kocayı özlemek...

Bebeğim konularimda var zaten. Çatlak var bende. Öyle şeyleri aştik biz çoktan. Iki üç tane de değil. Resmen çatlaklar kralicesiyim ben

Yok acelem yok valla. Vücudum zaten anca 6 aya biraz toplanır. Ama ben 40 im çıktıktan sonra cinsellik konusunda ilk adimlarimi aticam. Kilo falan gider zaten düzenli sex hayatimiz da olursa. Yani hem sağlığım için hemde psikoloji m için iyi olacak.

Tabiki 9 aylık bi deforme ancak 9 ay yada bu sürede toparlanir

Vallahi billahi kırk yıl görmesem dönüp bakmam yüzüne yeri geliyor aylarca dokunmuyoruz birbirimize zerre kadar aramıyorum
Ay bi sokak röportajı vardı. Kadına eşinizi seviyor musunuz diye soruyor kadın nefret ediyorum gibi bi cevap veriyordu .O aklıma geldi

Tabiiki kimisi 40. Gunu iple ceker kimide istenez yani.. uykusuz geceler enerji vs kalmazsa cinsellik akliba gelmio. Birde gebelikte cinsel istek artiyo.. dogumdan sonra genelde fos.. tecrube ettim..

Yazları ailemin yazlığında 2 ay tatil yapıyorum çocuklarla . Arada İstanbul’a bilet kesiyorum kafama estikçe yine annemlere Ziyaret falan . imkan varsa neden yazları 52 derecede eve hapis olalım çocuklarla. Bu yaz başı Doğumu yine İstanbul’da yapıp okul açılana kadar Bodrum’a gidecez çocuklarla . 3 aya yakın dönmem , bebek büyüsün biraz. İlk evlendiğim senede 1 aylığına eşimn memelekte kalmıştm yine tek gitmiştim. Hiç düşünceli ve romantik bir eş olamasamda biz birbirimizi seviyoruz ya :)

Son düzenleme:
Tabiiki kimisi 40. Gunu iple ceker kimide istenez yani.. uykusuz geceler enerji vs kalmazsa cinsellik akliba gelmio. Birde gebelikte cinsel istek artiyo.. dogumdan sonra genelde fos.. tecrube ettim..

:) bende merakla ve heyecanla bekliyorum neler yasicami.

Ya çok ozlediiimmm. Hani gerçekten insan bi eksik hissediyor. Tamam öpüşüp koklasiyoz o ayrı da . ne bileyim. Özledim iste.

Bilmem. Ama oku bak birkaç konusunu yorumunu . Belkide fazla meraklı bilemedim :)
Vajinusmus muş ayrica
değilim. sadece vajinusmus olanlar, yeni evlenecek çiftlere ne tavsiyede bulunsun diye konu açtım. vajinusmus konusunda yazılanları okudukça içim gitti
ne kadar da çarpıtmaya meraklısınız ve yanlış anlıyorsunuz. Allah bu hastalığı kimseye vermesin

Iyi bi yontem olsaydi paylasirdim senle ama yok ne yazikki.. tek anahtar sozcuk: sabir :)

Yapacak birsey yok. Zaten surda ne kaldı ki. 14 hafta var inşallah. Sonra bide 40 gun. Hadi 10 günde benden.

Sabir maalesef. Tez canliyim. Ozlediiimmm. Kaç ay geçti. Ilk ayı saymıyorum. 5 ay geçmiş. Yuhhh be. Can mi dayanır

Yuuuuuh bize bunu yasaklayan doktora da Yuuuuuh

*şaka şaka

Gaza geldim

Evet vermesin ama vaji olanlara bu ilginiz neydi de konu açtınız? Ayrıca öyle aman aman bi hastalık değildir tedavisi vardır vaji nin. İç gidecek kadar değildir

Hormondan seninkisi.. ben zorlanmamistim.. ilk hamilelikte belki o da ilk oldugundan.. digerlerinde yorgunluktan uyursam seviniyodum:)

Doktor yasakladiysa vardir bi sakincasi..?hem ayriliklar kucuk asklari sondurur buyuk asklari alevlendirir oyle dusun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…