koku

• Konu Sahibi Konu Sahibi amyes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benım eskı ısyerımdede oyle bır kız vardı ofıstekı kızlar bırlık oldular kızı sıkayet ettıler yonetıme yonetımde kızı cagırmıs odasına konusmus meger kansermıs kullandıgı ılaclardan dolayı tenı kokuyormus... kız aglayarak cıkmıstı ısten hıc unutmam..

çok acı .
Kanser ilaçlarının koktuğunu ilk kez duyuyorum .İlginç

valla söyleyeceksiniz başka çare yok
2 stajyeri birden çağırıp hemde
insanları katın araya odadaki pis kokudan herkes rahatsız diyin
bakalım dikkat edecek mi ondan sonra..

of çok kötü olmuş ya bi darbede işten olmuş kıza...

bazı insanlar gerçekten ne kadar yıkanırsa yıkansınlar enfazla 1 saat sonra kokmaya başlıyolar sanırım tenleri ile ilgili... temizlik duş falan tabii bi derece azaltabilir yada hep parfüm deodarantla günü bitirecek sık sık sıkarak ama nebilim ya bu seferde ter ile birleşecek en iyisi ter hücrelerini kurutmak

peki şikayet edenlerin vijdanı nasıl şimdi... insan yönetime karıştırmaz bu işi... kendin konuşsan gene bi derece ama sen toplan git bu kız kötü kokuyor diye şikayet et
baya vıcdan yaptılar ama ne care.. o ofıstekı ıdare farklıydı bayan ıdarecıye soylenırdı bu tarz seyler sukur kı kurtuldum o yerden

benim yanımdaki çalışan arkadaşımda leş gibi sigara kokuyor ben de kızım parfüm sık leş gibi kokuyosun diyorum inşallah alınmıyordur ama cidden küçücük odada yanyana çalış birde kokuyu çek ben olsam çoktan söylemiştim alınırsa alınsın ne yapayım söyleme tarzı diye de birşey var

http://www.terkokuyorsun.com/ böyle bir site var, mail adresi vardır muhtemelen. Buradan mail atın kimin attığını tam olarak bilemez ama rahatsız olan birileri olduğunu öğrenir. Hem siz iyilik yapmış oluyorsunuz ona. Gencecik bir kızın kokması ne kadar kötü bir durum, eminim arkadaşları da rahatsız oluyordur.

buradan bir kaç arkadaş daha bu öneride bulundu fakat , gelen mailin bile reklam için atılmış olacağını düşünebilir , spam mail olduğunu zannedebilir. kısa bir hazır metin gönderiyor çünkü.

ben de ona ve kendi mailimden mi yazsam acaba temizliğine dikkat etmesi gerektiğini

Arkadasimmmmm niye dert ediyorsun ki......?odada uc kisisiniz sanirim.arkadasinizda siznle hemfikir...stajyer de geldiginde bir toplanti yapin...odamizdan sikayet var.cok kotu kokuyormus.burasi ciddimuessese...banyo,temizlik,tahret,hahahahah.her aksam dus...temiz giysi.....bunlari konusun...yok anlamiyor.cekin karsiniza birabla gibi nazikce anlatin.kirmadan...iftira degil suc degil yapacaginiz.o kisiye de iyiliktir.

Ne yaptınız konunuzu okumuştum geçen gün konuşabildiniz mi?

en çok ben takıyorum galiba bu konuyu diğer arkadaş konuşacak gibi değil çünkü. artık ben uygun bir dille anlatacağım söylediğiniz gibi.

Şöyle bir şey yapabilirsiniz, yalnızken çağırıp, güzel güzel anlatabilirsiniz. Hani bir abla gibi, hatta belki biraz işin içine yalan katıp işte benim kuzenimin de bir sağlık problemi var, sürekli kendisini temiz tutuyor ama yine de koku problemi yaşıyor filan diyebilirsiniz. Direkt kokuyorsun demek yerine, koku sorunu var filan diyebilirsiniz. Sürekli koktuğuna göre muhtemelen kişisel temizliğine dikkat etmiyor, yani koltuk altı filan temiz olmayabilir. O yüzden ne kullanırsa kullansın çözüm olmaz, açıkça nasıl söylenir bilmiyorum ama birinin söylemesi lazım. Ağlarsa da ağlasın, yani genç bir kız erkekler inanılmaz dikkat eder kokuya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…