- 14 Haziran 2018
- 3.775
- 7.573
- 108
Rahmetli büyük anneannemde öyleydi, titizlikten 2 büklüm olmuş beli yüzünden oturduğu yerden kalkamazdı, anneannemler yıkardı onu, hele bir kese atmasınlar bıdı bıdı yerdi onları tontonum:)) derisini kazıtırdı keseyle :) ama mis gibi kokardı, saçları bile derli topluydu hep, örüp tülbentin üstüne doğru sararlardı saçlarını, valla toplu taşımada seyahat eden insanlar veya kişisel temizliğine önem göstermeyen kim varsa keşke anneanne babaannelerimizin binde biri kadar dikkat etseler her yer mis gibi kokardı, kötü kokmak önce kendisini rahatsız eder insanın yani bence öyle olmalı, kendi kokumuzu alıyoruz sonuçta, insanın kendi ter kokusu bile hiç cazip değil kötü bir kokuaynen öyle eski insanlar daha temizmiş gerçekten
benim babaannem 90ına dayandı artık zor hareket ediyor yardımsız küvete çıkamıyor bile ama her seferinde mis gibi sabun kokusu alıyorum kadından
çok sever banyo yapmayı daha sağlıklı zamanlarında kırklanırdı resmen çıkmak bilmezdi banyodan
Kızzzz öyle bir hale getirir ki seni kendi temizliğinden şüphe edersino ne fenaaaa
WC kullanımında ciddi sıkıntısı var ülkedeki insanlarımızın... Ben şu zamana kadar temiz bırakılmışını hiç görmedim. Onu geçelim dikkat ediniz çoğu elini yıkamadan öylece çıkıp gidiyor.:/Haklısınız biz koskoca bankada 30 yaş üstü kadınlarımıza wc nasıl kullanılır diye öğretmek için canımız çıktı. Defalarca uyarılmasına rağmen pis bırakıyordu birisi..Bir gün yakaladım ama inkar etti. Sinirden çatlıyordum artık, evinde ne halt yerden ye de burası işyeri utanır insan bari..
WC kullanımında ciddi sıkıntısı var ülkedeki insanlarımızın... Ben şu zamana kadar temiz bırakılmışını hiç görmedim. Onu geçelim dikkat ediniz çoğu elini yıkamadan öylece çıkıp gidiyor.:/
en buyuk dram benimkilisede ogretmenim girdigim siniflar yeni ergenlik cagina girmisler ve her sinif en az 40 kisi siz tahmin edin artik icerdeki kokuyu.ogrencilerde teneffuste sinif havalandirma kulturu de yok.her girdigimde midem agzima geliyor resmen.
Insanlar banyo yapmaya useniyor.
Net!!
Hele ki yaslilar.
Yaslilar daha az yikaniyor.dikkat edin.
Yapacak birsey yok bence
Belki pat diye soylemek lazim minibusten otobusten inerken en azindan..
Kusurabakmayin ama kokuyorsunuz yikanin lutfen..deyip inmek lazim.hemen
her dersimde anlatiyorum ama nafile yine ayni seyi yapiyorlar.sinifta ayakkabisini bile cikaranlar varYa onlar tam yönlendirme yası öğretmenimders arası muhabbetlerinizde bahsederseniz belki anlarlar
AynenBu tarz konular forumda defalarca acildi... Temizligine dikkat etmeyen,kendi kokusundan rahatsiz olmayanlar vs var tabiki...
Ancak tamm emin olamamakla birlikte,sanirim bu ter kokusuna care bulamayan da var. Cunku spor salonunda bi kizla tanismistim,cok samimi degildim orda tanismistik.Ancak inanilmaz ter kokuyordu,salonu koku kapliyordu o geldigi zaman,surekli yanima gelirdi,rahatsiz oldugumu belli etmemeye calisiyordum,ama dayanamiyordum,biraz kirmadan oneride bulunmakla bulunmamak arasinda gidip gelirken,soyunma bolumunde baktim dusunu almis saclari sampuan kokuyo,elinde de roll on var,yani kullanmiyo degil,ama arkadas havluyla sarili halde bile kokuyordu. Yani simdi bu kiz herseyi yapmasina ragmen kokuyor,insanlar sanar ki temiz degil,bilmeden elestirirler...
Belki yemek alışkanlıklarıyla alakalıdır, mesela çemenli, baharatlı yiyecekler teninizde çok kötü bir koku bırakıyor, duş alsanızda gitmiyor.Bu tarz konular forumda defalarca acildi... Temizligine dikkat etmeyen,kendi kokusundan rahatsiz olmayanlar vs var tabiki...
Ancak tam emin olamamakla birlikte,sanirim bu ter kokusuna care bulamayan da var. Cunku spor salonunda bi kizla tanismistim,cok samimi degildim orda tanismistik.Ancak inanilmaz ter kokuyordu,salonu koku kapliyordu o geldigi zaman,surekli yanima gelirdi,rahatsiz oldugumu belli etmemeye calisiyordum,ama dayanamiyordum,biraz kirmadan oneride bulunmakla bulunmamak arasinda gidip gelirken,soyunma bolumunde baktim dusunu almis saclari sampuan kokuyo,elinde de roll on var,yani kullanmiyo degil,ama arkadas havluyla sarili halde bile kokuyordu. Yani simdi bu kiz herseyi yapmasina ragmen kokuyor,insanlar sanar ki temiz degil,bilmeden elestirirler...
Ben de bikac kisiye sahit oldum,Allah yardim etsin zor bi durum,onceleri bilmeden kizardim. Bi keresinde de,is yerinde arkadas demisti ki bir haftadir dogalgazimiz kesik banyo yapamiyorum diye,saclari biraz kirli gibiydi ama kokmuyordu neyseki. Yani insan bilmese ay ne igrenc der,bazen durumu kotu olanlar olabiliyo boyle dusunmek lazim,kimbilir insanlar ne sartlarda yasiyor,belki misafir,belki hastanede hastasi var,oralarda yatti kalkti,belki suyu kesik,belki calistigi is et kokularinin icinde bulundugu turden. Ne bileyim ben onceden cok kizardim da sonra sonra bazi seyleri gordum.Aynen
Bazi insanlari teri kokuyor
Benim de coook eskiden bir arkadasim banyodan ciktigi anda bile ter kokardi
Cok ilginc.
O kadar basit oldugunu sanmiyorum Mune abla,kiz hergun acayip ter kokuyodu,salonu kaplayacak kadar. Yemek dedigin birgun yenir iki gun yenir.Nasil bu kadar etki edecek.Belki yemek alışkanlıklarıyla alakalıdır, mesela çemenli, baharatlı yiyecekler teninizde çok kötü bir koku bırakıyor, duş alsanızda gitmiyor.
O kadarını bilemem tabii, dikkat etmesine rağmen teninin kokması o insanı da rahatsız eder, gerçi şimdi terlemeye çözüm olacak bir sürü yöntemler çıktı ama ne kadar etkilidir bilmiyorumO kadar basit oldugunu sanmiyorum Mune abla,kiz hergun acayip ter kokuyodu,salonu kaplayacak kadar. Yemek dedigin birgun yenir iki gun yenir.Nasil bu kadar etki edecek.
Bir de bizim kulturumuzde baharat var biz de yiyoruz ama bu sekilde olmuyo. Yani banyo yapar yapmaz kokan kac insan var,hem de roll on kullaniyo. Bence kalitimsal olarak bisey var bu insanlarda,nasil cozulur bilmem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?