Yaaa şimdi sen böyle dedin ya, aklıma üniversitedeki halim geldi. Yağlı boya dersinden çıkardık, üst başa boya değince tinerle silerdik. Tiner kokusu ve tırnak arasındaki koyu boya kalıntıları... Çok utanırdık bazen arkadaşlarla yüksek sesle konuşurduk, tinerden boyadan bahsederdik ki insanlar tiksinmesin bizden diye
Bari 6 ayda git bacim 4 ay nedir: )Sozum ona muhtemelen gavur diye yaftalanacak yabanci bir ulkede yasiyorum ama adamlarda ter kokmuyor. Her sabah duslarini alip islerine okullarina oyle gelirler. Sabah sabah ter kokusuna, agiz kokusuna ve de yogun parfum kokusuna hic dayanamam. Agiz sagligi Türkiye'de ayri bir dert. Ben sabah aksam 10 dakika dis temizligine ayiririm. Buna ragmen 4 ayda bir duzenli disciye gider dislerimi temizlettiririm. Hani bazilarina gore makyajli olunca bakimli olunuyor. Sapsari dislerle kirmizi ruj surunce bakimli olmuyorsun iste. Resmen igrenc.
Bu sekilde olan cok kisi yoktur. Esmer tenler digerlerine gore daha agir ve keskin kokuyor bence.Bu tarz konular forumda defalarca acildi... Temizligine dikkat etmeyen,kendi kokusundan rahatsiz olmayanlar vs var tabiki...
Ancak tam emin olamamakla birlikte,sanirim bu ter kokusuna care bulamayan da var. Cunku spor salonunda bi kizla tanismistim,cok samimi degildim orda tanismistik.Ancak inanilmaz ter kokuyordu,salonu koku kapliyordu o geldigi zaman,surekli yanima gelirdi,rahatsiz oldugumu belli etmemeye calisiyordum,ama dayanamiyordum,biraz kirmadan oneride bulunmakla bulunmamak arasinda gidip gelirken,soyunma bolumunde baktim dusunu almis saclari sampuan kokuyo,elinde de roll on var,yani kullanmiyo degil,ama arkadas havluyla sarili halde bile kokuyordu. Yani simdi bu kiz herseyi yapmasina ragmen kokuyor,insanlar sanar ki temiz degil,bilmeden elestirirler...
Bari 6 ayda git bacim 4 ay nedir: )
Bu sekilde olan cok kisi yoktur. Esmer tenler digerlerine gore daha agir ve keskin kokuyor bence.
Benim Hindistan'li arkadaslarim vardi universitede. Cok baharatli yedikleri icin bu derilerinin dogal kokusuna da yansiyor. Ilk zamanlar cok kotuydu sonradan burnum alisti galiba ama malesef kokuyorlar. Fakat o baska bir cesit koku. Hergun banyo yapsalarda o koku cikmiyor onlardan.
Evet aynen kokular cok kotu de bir de ben ucuz kotu kokan bir parfumler var ya ona dayanamiyorum.inanin cikarasim geliyor.onun yerine hafif kokulu bir deodorant kullansalar ne olur anlayamiyorum.belki daha ucuz bile.inanin soyleyesim geliyor
Geçen sene yazın bir çay bahçesine gittik.. gelen garson o kadar kokuyordu ki, çay verirken nasıl ama buram buram.
Önce bi atarlandım kendi kendime, mırıldanıyorum bu kadar olur mu falan diye. Sonra düşündüm. Bu çocuk sabah 9:00 dan beri buradadır. Saat 22:00 olmuş. Bi asgari ücret için sabah akşam ayakta. Güzel kokmanın umrunda bile olduğunu sanmıyorum. Eve gidince duş almaya bile hali var mıdır bilinmez.
Bu olaydan sonra yargılamamaya başladım.
O Avrupa'lılar duş alırken ne kullanıyorlarsa ben de aynısından istiyorum, yaşadığım yerde İngilizler var, kadın erkek hepsi muhteşem kokuyor ve aynı kokuyorlar, kesinlikle duş jellerinin kokusudur diye düşünmeye başladım artık, utanmasam bir gün durdurup soracağım.Sozum ona muhtemelen gavur diye yaftalanacak yabanci bir ulkede yasiyorum ama adamlarda ter kokmuyor. Her sabah duslarini alip islerine okullarina oyle gelirler. Sabah sabah ter kokusuna, agiz kokusuna ve de yogun parfum kokusuna hic dayanamam. Agiz sagligi Türkiye'de ayri bir dert. Ben sabah aksam 10 dakika dis temizligine ayiririm. Buna ragmen 4 ayda bir duzenli disciye gider dislerimi temizlettiririm. Hani bazilarina gore makyajli olunca bakimli olunuyor. Sapsari dislerle kirmizi ruj surunce bakimli olmuyorsun iste. Resmen igrenc.
O Avrupa'lılar duş alırken ne kullanıyorlarsa ben de aynısından istiyorum, yaşadığım yerde İngilizler var, kadın erkek hepsi muhteşem kokuyor ve aynı kokuyorlar, kesinlikle duş jellerinin kokusudur diye düşünmeye başladım artık, utanmasam bir gün durdurup soracağım.
Eveett Mune ablacim dus jeli kokusudur oO Avrupa'lılar duş alırken ne kullanıyorlarsa ben de aynısından istiyorum, yaşadığım yerde İngilizler var, kadın erkek hepsi muhteşem kokuyor ve aynı kokuyorlar, kesinlikle duş jellerinin kokusudur diye düşünmeye başladım artık, utanmasam bir gün durdurup soracağım.
Yüzümü kızartıp birine sorar da öğrenirsem sana da yazarım kuzu :):)) ablacıgııım öğrenirsen mesaj kutumu aydınlatır mısın lütfen. Güzel kokulara zaafım var. Böyle misssler gibi kokup premsesler gibi dolaşmak istiyorum. Hatta kendi kokumdan başka koku almak istemiyorum:) su parfümlü vücut pudraları çok güzel av.nda vardı bir ara kullanıyordum tenin misler gibi oluyor. Arada dalin pudra sürüyorum o da güzel :)
Şahane kokuyorlar, bir tanesinin bile yanından geçerken kötü kokuyor demedim valla, ki bu insanlar sabahtan akşama kadar publarda gelsin bira, gitsin patates kızartması, bira, patates kızartma, sigara üçgeninde vakit geçiren insanlar, hiç mi kötü kokmazsınız mübarekler :)))Eveett Mune ablacim dus jeli kokusudur o
Yurtdisina geldigimden beri, kullandigim dus jeli ve mis kokulu sac maskeleri,kremleri sayesinde ohh miss. Parfume hiiic gerek yok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?