Bizim iş yerinde bir bay vardı ofısımız çok büyüktü 80 kişilik ama adam nasıl kokuyordu kendısıde 30 lu yaşlarında.bizler koca adamı uyaramazdık.sefımız bir bayan vardı ona ilettik konuyu.kendisı bizzat konuştu.bu şartlar altında calisamayacaklarını iletti bir günde koku gitti:)
İş yerınızdekı pozısyonunuzu bilmiyorum ama bence karşısında cekınecegı birisi söylesin,biz de artık konuşacağız kendisiyle. umarım anlar.
sürekli oda kötü kokuyor havasız çok kötü falan dememize rağmen umrunda değil gibi. ya biraz çekingen evde bile duş almaya çekindiğini düşünüyorum artık.
Burda bi koku var Allah Allah diyip oda spreyini öyle sıkın,söylenip de sıkmanız daha dikkat çekecektir..
Kesinlikle katılıyorum, aslında muhim olan kimin söyleyeceği değil kendisini düzeltmesi. Sonradan size teşekkür bile edecektir. Yazık genç kız sonuçtasigara da kullanmıyor , odada 4 kişiyiz 2si stajer . yazarsak bizim yazdığımızı anlar diye düşünüyorum ama anlasın artık değil mi kendisini düzeltmesi gerekiyor. o kokuyu solumak zorunda değiliz sonuçta
Kurumsal bir yer oldugu icin,direk soyle toplardim arkadaslari, arkadaslar burasi kurumsal bir yer sikayet geldi ustlerimden odamiz cok kotu kokuyormussss...lutfen gelmeden her aksam dus alin.kirli yemek kokan giysileri giyinmeyin....saclar asla yagli olmayacakmis,deodorant kullanin.ama her aksam dusssssssz.derdim.hem direk ustune alinmazdiii....aaa bide bana demiyor ki diye dusunursee...hahayani bilemiyorum ki yıkanmıyor sanırım. yani şöyle bir durum var kusura bakmayın midenizi bulandırmak istemem ama . hani kadınların özel dönemi biter ve duş alması gerekir temizlik hijyen sonuçta , onu dahi sanırım geciktiriyor ki farklı kokular oluyor. ve burası kurumsal büyük bir şirket. hiç hoş değil böyle bir durum
Ahahaaaaa,spreyi al git ona sıkkk ...anlaaaaaaa,anla artikkkk de....sürekli söylüyorum ve her 20 dakikada 1 sprey sıkıyorum. ve artık şu şekildeyim bıktım bu odadaki kokudan diyorum yok yok yok anlamıyor ya da anlamak istemiyor. ya da ona söylendiğini düşünemeyecek kadar aklı yok .
Kurumsal bir yer oldugu icin,direk soyle toplardim arkadaslari, arkadaslar burasi kurumsal bir yer sikayet geldi ustlerimden odamiz cok kotu kokuyormussss...lutfen gelmeden her aksam dus alin.kirli yemek kokan giysileri giyinmeyin....saclar asla yagli olmayacakmis,deodorant kullanin.ama her aksam dusssssssz.derdim.hem direk ustune alinmazdiii....aaa bide bana demiyor ki diye dusunursee...haha
Of çok zor bir durum. Bayanların 37 derece olan vajinası bakteri üretmek için çok ideal bir ortam bu yüzden iç çamaşırı günlük değiştirilmeli. Regl dönemlerinde sürekli duş alınmalı. Çevremde bende hissediyorum bazı insanlar regl dönemlerinde çok kokuyorlar. Anlamıyorum hiç mi hissetmiyor kendileri ?
Ben sizin yerinizde olsam direkt olarak konuşmazdım , çünkü onu çok yaralar. Farklı yorumlar gelmiş onları uygulayın , bir şeyler imaa edin .
aynısını biz de yapıyoruz sürekli bu odada bir koku var çok havasız diyorum ben de ama anlamıyor ısrarla anlamıyor . kalbini kırmak istemiyorum ama genç kız neticede bazı şeyleri bilmesi gerekiyor. temizlik hijyen çok önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?