eski konularinizi da bilmiyorum.Anlayamadim direk boşanin demem ama siz bosanmak istiyorsunuz sanirim biz ne diyebilirizki siz kararinizi vermissiniz kafanizda.
Bide ölunce anlasilir o. Elindekinin kiymeti hayattayken olmaz hep
Sizinkinin kiymetini bilemem tabi ayri.

Teşekkür ederim yorumunuz için, bazı şeyleri söylemek kolay icraate dökmek zor, yanlış yorumlamayın, ölmesini ıstiyorum demedim üzülmeyeceğimi fark ettim dedim..
Ben de zaten ölmesini istediğinizi değil ölse üzülmeyeceğinizi söylediğinizi söyledim... Bir insan eşinin öldüğünde üzülmeyeceğini düşünebiliyorsa bu gerçekten kötü bir durumdur.. Ben mesela saniyelik aklımdan geçse gözlerim dolar Allah korusun Allah bizi ayırmasın derim.. Duygunuz yok madem iyi ya da kötü ben de boşanmanızı öneriyorum.. Şimdi ayrı eve çıktığınızda değişir mi demişsiniz ya bence değişmez... Siz eşinizi zaten sevmiyorsunuz.. Boşa adama masraf yaptırıp ev açtırmayın...Kayınvalide ve kayınpederle aynı evde mutsuz olabilirsiniz.. Bu çok doğal.. Kolay değil elbet.. Ama eşinizin başına bir şey geldiğinde üzülüp üzülmeyeceğinizi sorguluyor olmanız çok başka..

Bu hayatı kimse çekmek istemez, burada herşey açık açık konuşulmuyor, anlatabildiğim bu kadarı, siz annenize giderken kp den izin alsanız, o da bayramda göreceksin gerek yok dese, yada annenizle konuşurken görse telefonuna sı...yım diye söylense kaçınız idare edebilir merak ediyorum. Bana boşan yada boşanma desenizde yapabileceğim yada yapamayacağım şeyler belli benim. O zaman ne demeye başımızı ağrıttı derseniz de buranın adı bir derdim var. Benim de derdim bu. Biri çıkarda kardeşim işin çok zormuş dua edeceğim derde kalbim ferahlar... kimse kimsenin yarasına merhem olamaz sadece destek olur sizlerin yaptığı gibi. Teşekkür ederim değerli görüşünüz için

Cok haklisiniz mideniz bulanmasinda sizin yerinize koydum kendimide affedemezdim bende

Boşa masraf yapmayacak zaten :) 8 yıl öncesi yapması gereken bi masraf bu (!) Ayrıca içinizdeki duyguları öldürene kadar çabalamayacak o vakit karşı taraf. Ne mutlu size ki öyle düşkünsünüz birbirinize Rabbim daim kılsın. Ben de ilk zamanlar gece uyurken seyrederdim ne kadar yakışıklı olduğunu falan düşünürdüm sarılırken içime sokasım gelirdi, şimdi bittiği için ben suçlu muyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…