Benim Hindistan'li arkadaslarim vardi universitede. Cok baharatli yedikleri icin bu derilerinin dogal kokusuna da yansiyor. Ilk zamanlar cok kotuydu sonradan burnum alisti galiba ama malesef kokuyorlar. Fakat o baska bir cesit koku. Hergun banyo yapsalarda o koku cikmiyor onlardan.
Ablam onla ilgisi yok..batililar genel anlamda saridirlar ve doguya geldikce tenlerde saclarda koyulasir. Bu bile daha cok kokmaya sebep. genlerimizle alakali birsey ve beslenmemizlede cok alakali. Her yemegin icine sogan salca sarimsak koyuyoruz biz..adamlar patatesi kaynatip yagsiz tuzsuz yiyebiliyo mesela..O Avrupa'lılar duş alırken ne kullanıyorlarsa ben de aynısından istiyorum, yaşadığım yerde İngilizler var, kadın erkek hepsi muhteşem kokuyor ve aynı kokuyorlar, kesinlikle duş jellerinin kokusudur diye düşünmeye başladım artık, utanmasam bir gün durdurup soracağım.
Onlar kk ya takilmiyo: )Herkes her gün duş alıyorsa sokakta kokanlar kim kardeşim?
Turkiyede yurt disinda ne satiliyosa aynisi var.. millet kullanmiyo demekki. Bunun yurt disinda olup olmamaklada ilgisi nedir: )Eveett Mune ablacim dus jeli kokusudur o
Yurtdisina geldigimden beri, kullandigim dus jeli ve mis kokulu sac maskeleri,kremleri sayesinde ohh miss. Parfume hiiic gerek yok sukur
Aynen size katılıyorum. İnsanlarımız diğer insanları yererek psikolojilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Evet tabii ki öz bakım çok önemli, ben kendi adıma çok dikkat ederim mesela. Ama bir işçinin ter kokusundan asla rahatsız olmam! Otobüse bazen işçiler biniyor, asla rahatsız olmuyorum. Emeği çağrıştırıyor bana! Ben burada bir konu açmıştım. Bilirsiniz Türkiye'de kapalı gıda mekanlarına evcil hayvanla girmek yasaktır. Kadının birisi köpeğini sokmuştu. Bu forumda da beni linç etmişlerdi. Vay efendim ben köpekten nasıl rahatsız olurmuşum ter kokan insanlar varmış onlardan niye rahatsız olmuyormuşum. Tamam ter kokan insan da o belki işçi... Anladım ki ülkemizde insanın köpek kadar değeri yok. O köpek krallar gibi bakılıyor, işçiler ise emek teri döküyor. Ama işçinin alın terinden rahatsız olunuyor, insanlar köpekten rahatsız olunca da linç yiyor. Hey gidi dünya!Geçen sene yazın bir çay bahçesine gittik.. gelen garson o kadar kokuyordu ki, çay verirken nasıl ama buram buram.
Önce bi atarlandım kendi kendime, mırıldanıyorum bu kadar olur mu falan diye. Sonra düşündüm. Bu çocuk sabah 9:00 dan beri buradadır. Saat 22:00 olmuş. Bi asgari ücret için sabah akşam ayakta. Güzel kokmanın umrunda bile olduğunu sanmıyorum. Eve gidince duş almaya bile hali var mıdır bilinmez.
Bu olaydan sonra yargılamamaya başladım.
Bazilari gercek hayvan seviyo buna inaniyorumda.. bazilari varki sirf kuru gurultu.. hayvan seviyo desinler diye yani..samimi degillerAynen size katılıyorum. İnsanlarımız diğer insanları yererek psikolojilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Evet tabii ki öz bakım çok önemli, ben kendi adıma çok dikkat ederim mesela. Ama bir işçinin ter kokusundan asla rahatsız olmam! Otobüse bazen işçiler biniyor, asla rahatsız olmuyorum. Emeği çağrıştırıyor bana! Ben burada bir konu açmıştım. Bilirsiniz Türkiye'de kapalı gıda mekanlarına evcil hayvanla girmek yasaktır. Kadının birisi köpeğini sokmuştu. Bu forumda da beni linç etmişlerdi. Vay efendim ben köpekten nasıl rahatsız olurmuşum ter kokan insanlar varmış onlardan niye rahatsız olmuyormuşum. Tamam ter kokan insan da o belki işçi... Anladım ki ülkemizde insanın köpek kadar değeri yok. O köpek krallar gibi bakılıyor, işçiler ise emek teri döküyor. Ama işçinin alın terinden rahatsız olunuyor, insanlar köpekten rahatsız olunca da linç yiyor. Hey gidi dünya!
Sanpuanlarda oyle maalesefIcinde milyon tane kimyasalin oldugu dus jellerini cidden kullaniyor musunuz ?
Sanpuanlarda oyle maalesef
Sabunda ayni isi gorur evet.. guzel kokmak isteyen hindistan cevizi yagi surebilir.. defne sabunu tavsiye ediyolar saclara.. birde tabiiki zeytinyagi sabunuAynen oyle.Saclarim cok gur.Keske sabunla hakkindan gelebilsem onu bile kullanmam.Kafami egerek saclarimi yikiyorum ama dus jelleri ozel bolgelere rahatlikla temas ediyor.Mis gibi sabun varken bence kimse kullanmasin.
Harelde bizlerizHerkes her gün duş alıyorsa sokakta kokanlar kim kardeşim?
Harelde bizleriz
Bireysel olrak ele almıyorum ben
Kokuyormuyuz evet
Kirlimiyiz evet
Ne elin hintlisine laf söyleyeyim
Bizde kirliyiz ve kokuyoruz
Sabah yürüşe çıkarım
Balğamlara basmamak için uzun ve kısa atlama diye diye yürüyüşümü bitiririm
Şöyle caminin olduğu yeri geçene kadar tuvalet kokusundan korunmak için nefes tutma egzersizleri yapıyorum
Ciğerlerim bayağı gelişmiştir diye düşünüyorum
Şöyle bir km yol boyunca kaldırımları gözlemlerim günlük binlerce liralık izmarit atılmıştır oraya buraya
Bir fırça al derler ağzın leş gibi durumumuz yok deriz günlük en az on liralık sigara içeriz
Biz müslümanız derler beş vakit namaz kılıp abdest alıyoruz derler temizliği yüze yalap çalap su atmak zannederiz
Kim bunlar biziz tabiki kimse kusura bakmasın
Benim de agzim kokuyo valla ama midem de reflu var ilac kullaniyom simdi midem duzeldi biraz agzimdaki kokuda gecmezse disciye gitcem... disari cikinca polo kullaniyom naneli seker ama o da 2 den fazlasi mideyi mahvediyobende sabah sabah agiz kokusuna katlanamiyorum
evden cikmadan kahvalti yapilamiyodur belki de 10 krs luk sakizi 1 liralik naneli sekeri cantada cepte bulundurmak cok mu zor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?