Kokudan bayılaciğimmmm!!!!

Bilmiyorum olabilir hic oyle bi kokuyla karsilasmadim cok sukur

Yabanci biriyse belki tuvaletten sonra yikanmadigi icin boyle kokuyor olabilir.kiyafetlerinde dışkı oldugu icin olabilir.
Aynenn ben öyle düşünüyorum . Evet kadin yabanci .
Çalışan tek türk benim , en anlayışlı ay yazık filan diye düşünen bendim . Ama diğerleri haklıydı onlar bana dediler , yıkamıyor , kilodunu değiştirmiyor ya da altına yapıyor , ya da temizlemiyor. Yanı böyle şeyler:/

M.k kokusu başka birşeye benzemez. Ben size hak verdim konu sahibi ama bir önerim yok.

Sadece işletme sahibinin olayı size devretmesine kafam takıldı; kadına burda size servis yok deseniz kadın şikayet etse haklı çıkar, işletme sahibi böyle bir durumda benim haberim yoktu deyip içinizden birini işten çıkartıp sıyırabilir. Yani işletme sahibini uyanık gördüm, dikkat edin ihale sizde kalmasın.

Ay allah razi olsun , beni anlayan bir kişi cıktı:) insan yaşamadan aman öyle şey mi olur diyor ..

Servis yapmayin

Patron ne diyor bu ise? Sonucta musteri kaybediyor restoran

O hamileyken zaten hiç servis yapamadı, kendisi 1 sene önce söylemiş, kadın hiç birşey demiyor yani ciddiye mi almıyor yoksa ne bilmiyoruz ? Normal insan gelmeye devam edebilir mi :/

Sen varya adının hakkını veriyorsun ama o suç olabilir işte, kişiye özel fiyat uygulaması . Ben bunu bi eşime sorayim
Tek başına geliyorsa oraya pek sorun olmaz
Milletin ne kadar ödediğine bakmyacak nasıl olsa
Sonuçta patron çalışanlara bırakmış bu durumu
Laf söyleyip küçük düşürmektense fiyatlar fazla gelsin kendiliğinden uzaklaşsın:)

1 sene önce filan kendisi söyledi , ama kadın aynı . Sonra artık utanıyor, bide kadının geldiği saatle patron orda olmuyor. Kadın pazartesi günleri geliyor genelde (gerçi bugün de burdaydi) kimse çalışmak istemiyor pazartesi günleri.

Bir konuda da köpeklerin restauranta alınmamasını kınıyordu. Köpeklerin bazıları kokuyor demiştim. Cevap olarak da, bazı köpeklerin türü öyle, kokuyor yapacak bir şey yok demişti. Ama aynı toleransı bir insan için gösteremiyor demek ki...

Benim köpeklerin türü öyle kokacak ıvır zıvır dediğim mesajı göster bana bakalım:) bekliyorum ufaklık .
Ayrıca
Demedim ama keşke deşeymişim, çünkü evet köpek kokar , adi üstünde köpek . Köpek kendisini temizleyemez. Insan kendinden mesuldür. Bu da benden sana bir hayat dersi olsun . Belli ögrenememissin hadi sen git , yarın aşağın konunun temasını düşün , hem sen benimle muhatap olmama kararı almamış mıydın. Bensiz duramıyorsun di mi seni seni seniiiii

Son düzenleme:
Ay allah razi olsun , beni anlayan bir kişi cıktı:) insan yaşamadan aman öyle şey mi olur diyor ..
Oluyor canım biliyorum. Bizim bi komşumuz vardı . O da kokardı ve hergün gelirdi.iki kere falan. Aynen apış arası kokardı . Bi de şişmandı. Terle birleştirdi. Valla eve giremezdik. Küçüktük sokağa çıkardık. Sonra bu kadın namaza başladı. Koku kalmadı. Biz de kurtulduk.

Daha önce de söylemiş uyarmışsınız, demekki salağa yatıyor. O zaman bam bam bam söyleyeceksiniz, “hanımefendi kusura bakmayın ama müşterilerimizden şikayet var lütfen bundan sonra yemeğiniz için bizi tercih etmeyin” deyip gitmesini isteyeceksiniz ama ben anlattığınız kadında buna rağmen oraya gelme potansiyeli sezdim, zira gübre kokusuyla beyaz gömleği mukayese ediyormuş kendisi...

Allah sabır versin size pislik kokusu başka şeye benzemiyor.

Turkiyeyi bilemeyeceğim ama burda rahatsiz olduğumuz her şey için polisi arayabiliriz. Ama polisi bu durumda aramaktan biz utanıyoruz. Sorun polisin bize gülüp gülmemesi değil . Biz kadının kırılmama olayını çoktan geçtik , size burda sevimlilik yapamayacağım . Utanma -yazik kirilmasin olaylari üzerinden aylar gecti herseyi denedik , birsey bulamadik ... Fikriniz yoksa zikrinizin hic bir önemi yok benim icin

Benim köpeklerin türü öyle kokacak ıvır zıvır dediğim mesajı göster bana bakalım:) bekliyorum ufaklık .
Valla , şu anda benin evimde bir arkadaşımın köpeği var , kendisi rica etti bugün bende kalacak , o da kokuyor . Ama bence bazı köpekler kokuyor bazıları kokmuyor . Benim köpeği, gerçekten kokmuyor bu benim köpegim olduğu için değil , çünkü farkediyorum ve evime gelen herkeste söylüyor senin evinde köpek olduğunu görmeyen anlamaz diye .

Bu yazı size ait.

O kadar büyük bir dert ki , zaten ilaç kullanıyorum hormon ilaçları bilmiyorum ondan mi çok kötü hissediyorum kendimi , herşey çok fazla geldi . Koku üstüme yapıştı sanki .
Benim anlatmaya çalıştığım şu; Koca restoran ekibi bir araya gelip çözüm üretemediniz mi buna? Tek yapmanız gereken şey barzoluk. Kadına pişmemiş ve ya yanmış yemek vereceksiniz, değiştirmek isterse kaba bir dille değiştirmeyeceksiniz. Kadın sürekli müşteriniz olduğu için buna alınıp bir daha gelmez.
Mantık olarak bir insan neden restorana gelir? Güzel yemek yemek için. Bunu ona vermezseniz gelmez. Yok polis çağırmaymış, yok kokuyormuş restorana almayacakmışsınız ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…