Kokan insanlar!!!

Yaaa şimdi sen böyle dedin ya, aklıma üniversitedeki halim geldi. Yağlı boya dersinden çıkardık, üst başa boya değince tinerle silerdik. Tiner kokusu ve tırnak arasındaki koyu boya kalıntıları... Çok utanırdık bazen arkadaşlarla yüksek sesle konuşurduk, tinerden boyadan bahsederdik ki insanlar tiksinmesin bizden diye

Benim işyerimde bir bayan arkadaşım var iki güne 1 düş alıyor sanırım ikinci gün yanında durulmuyor ya. Kaç kez böyle hergun dus, rol on ,giysi değiştirmemi anlattım kendimi örnek göstererek bana mısın demiyor
120 kilo var kendisi.
Bıktım biktim ilknurrrr sesimi duyduysan hergun kıyafetlerini nolur değiştir, dusunu al da gel işyerine. Zira yaninda nefes alamıyorum

Yanımıza yedek kıyafet getirelim kokudan durulmuyo ben yarın getiriyorum sende getir aa dur sende kokuyosun bende diyebilirsin

Yanımıza yedek kıyafet getirelim kokudan durulmuyo ben yarın getiriyorum sende getir aa dur sende kokuyosun bende diyebilirsin
Sen değiştir ben daha dün giydim der, 3 gün aynı üstü giyer
Yalniz düşünüyorum da evli de kendisi o adam onunla aynı yatağa nasıl giriyor
Kokar mokar ben ac dururum daha iyi.

Ay biz de tam bugün annemle bu konuyu konuşmuştuk.

Bugün basit bir işlem için devlet hastanesine gitmek gafletinde bulundum. Hastaneye girdiğim an iğrenç,nefes kesen, boğucu, pis bir koku yüzüme vurdu.

Allah'ım çıldırıyorum, bu insanlar hiç yıkanmıyorlar mı? Kıyafetlerini hiç yıkamıyorlar mı? Ya da sadece bir kişinin kokusu tüm hastaneye mi sarmış?

Bir sabun kaç para ulan?? O kadar pahalı olmamalı. Hadi su pahalı desek, haftada bir banyo yapan bir insan bile bu kadar pis kokamaz yaaa! Doktorlara çok üzüldüm bugün. Offffdddd

Kesinlikle öyle sabun kokusunu hiçbi şeye değişmem aktarsan aldığım beyaz yesil sabunlarin kokusuna bayilirim kalici ve dogal dus jelleri de berbat kimyasal kokusu vücutta kalmiyor bile aşırı parfüm kokusundan nefret ederim sadece duştan sonra koltuk altima rexona fresh roll on sürerim o kadar

Eski zamanlarda bilet kesen biletçiler vardi ya onlar geri gelsin. Binerken koltukaltlarına ve potansiyel kokuşabilecek yerlerine deodorant sıksın yolcuların

Başka türlü olmayacak çünkü, ben koku alma duyularının felç olduğuna inanıyorum kokan insanların.

Sen değiştir ben daha dün giydim der, 3 gün aynı üstü giyer
Yalniz düşünüyorum da evli de kendisi o adam onunla aynı yatağa nasıl giriyor
Kokar mokar ben ac dururum daha iyi.

Eşinden vur ozaman kız 3gün aynı şeyle geziyosun kokuyo adam yanında nası uyuyo ben burda zor duruyorum gibi

Açık açık söyle ben 1 dakika duramıyorum kokanların yanında doktorlara ençok buyüzden üzülüyorum insanları vıcık vıcık terli kokulu muayne ediyolar odaya siniyo kokuları valla

Açık açık söyleyemiyorum.
Kendi kişisel temizligimi anlatiyorum yok anam yok.

Terli terli deodanrt sıkılırsa o ter daha beter kokar :)
Çip taksınlar hergün duş sonra üst değişecek zorunlu başka yolu yok
Ve birde polyesteri kaldırsınlar

Toplu taşıma araçlarında ter,ağız kokusu,parfüm kokusu...hepsi berbat hele ki hamilelikte.Cok zorunlu kalmadıkça binmiyorum.Zorunlu olanların Allah yardımcısı olsun...

Toplu taşımaya binerken eldiven takıyorum şalımı da çeneme kadar doluyorum hem direklere tutunmama gerek kalmıyor hem de o tür kokular geldiğinde şalımı burnuma kadar çekiyorum mecbur.
Keşke otobüste oda parfümü olsa da temiz kokmayanları tespit edip kafalarına kafalarına pıs pıs koku sıksa

Vallahi ben öyle bir koku hissedince başkasından, çıkarıyorum çaktırmadan parfümümden sıkıyorum sonra da kendi üstümü koklaya koklaya gidiyorum. Böyle bi çözüm buldum

Haklısınız biz koskoca bankada 30 yaş üstü kadınlarımıza wc nasıl kullanılır diye öğretmek için canımız çıktı. Defalarca uyarılmasına rağmen pis bırakıyordu birisi..Bir gün yakaladım ama inkar etti. Sinirden çatlıyordum artık, evinde ne halt yerden ye de burası işyeri utanır insan bari..

Burnum normalde çok hassastır hemen her kokuyu alırım ve ben de tahammül edemiyorum. Hatta okurken midem bulandı Vala gerçekten anlam veremiyorum Bi insan nasıl kokuyu almaz hani çalışır terler anlarım da bazıları gerçekten hiç banyo yapmıyor gibi

Su an sizi kokorec yerken okuyorum
Bi tuhaf oldum vhalla kokmuyorum ya

Yaaa mevzu yemek yemek değil ki temizlikten bir haber insanlar. Ama suna da ayar oluyorum sabahları kızartma yapıp biniyorlar buram buram kokuyor üstü bası bak yine midem kalktı en kötüsü ter ya o koku öğğğğh yani

Vah vah bunu okumaz olaydım elinden su içilmez öyle bir insanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…