- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi birguzruyasi
-
10 güncük mü seni bu kadar ozleten
Biz kaç ay geçti hasret gideremiyoruz
Ve daha önümüzde aylar varasil birileri bana birseyler soylesin
Konuyu takipteyim valla.
O konudaki yorumları da fazla meraklı. Eşinizle telefonda konuşuyor musunuz islaniyor musunuz falan. Neyse konuyu carpitmiyirum ama takipteyim :)Evet vermesin ama vaji olanlara bu ilginiz neydi de konu açtınız? Ayrıca öyle aman aman bi hastalık değildir tedavisi vardır vaji nin. İç gidecek kadar değildir
Heee icimize kurt dusur uzaktan takip et ole mi:) olmaz ole sey :)))O konudaki yorumları da fazla meraklı. Eşinizle telefonda konuşuyor musunuz islaniyor musunuz falan. Neyse konuyu carpitmiyirum ama takipteyim :)
Sana +40 yazıyoruz sonrası icinde zamansız emmeye uyanmış bir bebeişin rastgitmis işi pişirmişsende gözünü actığında banyoda olabilir hic sevismedigini dusunebilirsin bi sure Sonra pişiyor iste insan
Sağlıkla kavuşun insallah ❤
Tontriko (söylemesi çok güzel nickini) banlanmak istemiyorumHeee icimize kurt dusur uzaktan takip et ole mi:) olmaz ole sey :)))
eşim çalışıyor dememe gerek yok herhalde
işte maalesef senede 2 veya 3 defa gitmek zorunda kalıyorum.
Evet vermesin ama vaji olanlara bu ilginiz neydi de konu açtınız? Ayrıca öyle aman aman bi hastalık değildir tedavisi vardır vaji nin. İç gidecek kadar değildir
Yorumlarınız tuhaf gerçekten bence fazla ve uzun süre ayrı kalmak erkege rahatlık veriyor ve evliliği olumsuz etkiliyor çevremde gördüğüm kadarıyla:))
offff, bu ne be... beni sorguya çekiyorsun utanmadan.
ya Allah Allah... vajinismus'u tamamen bir cinsel fonksiyon bozukluğu olarak biliyordum ben. yani korkudan ve ağrıdan ötürü hiç bir şehvet belirtisinin (ıslanma falan) olmadığını zannediyordum ama değilmişO konudaki yorumları da fazla meraklı. Eşinizle telefonda konuşuyor musunuz islaniyor musunuz falan. Neyse konuyu carpitmiyirum ama takipteyim :)
ya bilmiyorum açılması gereken konu burası mi yoksa cinsellik mi (ama malum cinsellik bölümüne açamıyorum)
evli hanımlara soruyorum. ama ciddili soruyorum. diyelim ki eşinizden uzun bi süre ayrılmak zorunda kaldınız. (gerci uzun süre derken kişiden kişiye göre değişir ama biz buna 10 günden fazla diyelim) eşinizi özlemiyor musunuz?
diyelim ki özlüyorsunuz, nasıl "hasret gideriyorsunuz"? (hasret gidermeyi anlayın işte)
yada hasret gideriyor musunuz? :)
telefonda hiç bu konulara girmemeye çalışıyorum kocamla. biliyorum ki girsem çok fena olacak. ama diğer türlü başını yastığa tek başına koyduğunda insan çok kötü oluyor.
her türlü görüş, öneri ve taktiğe açığım :)
Hadi ole olsun bakiim :)))Tontriko (söylemesi çok güzel nickini) banlanmak istemiyorum
Sicilimi temiz tutuyorum uzun zamanlardır :)))
Kac yildir buraya uyeyim ama bilmiyorum... ozel konular haricinde pro uye olmanin ozelligi nedir? Madem proluktan acilmis konu??hesabı pro'ya cevireyim de rahat rahat konuşalım. olmuyor böyle :)
Bilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)
Vajinusmus muş ayrica
sadece özel konularda artısı var :)) (bana göre tabi)Kac yildir buraya uyeyim ama bilmiyorum... ozel konular haricinde pro uye olmanin ozelligi nedir? Madem proluktan acilmis konu??
Baska bilgisi olan? Proluk ne ise yario soyleyin, parasi neyse veririz :))))sadece özel konularda artısı var :)) (bana göre tabi)
Bilmiyorum o bilimsel cikarimlari buralardan yapmışlar demekkiKız yoksa Coca Cola'cımı dersin
Mesela aşağıda konu okuyanlari gorebiliyosun 48 ziyaretci ve 18 üye gibi ...Baska bilgisi olan? Proluk ne ise yario soyleyin, parasi neyse veririz :))))
Konu cinsellik oluncaMesela aşağıda konu okuyanlari gorebiliyosun 48 ziyaretci ve 18 üye gibi ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?