- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.697
- 208
- Konu Sahibi berlin8982
-
Restaurant kısmı nerde bunun?Valla , şu anda benin evimde bir arkadaşımın köpeği var , kendisi rica etti bugün bende kalacak , o da kokuyor . Ama bence bazı köpekler kokuyor bazıları kokmuyor . Benim köpeği, gerçekten kokmuyor bu benim köpegim olduğu için değil , çünkü farkediyorum ve evime gelen herkeste söylüyor senin evinde köpek olduğunu görmeyen anlamaz diye .
Bu yazı size ait.
Gel kal bende , yap valla raziyimYazik ya acaba akil sagliginda filan bir sikinti olabilir mi?
Soyledikten sonra bile gelmeye devam etmis ayni sekilde. Normal bir insan olsa utanirdi veya bozulurdu. Hastaysa belki izah etmeye calisirdi. Nebileyim.
Pis yemek vermek, servis yapmamak cok uzucu geldi. Ama bok kokusuyla kapali alanda da durulmaz yahu. Soylemekten de anlamiyor bilemiyorum bu nasil cozulur.
Midesi saglam biri masasina gidip biraz sohbet etse durumu ogrense. Arayi iyi tutsa guzel guzel konussa ikna etse olmaz mi ki acaba? Boylece savunma yapma geregi hissetmez belki.
Ben de kotu koku sevmem igrenirim ama kolay kolay kokudan mide bulantisi ve ögürme durumu yasamam henuz yasamadim en azindan. Ben olsam yapardim bu isi
Restaurant kısmı nerde bunun?
Ama aferin bana iyi demisiminsanların köpeklerden bir farkı olmalı . Köpeklerle insanalri bir tutunca da kızıyorsunuz
Valla ben işten o kadın yüzünden 2 saat erken çıktım. Eve geldim sanki koku beni takip ediyor , bir hışımla, fikri olan var mı diye sordum. Inceltmedim , kibarlaştirmadim. Yasamayan bilemez ..Dert anlatir gibi anlatmadin ama ...
T torarikar ciğim bensiz duramıyor , bugün benimle muhatap olmama kararı almıştı oysa , çok üzülmüştüm ama yine kıyamadı bana geldi buraya daEvet bazi kopekler yikansa da kokuyor ama hepsi degil. Arkadasimin da bir kopegi var evine girince direk kopek kokuyor ama bok kokmuyor veya cop seklinde kokmuyor hayvan bile. Hatta caddede yasayan sevdigim kopeklerin bile buram buram bok kokanina rastlamadim diyebilirim.
Nasıl restaurant kısmı nerede? Yorumun tamamını yapıştırmadım bir zahmet açın okuyun kendi yazdığınız şeyi. Köpek bulunan evde,köpek koksa da yemek yenir yenmezse saygısızlık olur demişsiniz. Sonuçta yemeği köpek değil ev sahibi yapıyor demişsiniz. Ben de diyorum ki aynı toleransı bu kadıncağız için de gösterin madem. Niye tiksiniyorsunuz ki ; oradaki yemekleri o kadın yapmıyor sonuçta,değil mi ama?Restaurant kısmı nerde bunun?
Ama aferin bana iyi demisiminsanların köpeklerden bir farkı olmalı . Köpeklerle insanalri bir tutunca da kızıyorsunuz
Mikropları pisliktir bakterilerdir ıyhhbilmediğim için soruyorum idrar yolu enfeksiyonu nun koku yapma sebebi nedir
Nasıl restaurant kısmı nerede? Yorumun tamamını yapıştırmadım bir zahmet açın okuyun kendi yazdığınız şeyi. Köpek bulunan evde,köpek koksa da yemek yenir yenmezse saygısızlık olur demişsiniz. Sonuçta yemeği köpek değil ev sahibi yapıyor demişsiniz. Ben de diyorum ki aynı toleransı bu kadıncağız için de gösterin madem. Niye tiksiniyorsunuz ki ; oradaki yemekleri o kadın yapmıyor sonuçta,değil mi ama?
Valla çok sağol ağzına sağlık öptüm seni .Konu sahibinin neden üzerine gittiniz anlamadım?
Kadın kokuyormuş.
Herkes şikayetçiymiş. 1 yıl önce uyardık diyor. 1 yıldır bunu zaten çekiyorlar...
kapalı mekan kullanılamayacak kadar kötü bir kokudan bahsediyor.
Yapmayın allah aşkına...
Restoran bir de orası!
hastaysa da çözümünü bulmalı... restorana gelecek kadar sağlıklı insanın kendi temizliğini de yapabilmesi lazım.
Tekerlekli sandalyede değil anladığım kadarıyla.
Hani felç yada tutamama durumu var, bezleniyor ve değiştiremiyor desek...
Yoksa hastalık ihtimalini düşünecek zekada konu sahibi..
sağlıklı görünüyor ve yine tutamıyor olabilir. Ama su diye bir şeyden haberdardır..
Temizler ve kokmaz..
@_SinsireLLa_ ya +1 de benden. Eğer hukuki sorun olmayacaksa kadına özel menü hazırlayın.
Yada kötü servis... kötü/soğuk yemek.. Gibi bezdirme politikası...
Eğer polis uyarı verebiliyorsa polis çağırın.
Yada çalışanlardan biri yoktan yere kavga çıkarıp kadın için uzaklaştırma falan çıkarsın.
Ay bilemedim çok zor...
Bu yabancıdan Namaza başlayabilir konu sahibi bir rica etsenOluyor canım biliyorum. Bizim bi komşumuz vardı . O da kokardı ve hergün gelirdi.iki kere falan. Aynen apış arası kokardı . Bi de şişmandı. Terle birleştirdi. Valla eve giremezdik. Küçüktük sokağa çıkardık. Sonra bu kadın namaza başladı. Koku kalmadı. Biz de kurtulduk.
Noel'de parfüm hediye etmiştik , kadın o parfümü öyle sıktı , daha kötü olduŞampuan , duş jeli, sabun, deodorant, koltukları rolonu alıp bir sepete koyup, masasına koyun.
Belki kullanıp gelir.
Hahahahah vallahi çok güldüm kız allah razı olsun senden . Saka maka yapıyormuş kadınBu yabancıdan Namaza başlayabilir konu sahibi bir rica etsen
Valla çok sağol ağzına sağlık öptüm seni .
Ben de anlamadım , herkes sanki çok kötü bir insanmışız gibi yorum yapmışta , siz bir restauranta gidip *ok kokusu içinde yemek yiyebilir mısınız bilemiyorum yani. Bide biz müşteri de değiliz , müşteri olsam çıkar giderim ama çalışıyoruz . Herkes iyi niyet elçisi , kokulu kokulu çalışmak isteyen çalışsın , ben yapamıyorum .
Gecenlerde haberlerde bir adam vardi. O kadar kokuyordu ki ucakta insanlar kusmus, ucak mecbur inmek zorunda kalmisti. Adamin agir bir hastaligi varmis onun icin o kadar kokuyormus. Ismin unuttum hastalığın. Adam haberlerden kisa zaman sonra öldü. Belki bu kadindada vardir. Bilemedim
Neymiş ki o acaba :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?