Kokan insanlar!!!

Sadece toplu taşımalarda degilki bugün markette yanimdaki adamdan oyle bir koku geliyorduki duramadim alacagim şeyi alamadim adam sogan sarmısak küpüne girmis sanki böyle bir koku olamaz

Geçen otobüste böyle kötü kokuya denk geldim evet rahatsızda oldum hatta kendimden şüphelendim kendimi kokladım bendenmi geliyor diye ama insanların yaşam şartlarını bilemiyoruz ki..

Gerçekten Hintliler çok fena kokuyor. Ben de tecrübe ettim. Evleri, marketleri, kendileri...
Baharatın etkisi var tabii ama ben sadece baharattan olduğunu düşünmüyorum. Hintliler pis insanlar. Doğruya doğru.
Ülkelerinin sokakları bile leş gibiymiş, ülkedeki hava bile kokuyormuş. Hindistan'a gidenlerden duydum.

Ablam onla ilgisi yok..batililar genel anlamda saridirlar ve doguya geldikce tenlerde saclarda koyulasir. Bu bile daha cok kokmaya sebep. genlerimizle alakali birsey ve beslenmemizlede cok alakali. Her yemegin icine sogan salca sarimsak koyuyoruz biz..adamlar patatesi kaynatip yagsiz tuzsuz yiyebiliyo mesela..

Eveett Mune ablacim dus jeli kokusudur o
Yurtdisina geldigimden beri, kullandigim dus jeli ve mis kokulu sac maskeleri,kremleri sayesinde ohh miss. Parfume hiiic gerek yok sukur
Turkiyede yurt disinda ne satiliyosa aynisi var.. millet kullanmiyo demekki. Bunun yurt disinda olup olmamaklada ilgisi nedir: )

Aynen size katılıyorum. İnsanlarımız diğer insanları yererek psikolojilerini tatmin etmeye çalışıyorlar. Evet tabii ki öz bakım çok önemli, ben kendi adıma çok dikkat ederim mesela. Ama bir işçinin ter kokusundan asla rahatsız olmam! Otobüse bazen işçiler biniyor, asla rahatsız olmuyorum. Emeği çağrıştırıyor bana! Ben burada bir konu açmıştım. Bilirsiniz Türkiye'de kapalı gıda mekanlarına evcil hayvanla girmek yasaktır. Kadının birisi köpeğini sokmuştu. Bu forumda da beni linç etmişlerdi. Vay efendim ben köpekten nasıl rahatsız olurmuşum ter kokan insanlar varmış onlardan niye rahatsız olmuyormuşum. Tamam ter kokan insan da o belki işçi... Anladım ki ülkemizde insanın köpek kadar değeri yok. O köpek krallar gibi bakılıyor, işçiler ise emek teri döküyor. Ama işçinin alın terinden rahatsız olunuyor, insanlar köpekten rahatsız olunca da linç yiyor. Hey gidi dünya!

Icinde milyon tane kimyasalin oldugu dus jellerini cidden kullaniyor musunuz ?

Bazilari gercek hayvan seviyo buna inaniyorumda.. bazilari varki sirf kuru gurultu.. hayvan seviyo desinler diye yani..samimi degiller

Aynen oyle.Saclarim cok gur.Keske sabunla hakkindan gelebilsem onu bile kullanmam.Kafami egerek saclarimi yikiyorum ama dus jelleri ozel bolgelere rahatlikla temas ediyor.Mis gibi sabun varken bence kimse kullanmasin.
Sabunda ayni isi gorur evet.. guzel kokmak isteyen hindistan cevizi yagi surebilir.. defne sabunu tavsiye ediyolar saclara.. birde tabiiki zeytinyagi sabunu

Son düzenleme:
Herkes her gün duş alıyorsa sokakta kokanlar kim kardeşim?
Harelde bizleriz
Bireysel olrak ele almıyorum ben
Kokuyormuyuz evet
Kirlimiyiz evet
Ne elin hintlisine laf söyleyeyim
Bizde kirliyiz ve kokuyoruz
Sabah yürüşe çıkarım
Balğamlara basmamak için uzun ve kısa atlama diye diye yürüyüşümü bitiririm
Şöyle caminin olduğu yeri geçene kadar tuvalet kokusundan korunmak için nefes tutma egzersizleri yapıyorum
Ciğerlerim bayağı gelişmiştir diye düşünüyorum
Şöyle bir km yol boyunca kaldırımları gözlemlerim günlük binlerce liralık izmarit atılmıştır oraya buraya
Bir fırça al derler ağzın leş gibi durumumuz yok deriz günlük en az on liralık sigara içeriz
Biz müslümanız derler beş vakit namaz kılıp abdest alıyoruz derler temizliği yüze yalap çalap su atmak zannederiz
Kim bunlar biziz tabiki kimse kusura bakmasın

Türk milleti de temiz bir millet değil ki zaten. :)
Kimse kusura bakmasın.
Umumi mekanlarda bin tane örneği mevcut. Tuvaleti olsun, camisi olsun, toplu taşıması olsun.

bende sabah sabah agiz kokusuna katlanamiyorum
evden cikmadan kahvalti yapilamiyodur belki de 10 krs luk sakizi 1 liralik naneli sekeri cantada cepte bulundurmak cok mu zor ki
Benim de agzim kokuyo valla ama midem de reflu var ilac kullaniyom simdi midem duzeldi biraz agzimdaki kokuda gecmezse disciye gitcem... disari cikinca polo kullaniyom naneli seker ama o da 2 den fazlasi mideyi mahvediyo

Sadece duş almak yetmiyor, kıyafetleri de yıkamak gerekir.
Duş aldıktan sonra temiz kıyafet giymedikten sonra birşey değişmiyor ki..
Ve böylelerine çok denk geliyorum maalesef..

Roll-on, deodorant, parfüm, bunların hiçbiri sağlıklı şeyler değil. İnsanlara dayatmaya çalışıp duruyorlar reklamlarla falan ama hep Avrupa özentiliği bu, onlar ne yaparsa doğru sanki. Onun yerine esanslar daha sağlıklı değil mi? Ayrıca bir de şu var, giysilerin de sentetik ve yün olanları çok kokutuyor ya. Ben bazen banyodan sonra parfüm bile sıksam, bir kazak giysem azcık terlediğim gibi kokmaya başlıyorum. Bazı insanların ter bezleri çok çalışıyor, gün içinde üst üste terleyip de üstünü değiştiremeyince de daha yoğun kokuyor. Ama terleyip terleyip yıkanmayan insanın kokusu da belli oluyor, ne kadar koku sürünse fayda etmez. Bide lütfen özellikle ferace, manto giyen hanımlar ara sıra yıkayın şunları çünkü çoğu sentetik oranı fazla olduğundan azcık terlesenizde çok yoğun kokuyor. Montlarda, kabanlarda duymuyorum da özellikle yazın kapalı hanımların yanında durulmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…