- 25 Haziran 2016
- 7.642
- 13.696
- 248
- Konu Sahibi berlin8982
-
Bilmiyorum olabilir hic oyle bi kokuyla karsilasmadim cok sukurValla geçen bi restoranda yemek yedik. Önce hiç bişey yoktu. Sonra içeride bir koku. Ayak kokusu ama böyle birşey olamaz. Her yeri sardı. Allahtan yemeği yemiştik. Çay içecektir. İçemedim . Çıktık hemen. Yani gerçekten oluyor.
Aynenn ben öyle düşünüyorum . Evet kadin yabanci .Yabanci biriyse belki tuvaletten sonra yikanmadigi icin boyle kokuyor olabilir.kiyafetlerinde dışkı oldugu icin olabilir.
Ay allah razi olsun , beni anlayan bir kişi cıktı:) insan yaşamadan aman öyle şey mi olur diyor ..Valla geçen bi restoranda yemek yedik. Önce hiç bişey yoktu. Sonra içeride bir koku. Ayak kokusu ama böyle birşey olamaz. Her yeri sardı. Allahtan yemeği yemiştik. Çay içecektir. İçemedim . Çıktık hemen. Yani gerçekten oluyor.
Servis yapmayin
Patron ne diyor bu ise? Sonucta musteri kaybediyor restoran
Tek başına geliyorsa oraya pek sorun olmazSen varya adının hakkını veriyorsunama o suç olabilir işte, kişiye özel fiyat uygulaması . Ben bunu bi eşime sorayim
M.k kokusu başka birşeye benzemez. Ben size hak verdim konu sahibi ama bir önerim yok.
Sadece işletme sahibinin olayı size devretmesine kafam takıldı; kadına burda size servis yok deseniz kadın şikayet etse haklı çıkar, işletme sahibi böyle bir durumda benim haberim yoktu deyip içinizden birini işten çıkartıp sıyırabilir. Yani işletme sahibini uyanık gördüm, dikkat edin ihale sizde kalmasın.
Tek basina mi geliyor hep?O hamileyken zaten hiç servis yapamadı, kendisi 1 sene önce söylemiş, kadın hiç birşey demiyor yani ciddiye mi almıyor yoksa ne bilmiyoruz ? Normal insan gelmeye devam edebilir mi :/
Tek başına geliyorsa oraya pek sorun olmaz
Milletin ne kadar ödediğine bakmyacak nasıl olsa
Sonuçta patron çalışanlara bırakmış bu durumu
Laf söyleyip küçük düşürmektense fiyatlar fazla gelsin kendiliğinden uzaklaşsın:)
Tek başına geliyor. Ben onunla birinin oturacağına pek inanamıyorum:/Tek basina mi geliyor hep?
Yanindaki kisiye soyleyin yaninda birisyle geliyorsa
Bir konuda da köpeklerin restauranta alınmamasını kınıyordu. Köpeklerin bazıları kokuyor demiştim. Cevap olarak da, bazı köpeklerin türü öyle, kokuyor yapacak bir şey yok demişti. Ama aynı toleransı bir insan için gösteremiyor demek ki...Konuyu anlatisinizdan yorumlariniza hersey gercekten cok uslupsuz.
Gidin polis cagirin sizi kiclariyla gulsunler, bide yurtdisindaymissiniz.
Deseniz ki bu insani kirmadan bu olayi nasil cozerim, insanlar fikir vermeye heveslenir.
Kadini gomdunuz yeterince, uzulmesi de umrunuzda degil.
Cevirin polisi, yada arayin belediyeyi gelip alsinlar(!)
Ne fikir istiyorsunuz ki?
Saka gibi gercektenTek başına geliyor. Ben onunla birinin oturacağına pek inanamıyorum:/
Bir konuda da köpeklerin restauranta alınmamasını kınıyordu. Köpeklerin bazıları kokuyor demiştim. Cevap olarak da, bazı köpeklerin türü öyle, kokuyor yapacak bir şey yok demişti. Ama aynı toleransı bir insan için gösteremiyor demek ki...
Oluyor canım biliyorum. Bizim bi komşumuz vardı . O da kokardı ve hergün gelirdi.iki kere falan. Aynen apış arası kokardı . Bi de şişmandı. Terle birleştirdi. Valla eve giremezdik. Küçüktük sokağa çıkardık. Sonra bu kadın namaza başladı. Koku kalmadı. Biz de kurtulduk.Ay allah razi olsun , beni anlayan bir kişi cıktı:) insan yaşamadan aman öyle şey mi olur diyor ..
Daha önce de söylemiş uyarmışsınız, demekki salağa yatıyor. O zaman bam bam bam söyleyeceksiniz, “hanımefendi kusura bakmayın ama müşterilerimizden şikayet var lütfen bundan sonra yemeğiniz için bizi tercih etmeyin” deyip gitmesini isteyeceksiniz ama ben anlattığınız kadında buna rağmen oraya gelme potansiyeli sezdim, zira gübre kokusuyla beyaz gömleği mukayese ediyormuş kendisi...1 sene önce filan kendisi söyledi , ama kadın aynı . Sonra artık utanıyor, bide kadının geldiği saatle patron orda olmuyor. Kadın pazartesi günleri geliyor genelde (gerçi bugün de burdaydi) kimse çalışmak istemiyor pazartesi günleri.
Konuyu anlatisinizdan yorumlariniza hersey gercekten cok uslupsuz.
Gidin polis cagirin sizi kiclariyla gulsunler, bide yurtdisindaymissiniz.
Deseniz ki bu insani kirmadan bu olayi nasil cozerim, insanlar fikir vermeye heveslenir.
Kadini gomdunuz yeterince, uzulmesi de umrunuzda degil.
Cevirin polisi, yada arayin belediyeyi gelip alsinlar(!)
Ne fikir istiyorsunuz ki?
bilmediğim için soruyorum idrar yolu enfeksiyonu nun koku yapma sebebi nedirKoku hassasiyeti über bir insanım
Ne kokuyor bukadar bazı insanlar kiloluysa ve idrar yolu enfeksiyonu varsa çok kokar açık açık söyleyin doktora gitsin
Valla , şu anda benin evimde bir arkadaşımın köpeği var , kendisi rica etti bugün bende kalacak , o da kokuyor . Ama bence bazı köpekler kokuyor bazıları kokmuyor . Benim köpeği, gerçekten kokmuyor bu benim köpegim olduğu için değil , çünkü farkediyorum ve evime gelen herkeste söylüyor senin evinde köpek olduğunu görmeyen anlamaz diye .Benim köpeklerin türü öyle kokacak ıvır zıvır dediğim mesajı göster bana bakalım:) bekliyorum ufaklık .
Benim anlatmaya çalıştığım şu; Koca restoran ekibi bir araya gelip çözüm üretemediniz mi buna? Tek yapmanız gereken şey barzoluk. Kadına pişmemiş ve ya yanmış yemek vereceksiniz, değiştirmek isterse kaba bir dille değiştirmeyeceksiniz. Kadın sürekli müşteriniz olduğu için buna alınıp bir daha gelmez.O kadar büyük bir dert ki , zaten ilaç kullanıyorum hormon ilaçları bilmiyorum ondan mi çok kötü hissediyorum kendimi , herşey çok fazla geldi . Koku üstüme yapıştı sanki .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?