- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
bütün gün dışarıda olan insanın üstüne envai bin çeşit koku siniyor o yüzden yaptığınız çok mantıklı bişe
sigara içmediğim halde üstüme buram buram sigara kokusu sindiğini bilirm neden aynı yere paltoları asıyoruz arkadaşlarla bi iş arkadaşım neredeyse yarım saatte bir sigara içerdi ne zaman paltosunu benimkinin üzerine assa mahvolurdum o kokudan bi de kendimden utanırdım resmen millet nasıl rahatsız oluyordur kimbilir diye
aaaaa gerçekten miBeyaz sabun kokulu ıslak mendiller var.
aaaaa gerçekten mi
marka alabilir miyim :)
teşekkürler muhakkak alacağımA101 de satılıyor markasını hatırlayamadım şimdi. :) Bir de Dalin le Dalan ın beyaz sabun rendesi çamaşır deterjanları var onlardan da kullanabilirsiniz sabunla yıkanmış gibi kokuyor.
Yıkamayan var mıdır? Kimseye kokmasa insanın kendine kokuyor montlara sinen o kokular.Önemli bir nokta daha var. Ceketleri montları yıkamak. bi insan sabahın köründe işe giderken terleyemez. muhtemelen gün içinde montla terliyorlar. sonra o mont leş gibi kokuyor. dışarının kokusu yemek kokuları bin tane şey siniyor montlara.
Yıkamayan var mıdır? Kimseye kokmasa insanın kendine kokuyor montlara sinen o kokular.
Önemli bir nokta daha var. Ceketleri montları yıkamak. bi insan sabahın köründe işe giderken terleyemez. muhtemelen gün içinde montla terliyorlar. sonra o mont leş gibi kokuyor. dışarının kokusu yemek kokuları bin tane şey siniyor montlara.
Kazak teninizle temas etmezse bu sorun olmaz. Ben yarım kollu pamuklu bişey giyiyorum altınaya bu konuda kendimi cok kötü hissettim suanda :S
normalde her zaman dikkat ederim ama bazı kazaklar da ter kokusu yapıyor. bugün de o kazaklardan birinden giymişim sanırım ve rahatsız oluyordum kendi kendime. bi arkadaş tebriğe geldi sarıldık falan ama ben kendmi o kadar kötü hissettim ki. normalde hep dikkat ederim ama bugün böyle oldu. yerin dibinde gibiyim.. şimdi forumu acınca dan diye gördüm konuyu bide.. kötü oldum ya
ya bu konuda kendimi cok kötü hissettim suanda :S
normalde her zaman dikkat ederim ama bazı kazaklar da ter kokusu yapıyor. bugün de o kazaklardan birinden giymişim sanırım ve rahatsız oluyordum kendi kendime. bi arkadaş tebriğe geldi sarıldık falan ama ben kendmi o kadar kötü hissettim ki. normalde hep dikkat ederim ama bugün böyle oldu. yerin dibinde gibiyim.. şimdi forumu acınca dan diye gördüm konuyu bide.. kötü oldum ya
Eşinin annesine hürmetler, ne diyeceğimi bilemedim şimdi, yastık yorgan bile yıkanırken her gün üstümüze giyilen mont nasıl yıkanmaz ki?Maalesef var abla yıkamayanlarEşimin montlarını hiç yıkamazmış annesi, Allahtan terleyen biri değil, hepsini tek tek yıkamıştım..
haaaa bi de diş vardı di miişçi, emekçi kokusu o diyenler gelmedi mi daha :/ herkes konu sahibini desteklemiş olmaz ki ama
ter kokusunu çok söyledim, o yüzden ona hiiç değinmeyeceğim.. sayelerinde yıllardır toplu taşımaya binmiyorum.. bir kaç hafta önce vizem vardı, arkamdaki vatandaşın ağzından nefes alıp vermesi yüzünden sınavdan yarım çıktım.. şu kadarını söyleyeyim 25 dakika gibi dehşet bir süre tahammül ettim, koku üzerime sinmişti.. kimse kusura bakmasın pis bir milletiz, diş fırçası, sabun kullanmayan adamlara deodorant önermeyin, işe yaramıyor..
not : sınavdan düşük aldım, teşekkürler pis herif..
Eşinin annesine hürmetler, ne diyeceğimi bilemedim şimdi, yastık yorgan bile yıkanırken her gün üstümüze giyilen mont nasıl yıkanmaz ki?
Mevsim değişimlerinde yazlık kışlıkları temiz olmalarına rağmen yıkar öyle kaldırırım, yorganları keza yıkayıp kaldırıyorum, kokar montlar, hiçbir koku sinmese sokak kokusu gibi birşey var o siniyor kabanlara
Evet bazı insanlar koktuklarını düşünmüyorlar orası bir gerçek de günde 2 kez duş mu? Abartmamış mısınız?
Akşam yıkanıp sabah kalkınca tekrar mı yıkanıyorsunuz?
Peki sizin su kaynaklarımızı bu kadar israf etmeniz normal mi?
Uzun zamandır rahatsızım bu konudan. Toplu taşımalarda vs insanlardan gelen pis kokudan rahatsız oluyorum. Bugün öğürerek indim minibüsten. İnsan duş almaz mı veya bir deodorant kullanmaz mı??? Aklım almıyor neden yani? Günde iki kez yıkanırım deodorant rollon va ne varsa sürerim. Ekşi ekşi ter kokuları birbirine karışıyor.
Ayda 10 TL verip bir deodorant alınamıyor mu? Veya su sabun elimizin altında çok mu zor yıkanmak. Kısacası cıldıracagım. İçimden gelmiyor bir yere gitmek otobüse minibüse binmemek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?