ne kadar güzel Allah herkese mutlu bir evlilik nasip etsin :)Cok sukur ki beni seven anlayan bi kocam var..9 yillik evliligimde daha bir kez bana sesini yukseltmedi..onu cok seviyorum allah esimden razi olsun.o benim en guzel sansim bu hayattaki..tabi 2 de meyvemiz var askimizin..allah herkese boyle bi aile nasip etsin insallah..
Cok sukur ki beni seven anlayan bi kocam var..9 yillik evliligimde daha bir kez bana sesini yukseltmedi..onu cok seviyorum allah esimden razi olsun.o benim en guzel sansim bu hayattaki..tabi 2 de meyvemiz var askimizin..allah herkese boyle bi aile nasip etsin insallah..
Benimde durumum bu arkadaşın aynısının 3,5 yıl ve 1 çocuk eksiği
Mutlu evlilikler var buna inanın
İki tarafta saygıyı koruduğu ve birbirine anlayışlı olduğu sürece sevgide azalmıyor, mutlulukta...
Allahım kocam razı olsun...Çok şükür mutluyuz...darısı tüm evlilere ve evleneceklere....
Allah daim etsin.peki ciddi probleriniz hiç olmadı mı
peki yani kusursuz mu evliliğniz.yani çok ciddi problemleriniz olmadı mı.aşılabiliyor mu bunu merak ediyorum :18:
Birbirimiz arasında olmadı
Sadece maddi konularda birtakım sıkıntılar yaşadık
Birimiz çok üzüldüğünde yada gerildiğinde diğerimiz ona moral verdik
Sırt sırta verince halledilemeyecek sorun yok diye düşünüyorum
Aramızda sorun yaratabilecek konular konuşulduğu elbette oldu oluyor hala
Ama sorun yaratmalarına izin verecek şekilde diyalog kurmuyoruz
Örneklerle anlatayım;
Nadir de olsa çok giymek istediğim bir kıyafeti giymemi istemediğinde nedenini soruyorum, anlatıyor
Bana mantıklı gelmezse itirazının mantıklı olmadığını sebepleriyle izah ediyorum
Mantıklı gelirse de giymiyorum
Yani sen haklısın ama ben bu kıyafeti giymek istiyorum diye tutturup tartışma çıkarmıyorum
Eşimde arkadaşları ile bir program yapmak istemişse bazen hayır diyebiliyorum
Nedenini soruyor izah ediyorum vsvs
Bunlar basit sorunlar daha büyüğü olmuyor mu derseniz hayır olmuyor
Çünkü yaşında ne istediğini gayet iyi bilen biri olarak tercih ettim/ettik birbirimizi...
Ve zaten hayata bakış açımızın, zevklerimizin, pek çok konudaki fikirlerimizin aynı olmasıydı bizi birbirimize yakınlaştıran
Dolayısıyla kadın yada erkek olmanın doğasından kaynaklanan farklılıklarımızı karşılıklı hoşgörü ile tolere edebiliyoruz
Ahh ne sorunlar,ne sıkıntılar ne güvensizlikler...Biz eşimle 7 yılın ardından evlendk...Evlendiğimizde tüm soru işaretlerimizi halletmiştik..Tabii sonrasında farklı sıkıntılar,sorunlar oluyo...Ama arada sevgi varsa ve iki tarafında geçinmeye gönlü varsa herşeyin üstesinden geliniyor...
evet sormak istediğim tam da bu.6.5 yıllık bir beraberliğim var evliliğe doğru adım adım ilerliyoruz ama ciddi sıkıntılar var bi yandan da.çok imtihandan geçtik inşallah sonumuz sizin gibi olur :18:
inşallah....
bizim hem kendi aramızda(farklı şehirlerdeydik ) hemde ailelerden kaynaklanan ( ailesi beni istemiyordu,benim ailem onu istemiyordu evlendiğimizde uzak şehirde yaşayacağım için.) sıkıntılarımız vardı...
umarım sizde sıkıntıları halledersiniz..
eşim ailesine hiç karşı çıkmadı,tamam evlenmicez dedi..Ama ondan başkasıylada evlenmicem dedifarklı şehir bizde hiç sıkıntı olmadı ama içimizde başka türlü sıkıntılarımız var.aile probleminin de aynısı..
evet sormak istediğim tam da bu.6.5 yıllık bir beraberliğim var evliliğe doğru adım adım ilerliyoruz ama ciddi sıkıntılar var bi yandan da.çok imtihandan geçtik inşallah sonumuz sizin gibi olur :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?