çok acı .benım eskı ısyerımdede oyle bır kız vardı ofıstekı kızlar bırlık oldular kızı sıkayet ettıler yonetıme yonetımde kızı cagırmıs odasına konusmus meger kansermıs kullandıgı ılaclardan dolayı tenı kokuyormus... kız aglayarak cıkmıstı ısten hıc unutmam..
valla söyleyeceksiniz başka çare yoksürekli söylüyorum ve her 20 dakikada 1 sprey sıkıyorum. ve artık şu şekildeyim bıktım bu odadaki kokudan diyorum yok yok yok anlamıyor ya da anlamak istemiyor. ya da ona söylendiğini düşünemeyecek kadar aklı yok .
benım eskı ısyerımdede oyle bır kız vardı ofıstekı kızlar bırlık oldular kızı sıkayet ettıler yonetıme yonetımde kızı cagırmıs odasına konusmus meger kansermıs kullandıgı ılaclardan dolayı tenı kokuyormus... kız aglayarak cıkmıstı ısten hıc unutmam..
hemde nası kotu oldu kac sene oldu daha aklımdaof çok kötü olmuş ya bi darbede işten olmuş kıza...
gercekten acı... herkezın vucud kımyası farklı koku olabılıyor..çok acı .
Kanser ilaçlarının koktuğunu ilk kez duyuyorum .İlginç
peki şikayet edenlerin vijdanı nasıl şimdi... insan yönetime karıştırmaz bu işi... kendin konuşsan gene bi derece ama sen toplan git bu kız kötü kokuyor diye şikayet ethemde nası kotu oldu kac sene oldu daha aklımda
Hala konuşmadınız mı
baya vıcdan yaptılar ama ne care.. o ofıstekı ıdare farklıydı bayan ıdarecıye soylenırdı bu tarz seyler sukur kı kurtuldum o yerdenpeki şikayet edenlerin vijdanı nasıl şimdi... insan yönetime karıştırmaz bu işi... kendin konuşsan gene bi derece ama sen toplan git bu kız kötü kokuyor diye şikayet et
Bizede anlatin sonuclari.çarşamba perşembe ve cuma günleri geliyor , yarın konuşacağım inşallah
http://www.terkokuyorsun.com/ böyle bir site var, mail adresi vardır muhtemelen. Buradan mail atın kimin attığını tam olarak bilemez ama rahatsız olan birileri olduğunu öğrenir. Hem siz iyilik yapmış oluyorsunuz ona. Gencecik bir kızın kokması ne kadar kötü bir durum, eminim arkadaşları da rahatsız oluyordur.
Arkadasimmmmm niye dert ediyorsun ki......?odada uc kisisiniz sanirim.arkadasinizda siznle hemfikir...stajyer de geldiginde bir toplanti yapin...odamizdan sikayet var.cok kotu kokuyormus.burasi ciddimuessese...banyo,temizlik,tahret,hahahahah.her aksam dus...temiz giysi.....bunlari konusun...yok anlamiyor.cekin karsiniza birabla gibi nazikce anlatin.kirmadan...iftira degil suc degil yapacaginiz.o kisiye de iyiliktir.buradan bir kaç arkadaş daha bu öneride bulundu fakat , gelen mailin bile reklam için atılmış olacağını düşünebilir , spam mail olduğunu zannedebilir. kısa bir hazır metin gönderiyor çünkü.
ben de ona ve kendi mailimden mi yazsam acaba temizliğine dikkat etmesi gerektiğini
buradan bir kaç arkadaş daha bu öneride bulundu fakat , gelen mailin bile reklam için atılmış olacağını düşünebilir , spam mail olduğunu zannedebilir. kısa bir hazır metin gönderiyor çünkü.
ben de ona ve kendi mailimden mi yazsam acaba temizliğine dikkat etmesi gerektiğini
Arkadasimmmmm niye dert ediyorsun ki......?odada uc kisisiniz sanirim.arkadasinizda siznle hemfikir...stajyer de geldiginde bir toplanti yapin...odamizdan sikayet var.cok kotu kokuyormus.burasi ciddimuessese...banyo,temizlik,tahret,hahahahah.her aksam dus...temiz giysi.....bunlari konusun...yok anlamiyor.cekin karsiniza birabla gibi nazikce anlatin.kirmadan...iftira degil suc degil yapacaginiz.o kisiye de iyiliktir.
Ne yaptınız konunuzu okumuştum geçen gün konuşabildiniz mi?
buradan bir kaç arkadaş daha bu öneride bulundu fakat , gelen mailin bile reklam için atılmış olacağını düşünebilir , spam mail olduğunu zannedebilir. kısa bir hazır metin gönderiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?