- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi birguzruyasi
-
valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)
valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)
hayır, sadece cinsellik değil. duygusal + cinsellik (doğal olarak bence)Özleme anlayışınız bitek cinsellik mi?
Vallahi billahi kırk yıl görmesem dönüp bakmam yüzüne yeri geliyor aylarca dokunmuyoruz birbirimize zerre kadar aramıyorum
Deme ya deme deme deeeemeeeeeYavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))
Yoo valla. Hiçte öyle değil ya. Ben çok özlüyorum eşimi. Ama Dr kesinlikle SEX yasak dedi yüzümüze karşı.
Yada acaba Dr yasak dediği için mi boyle hissediyorum
GeçimBöyle nasıl evlilik ?
Yüzüne bile bakmamak ?
Soğudunuz mu ?
İlla ki insan eşini özlemez mi ?
(Sadece cinsel anlamda değil)
Herkesin düzeni farklıdır siz 10 güne dayanamazken ben aylara dayaniyorum ve bundan hiç rahatsızlık duymuyorumBöyle nasıl evlilik ?
Yüzüne bile bakmamak ?
Soğudunuz mu ?
İlla ki insan eşini özlemez mi ?
(Sadece cinsel anlamda değil)
Cinsel olarak da söyle.hayır, sadece cinsellik değil. duygusal + cinsellik (doğal olarak bence)
yoksa telefonda kocama onu çok özlediğimi falan (duygusal olarak) söylüyorum. ama daha ilerisine gidemiyorum.
Geçim
Herkesin düzeni farklıdır siz 10 güne dayanamazken ben aylara dayaniyorum ve bundan hiç rahatsızlık duymuyorum
Dedim artik cok gec :) hahahaDeme ya deme deme deeeemeeeee
O dediğin normal doğumdan sonraki korku bende olacağını hiç sanmıyorum çünkü o olay biraz da psikolojik bence. Ama lohusalik konusunda korkularim var. Çünkü kilo alıyorum ve doğumdan sonra bedenime alışabilir miyim eski öz güvenim ne durumda olur bilmiyeeemmmm
ahahah yasaklar her zaman cezbedicidir :)
yok anacım 7 ay boyunca kusma+bulantılarım vardı. resmen serumla hayata tutunuyordum
Ben bazen off ya niye geldin evi yeni temizlemistim battı her yer diyorum ahahah demek ki bizde problem :)Adam bir yere gittiğinde tek derdim " oranın nesi meşhursa getirse de yesek" oluyor.
Herkesin özlemi farklı.
Dayanamamayi yanlış anlamayın sakın:) eşiniz o sizin gayet normal benim mevzuma gelirsek sanırım günlük yaşamda geceyi etkiliyor geçim derdi vsDayanamamak değil de
Ne bileyim
Eş bir bütün olmak
Yanında olması bile yeter
Bilemedim
Hahaha cok romantiksin :)Adam bir yere gittiğinde tek derdim " oranın nesi meşhursa getirse de yesek" oluyor.
Herkesin özlemi farklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?