- 21 Şubat 2012
- 2.670
- 1.271
- 333
- Konu Sahibi birguzruyasi
-
Boşa zaman kaybettik :))Ben bibiyi unuttuydum o cvbi kesin biliodur:)
Aynende bugun gormedim ben forumun en libidolu uyesini.. tamda bu konu acilmisken :))Boşa zaman kaybettik :))
ilk defa bastan sona okudum soruyu unuttum
bence bosan
valla gören de yeni evliyim zannedecek hakli olarak :)
yok 6 yıllık evliyim. lohusalikta hamilelikte falan insanın aklına öyle şeyler gelmiyor ki
bu biraz daha farklı. sılayla karışık :)
Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifirYavru dur daha bunun dogumu lohusaligi hatta normal dogurursan iliskiye girme korkusu var.. varda var yanii :)))
Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)Ay evet normal dogumdan sonraki korku birtek bende saniyordm.4 ay oldu hala tam oturtamadm.yanastirmiyorm dikislerim acirsa diye.istek zaten sifir
Yap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)
Buarada ben rahim filmi cekindiginde bile kac gun iliskiden korkmustum..
Ehsah parali mi.kapitalist duzen burdada mi brutusvalla bugün sağlam linç yedim :)
sanırım pro üyelik alıp konuyu +18'de açsaydım bu kadar sıkıntı çıkmazdı herhal :) 50 lira değil mi? alacam üyeliği vuracam kırbacı
Aynen aynen.. ziril ziril aglamistim ben:) dogumda aglamadim o kadar :) halada dusundukce icim garip oluoKadın olmak ne zor
Hsg kabustu benim için
valla bugün sağlam linç yedim :)
sanırım pro üyelik alıp konuyu +18'de açsaydım bu kadar sıkıntı çıkmazdı herhal :) 50 lira değil mi? alacam üyeliği vuracam kırbacı
Ne sandin dostum :))) para bi cok kapiyi acar :))Ehsah parali mi.kapitalist duzen burdada mi brutus
Gerçekten öyleAynen aynen.. ziril ziril aglamistim ben:) dogumda aglamadim o kadar :) halada dusundukce icim garip oluo
Ilk gun seysini birayda atlatms biri icin yap gitsin olmuyor.benim herif napsin asil nedir cektigiYap gitsin :) kayganlastirici kullanabilirsin.. dikis filanda acimaz.. cunku coktan kaynadilar ve iyilestiler :)
Buarada ben rahim filmi cekindiginde bile kac gun iliskiden korkmustum..
Yok bee Allah nasib etsinde dogum anlik birsey.. tabiiki agrisiz degil ama adi ustunde nornal dogum:)Gerçekten öyle
Doğum fobisi oldu bende
Naparım bilmiyorum
Sezeryen olurum %100
Ilk gun seysini birayda atlatms biri icin yap gitsin olmuyor.benim herif napsin asil nedir cektigi
Ilk gun seysi degilki ama tecrubelisin bi kerem :) hem cocuk bilem dogurmussun kim tutar seni :)))Ilk gun seysini birayda atlatms biri icin yap gitsin olmuyor.benim herif napsin asil nedir cektigi
Yok bee Allah nasib etsinde dogum anlik birsey.. tabiiki agrisiz degil ama adi ustunde nornal dogum:)
Esim tum dogumlarda yanimdaydi.. bana ilk cocuktan sonra dedigi sey: siz kadinlar kafayi yemissinizki ilkini istionyz hadi 2. Yi niye istiyonuz :) hahaha Rabbim veriyi sabrinida mukafatinida
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?