yok 6.5 senede bugüne kadar hiç ayrılmadık.problem her çiftte oluyor tabiki.inşallah evlendiğimin haberini de veririm burdan :) teşekkür ederim sağolunMutlu evlılıkler var tabıkıde olmaz mı henuz 6 aylık evlıyım cok sukur ılk gunden berı guzel devam edıyor evlılıkten once 8 yıllıkda bır baraberlıgımız var.her evlılıkte problemler olur tartısmalar olur ama saygıyı aşmayan bir tartısmanın ustesınden gelınır unutursun onemlı olan kızgınlıgı kontrol edemeyıp bırbırıne cıddı anlamda kıracak sozler soylememek.he tartıstınız dımı bı sure sonra goz goze gelınce donup bırbırıne sarılıyorsun zaten sevgi olunca goz goze degsın yetıyor.kım bılır daha neler yasayacagız ama ustesınden gelınır ınan guclu bır sevgi olunca herseyın ustesınden gelınır.
ciddi sıkıntılar yasamıssınız eger bu aılelerle alakalı seylerse unutulur..sizin dısınızdakı sebeplerden dolayı ıse cıddı problemler hepsı unutulu..ama sahsı olarak sadece ıkınızın arasında ie yasanılan sıkıntılar guvensızlıkse misal ve asılması zor gelecek kadarsa cok cok ıyı dusunup karar verılmelı yenıden guvenmelı once mesela.neden ıyı dusunulmelı arkadasım cunku evlensende en ufak bir seyde bu gelır aklına mutlaka herseyı temızleyın sorunları puruzleri tamam arındık dıyın sendede bendede bır soru ısaretı yok hıc bı konuda dıyerek atın imzanızıevlenecegım adam bu benım diyor ve kendınden emin kararlı isen korkma arkadasım evlılık güzel kotu gıden evlılıklerınde evlılık oncesını gozlemle mutlaka sureklı tartısan sureklı ayrılan cıft evlenıyorsa evlılıgındede sureklı tartısmaları olur.
yok 6.5 senede bugüne kadar hiç ayrılmadık.problem her çiftte oluyor tabiki.inşallah evlendiğimin haberini de veririm burdan :) teşekkür ederim sağolun
BENDE ÇOK MUTLUYUMbu demek değilki haarika insanlarız, bırbırımızıde yiyoruz bazen ama kendi içimzde işte, bizde karışan eden yok, kendı kendımızeyız şükür
Maşallahevlenınce hersey daha guzel olacak oyle mutlu hısedeceksın kı kendını,uyumlu olduktan sonra oyle hır gur cıkmaz evde karsılıklı anlayıs çok önemli.bi arkadaısın yazdıgı gıbı yeterkı araya sogukluk gırmeden aşmalı bazı sorunlarıda.hep gunluk gulıstanlık gıtmezkı zaten arada bı tartısacaksın cok kızacak sınırleneceksın sonra ya sen ona ya o sana yastıgını alıp gelecek kay kenara dıyeceksın ve aradakı buzların erımesının sevıncıyle sıkı sıkı sarılacaksın sevdıgıne =) guzel evlılık valla bak bende cok korkuyordum adamla 8 yıldır beraberız evlenıcez ay oyle olur mu ay boyle olur mu ay su bana oyle anlattı baksana boyle oluyormus..verılen kotu orneklere bakma sen ogun belkı ters anına gelmıssındır anlatan arkadasın herkesın evlılıgı farklı ilerler bu ıkı tarafında elinde
kaç yaşındasınız ? şu anda hemen evlenesim geldi gerçekten
arkadaşım sana söyleyeceğim tek şey endişelerin varsa kafanda şüpheler varsa sakın evlenme, hani evlenince düzelir diye gözardı etme hiçbirşeyi,çünkü düzelmez daha beter olur. ama şüphen yoksa sonuna kadar git, bir abla olarak söylüyorum tatlım, yanlış eş hayatı zindan eder, doğru insanda tozpembe gözlükler takar sana, hayat o kadar güzel görünür ki gözüne, çünkü mutlusundur.
şükür biz de mutluyuz eşimle
bir de oğlumuz var canımıza can kattı.. biz görücü usulü evlendik. birbirimizi çok tanıma fırsatımız olmadı eve girince başta herşey değişti. ben inanılmaz iletişim seven biriyimdir,sözel,bedensel,sanal hiç farketmez. eşim de inanılmaz alıngan çıktı. nişanlılık döneminde ne yaparsam yapayım alınmıyor ve böyle bi yönünden bahsetmiyordu. ilk bi senenin 6 ayı benle küs geçirdi diyebilirizben konuşurum o konuşmaz konuşsa yüzüme bakmaz falan filan.. sonra yavaş yavaş oturup konuşa konua bu tür sıkıntıları aşmaya başladık.. 2 senemiz bitti daha bi düzene girdik. şimdi eim o kdr işinin gücünün arasında beni arıyo ve bu iş stresinden sadece senin hayatımda olduğunu düşünerek kurtulabiliyorum iyi ki hayatımdasın diyo
canım benim ben de onu çok seviyorum.. bizimki de dalgalandım da duruldum tarzı bi evlilik işte:))
Ne güzel yazmışsınız, yüzümde tebessüm oluştu Allah daim etsin inşallah.Cok sukur ki beni seven anlayan bi kocam var..9 yillik evliligimde daha bir kez bana sesini yukseltmedi..onu cok seviyorum allah esimden razi olsun.o benim en guzel sansim bu hayattaki..tabi 2 de meyvemiz var askimizin..allah herkese boyle bi aile nasip etsin insallah..
Allah korkusu ve imanı olan insan her koşulda sevmeyi, saygı duymayı, kalp kırmamayı ara bulucu olmayı bilir.evdeki huzur mutluluk kuran dan namazdan ibadetten geçiyor..
bende mutluyum kocamla evladımla
allah herkezi mutlu etsin..
evlerimizden ibadetimiz dualarımız eksik olmasın ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?