Yaaa şimdi sen böyle dedin ya, aklıma üniversitedeki halim geldi. Yağlı boya dersinden çıkardık, üst başa boya değince tinerle silerdik. Tiner kokusu ve tırnak arasındaki koyu boya kalıntıları... Çok utanırdık bazen arkadaşlarla yüksek sesle konuşurduk, tinerden boyadan bahsederdik ki insanlar tiksinmesin bizden diyeCanım aynı dertten mustarip olarak geçen hafta bende otobüse bindim giderken ben oturuyorum hemen önümde bi adam ayakta yolculuk ediyor kokusu ayrı bir dert, önümdeki demirden tutuyordu inanır mısın tırnakları çok iğrençti. Uzatmış arası pislik dolu, gerçekten uzun da bir yolculuktu öyle zor sabrettim ki yer olsa başka yere geçerdim ama tahammül etmesi çok zor. Hayattan vazgeçmiş berduşlar gibi dolanıyor nasıl insanlar aklım almıyor. Öyle haklısın ki...
Benim işyerimde bir bayan arkadaşım var iki güne 1 düş alıyor sanırım ikinci gün yanında durulmuyor ya. Kaç kez böyle hergun dus, rol on ,giysi değiştirmemi anlattım kendimi örnek göstererek bana mısın demiyor
120 kilo var kendisi.
Bıktım biktim ilknurrrr sesimi duyduysan hergun kıyafetlerini nolur değiştir, dusunu al da gel işyerine. Zira yaninda nefes alamıyorum
Sen değiştir ben daha dün giydim der, 3 gün aynı üstü giyerYanımıza yedek kıyafet getirelim kokudan durulmuyo ben yarın getiriyorum sende getir aa dur sende kokuyosun bende diyebilirsin
Kesinlikle öyle sabun kokusunu hiçbi şeye değişmem aktarsan aldığım beyaz yesil sabunlarin kokusuna bayilirim kalici ve dogal dus jelleri de berbat kimyasal kokusu vücutta kalmiyor bile aşırı parfüm kokusundan nefret ederim sadece duştan sonra koltuk altima rexona fresh roll on sürerim o kadarvalla ben bu konuda hak veriyorum size, hele hamile kaldığımdan beri iyice zor gelmeye başladı toplu taşıma kullanmak
mide bulantısından mahvoluyorum
ama benim bir şikayetim daha var o da parfümle yıkananlar en az ter kokan kişiler kadar rahatsız ediyor beni
su ve sabun çok basit mis gibi sabun kokusunu da hiçbişye değişmem valla
Sen değiştir ben daha dün giydim der, 3 gün aynı üstü giyer
Yalniz düşünüyorum da evli de kendisi o adam onunla aynı yatağa nasıl giriyor
Kokar mokar ben ac dururum daha iyi.
Açık açık söyleyemiyorum.Eşinden vur ozaman kız 3gün aynı şeyle geziyosun kokuyo adam yanında nası uyuyo ben burda zor duruyorum gibi
Açık açık söyle ben 1 dakika duramıyorum kokanların yanında doktorlara ençok buyüzden üzülüyorum insanları vıcık vıcık terli kokulu muayne ediyolar odaya siniyo kokuları valla
Eski zamanlarda bilet kesen biletçiler vardi ya onlar geri gelsin. Binerken koltukaltlarına ve potansiyel kokuşabilecek yerlerine deodorant sıksın yolcuların
Başka türlü olmayacak çünkü, ben koku alma duyularının felç olduğuna inanıyorum kokan insanların.
Temizlik kültürdür medeniyettir sosyo-kültürel gelişmişliğin simgelerindendir
Kim alınırsa alınsın kokan kirli bir milletiz sadece insanlarımız değil hastanelerimiz ibadet ettiğimiz yerler toplu taşıma her yer kokuyor tuvaletlerden bahsetmiyorum bile
Güzel kokmak lüx malesef
Bunu abartanlarda çabası
Kadın bir parfüm kokar kusmak isterim bazen
Su an sizi kokorec yerken okuyorum
Bi tuhaf oldumvhalla kokmuyorum ya
Ablam öyle bir Kv bende de var kadın kirli gömlekleri dolaba geri asar beni görünce ütületmeye çalışır. Boynu manşetleri siyah siyah kirdir. Haftalarca kirlisi çıkmaz kadının. Bir hafta aynı şeyi giyer. Kazakları terli terli katlar kaldırır dolaba
Vah vah bunu okumaz olaydım elinden su içilmez öyle bir insanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?