Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Bugünlerde bdv iyi koku yaptı
polis sanmıyorum ki bir şey yapsın. Patron çözsün işi bence.

Hayır haklı çıkamaz, onu biliyorum . Yanı en azından burada böyle , turkiyeyi bilemem . Ama size şu kadar söyleyeyim , bahsettiginiz gibi ter kokusu drgil . Yikanmiyor ve her türlü koku karisiyor . Tuvaketten cikarken ellerini yikamiyor , defalarca sahit oldum . Burda turkiye gibi taharet muslugu zaten yok tırnaklarının içinde pislik var , dışkı pisliği olduğuna eminim çünkü, tuvaletten sonra ellerini kuru pecete ile siliyor , elinden peçete düştüğünde yerden almak zorunda kaldım ögure bögure hizmet etmek hiç etmemekten daha mantıklı geliyor . Ama problem geliyor hala .

bizim is yerinde de vardi oyle bi bayan. ama sürekli ellerini yikardi, temizdi aslinda saci, basi, eli, yuzu; ama hastaligi vardi belki de... yazik gercekten, hamileyken özellikle cok zorlandim, ama hic kinamadim kotu de düşünmedim, o kadin da savunma mekanizması gelistirmis olabilir kendine o sekilde cevap vererek

Orada ki kanunları bilemem ama olaya çalışan olarak siz müdahale etmeyin madem herkes şikayetçi patrona söyleyin o düşünsün ne yapacağını sonra bana niye demediniz kendi başınıza göre hareket ettiniz diye söylenebilir.

Gerçekten ben ilk baslarda o kadar üzülüyordum ki , şimdi böyle yazıyorum gamsiz gibi gerçekten öyle değil . Hâlâ üzülüyorum ama cok zor durumdayız bildiğiniz gibi değil .
Yani o da müşteri bilmem ne onların hepsini geçtik , hastalığı varsa üzgünüm ama ben ne yapabilirim

Bana biraz abartiyosunuz gibi geldi copten kotu kokan bisey var mi yok.copun bile cok yanina gitmedigimiz surece kokmaz.iceri girer girmez 70 kisi disari cikiyo diyosunuz kimyasal bomba olsa bu kadar etkisi olur.musteriyse guzel bi dille sorun belki bi hastaligi vardir yada baska bi durum.kokuyu kendisi almiyor olabilir

o zaman orda calismayan bi arkadasiniz musteri gibi gelip oturcak kokudan dolayi bayani sikayet etcek, ya isletme müdürü yollar ya da bi cozum anca oyle bulunur bence

Biz aylarca belki 8-9 ay utancimizdan hiç birşey söylemedik. Ama su anda artik hic kimsenin dayanacak gücü kalmadi . Patronumuz hep burda değil , o da biliyor onda bize siz söyleyin diyor herkes birbirine atıyor. Yanı şimdi yazdığım kadar kolay değil tabii ki söylemek . Ben de taş kalpli değilim. Ama sınır sistemim çok bozuk resmen .

cop degil de enteresan mide bulandiran bi koku oluyo çöpten beter cidden, ama hastaliktir büyük ihtimalle allah yardimcisi olsun oyle hastalarin

Allah hastaligin da hayirlisini versin

Ben sizi çok iyi anlıyorum çünkü ben aynı sizin gibi düşünüyordum , abartıyorsunuz diyordum. Ama ben gerçekten abartan bir insan değilim , tabii ki kimse birbirini tanımıyor , haklisiniz o yüzden böyle düşünmekte. Ama dışarıdaki çöp kokusu ile kapalı bir mekandaki ter-kaka kokusu aynı olmuyor .

Yahu dert mi bu cidden? Gerçekten istemiyorsanız, kötü hizmet edin. Ne bileyim pis masaya oturtun, pis yemek götürün, porsiyonunu küçük verin ya da tam pişmemiş şeyler verin. Değiştirmenizi isterse Değiştiremeyiz burası böyle işine geliyorsa ye dersiniz restoranın sahibine de söylersiniz böyle yapacağız diye o da istemiyormuş madem size uyar. Kadında en fazla 1-2 kere daha gelir sonra gelmez.

Yemeğini kusurlu servis etseniz mesela artık orayı tercih etmeyebilir belki.
Ya da sadece ona fiyatları arttırın menüler ve fiyatlar değişti diyin belki gelmeyi kesebilir.

Valla geçen bi restoranda yemek yedik. Önce hiç bişey yoktu. Sonra içeride bir koku. Ayak kokusu ama böyle birşey olamaz. Her yeri sardı. Allahtan yemeği yemiştik. Çay içecektir. İçemedim . Çıktık hemen. Yani gerçekten oluyor.

Koku hassasiyeti über bir insanım
Ne kokuyor bukadar bazı insanlar kiloluysa ve idrar yolu enfeksiyonu varsa çok kokar açık açık söyleyin doktora gitsin
Kilolu baya ama daha kilolu insanlarda gördüm,öyle değildi. :/
Ama belki doktora gitmesini söylemek iyi bir fikir olabilir, dosthane :/ ben hasta değil , pis olduğuna inaniyorum ama belki bi ise yarar

O kadar büyük bir dert ki , zaten ilaç kullanıyorum hormon ilaçları bilmiyorum ondan mi çok kötü hissediyorum kendimi , herşey çok fazla geldi . Koku üstüme yapıştı sanki .

Yabanci biriyse belki tuvaletten sonra yikanmadigi icin boyle kokuyor olabilir.kiyafetlerinde dışkı oldugu icin olabilir.

Yemeğini kusurlu servis etseniz mesela artık orayı tercih etmeyebilir belki.
Ya da sadece ona fiyatları arttırın menüler ve fiyatlar değişti diyin belki gelmeyi kesebilir.
Sen varya adının hakkını veriyorsun ama o suç olabilir işte, kişiye özel fiyat uygulaması . Ben bunu bi eşime sorayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…