kocayı özlemek...

Esimi aslinda hergun ozluyorum tabi ille o manada degil
Isteyken sesini ozluyorum
Ariyorum
Arada gulusu yaptigi bir hareket geliyor aklima guluyorum hemen ariyorum
Nobetteyken tisortunu koklayip yattigim olmustur.

Siz kocayi degil sey yapmayi ozlemissiniz.baslik yanlis.lohusalikta napacaksiniz aceba.kocamida ozluyorum annemide cocugumuda.sizinki ozlemek degil nefse sahip cikmayi soruyorsnz.cikamiyorsan gitmicen

valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)
Yavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))
Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifir

Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifir
Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)

Buarada ben rahim filmi cekindiginde bile kac gun iliskiden korkmustum..

Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)

Kadın olmak ne zor
Hsg kabustu benim için

valla bugün sağlam linç yedim :)
sanırım pro üyelik alıp konuyu +18'de açsaydım bu kadar sıkıntı çıkmazdı herhal :) 50 lira değil mi? alacam üyeliği vuracam kırbacı

Ilk gun seysini birayda atlatms biri icin yap gitsin olmuyor.benim herif napsin asil nedir cektigi

Gerçekten öyle
Doğum fobisi oldu bende
Naparım bilmiyorum
Sezeryen olurum %100
Yok bee Allah nasib etsinde dogum anlik birsey.. tabiiki agrisiz degil ama adi ustunde nornal dogum:)

Esim tum dogumlarda yanimdaydi.. bana ilk cocuktan sonra dedigi sey: siz kadinlar kafayi yemissinizki ilkini istionyz hadi 2. Yi niye istiyonuz :) hahaha Rabbim veriyi sabrinida mukafatinida

Bende eşin gibi düşünüyorum
1 de tecrübesiz ama 2.aklım almıyor
Kadın olmak güzel ama zor iş vesselam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…