- 28 Ekim 2016
- 1.141
- 1.009
- 53
- Konu Sahibi birguzruyasi
-
Dedim artik cok gec :) hahaha
Evet biraz psikolojik azida fiziksel ama bence tabii.. 1-2 defadan sonra alisiosun..
Tek sorun kilo olsa zmnla gidio ztn ama catlaklar filan oluo onlar hemen gitmez hic gitmeyedebilir yani..
Bizler birazda acele ediyoruz eski formumuza cs kavusmak icin.. 9 ay gebelik 9 ayda gebelik hormonlarindan arinma.. tabii emzirne bitmisse..yoksa gebelik hormonu emzirmede devam ediyo
Erkek uyemi dersinSizin konular ve yorumlar çok ilginç. Böyle anket doldurur gibi. Bi tuhaflık seziyorum.
Ay bi sokak röportajı vardı. Kadına eşinizi seviyor musunuz diye soruyor kadın nefret ediyorum gibi bi cevap veriyordu .O aklıma geldiVallahi billahi kırk yıl görmesem dönüp bakmam yüzüne yeri geliyor aylarca dokunmuyoruz birbirimize zerre kadar aramıyorum
Tabiiki kimisi 40. Gunu iple ceker kimide istenez yani.. uykusuz geceler enerji vs kalmazsa cinsellik akliba gelmio. Birde gebelikte cinsel istek artiyo.. dogumdan sonra genelde fos.. tecrube ettim..Bebeğim konularimda var zaten. Çatlak var bende. Öyle şeyleri aştik biz çoktan. Iki üç tane de değil. Resmen çatlaklar kralicesiyim ben
Yok acelem yok valla. Vücudum zaten anca 6 aya biraz toplanır. Ama ben 40 im çıktıktan sonra cinsellik konusunda ilk adimlarimi aticam. Kilo falan gider zaten düzenli sex hayatimiz da olursa. Yani hem sağlığım için hemde psikoloji m için iyi olacak.
Tabiki 9 aylık bi deforme ancak 9 ay yada bu sürede toparlanir
Ablam garip bi durum degilmi bu?Vallahi billahi kırk yıl görmesem dönüp bakmam yüzüne yeri geliyor aylarca dokunmuyoruz birbirimize zerre kadar aramıyorum
Erkek uyemi dersin
Evet izlemiştim onu:)))Ay bi sokak röportajı vardı. Kadına eşinizi seviyor musunuz diye soruyor kadın nefret ediyorum gibi bi cevap veriyordu .O aklıma geldi
Bilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)Erkek uyemi dersin
Dayanamamayi yanlış anlamayın sakın:) eşiniz o sizin gayet normal benim mevzuma gelirsek sanırım günlük yaşamda geceyi etkiliyor geçim derdi vs
Tabiiki kimisi 40. Gunu iple ceker kimide istenez yani.. uykusuz geceler enerji vs kalmazsa cinsellik akliba gelmio. Birde gebelikte cinsel istek artiyo.. dogumdan sonra genelde fos.. tecrube ettim..
Tipik kadin konulari gibi geldi bana bilemedimBilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)
Vajinusmus muş ayrica
hımmmmmmmmmmmmmmBilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)
Vajinusmus muş ayrica
Iyi bi yontem olsaydi paylasirdim senle ama yok ne yazikki.. tek anahtar sozcuk: sabir :):) bende merakla ve heyecanla bekliyorum neler yasicami.
Ya çok ozlediiimmm. Hani gerçekten insan bi eksik hissediyor. Tamam öpüşüp koklasiyoz o ayrı da . ne bileyim. Özledim iste.
değilim. sadece vajinusmus olanlar, yeni evlenecek çiftlere ne tavsiyede bulunsun diye konu açtım. vajinusmus konusunda yazılanları okudukça içim gittiBilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)
Vajinusmus muş ayrica
Iyi bi yontem olsaydi paylasirdim senle ama yok ne yazikki.. tek anahtar sozcuk: sabir :)
Evet vermesin ama vaji olanlara bu ilginiz neydi de konu açtınız? Ayrıca öyle aman aman bi hastalık değildir tedavisi vardır vaji nin. İç gidecek kadar değildirdeğilim. sadece vajinusmus olanlar, yeni evlenecek çiftlere ne tavsiyede bulunsun diye konu açtım. vajinusmus konusunda yazılanları okudukça içim gitti
ne kadar da çarpıtmaya meraklısınız ve yanlış anlıyorsunuz. Allah bu hastalığı kimseye vermesin
Hormondan seninkisi.. ben zorlanmamistim.. ilk hamilelikte belki o da ilk oldugundan.. digerlerinde yorgunluktan uyursam seviniyodum:)Yapacak birsey yok. Zaten surda ne kaldı ki. 14 hafta var inşallah. Sonra bide 40 gun. Hadi 10 günde benden.
Sabir maalesef. Tez canliyim. Ozlediiimmm. Kaç ay geçti. Ilk ayı saymıyorum. 5 ay geçmiş. Yuhhh be. Can mi dayanır
Yuuuuuh bize bunu yasaklayan doktora da Yuuuuuh
*şaka şaka
Gaza geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?