Kola ile aramdaki güçlü bağ :)

valla pek kurtarıcı gelirmi bilmem dene ve gör

Hadi bakalım Allah kolaylıklar ve irade versin
Başarıcaksın eminiz biz sende emin ol
Ara ara haber et kendinden ama

kola bağımlılık yapıyor muhakkak böyle bir durumu var zira illa birinin geçmişinde kola bağımlılığı oluyor :) annemle benim de aynı şekildeydi 1 sene öncesine kadar her gün istisnasız soğuk soğuk içerdik nasıl da güzel gelirdi sonra bir arkadaşım anlattı böyle böyle videolar falan izledim bi korkup tiksindim anneme anlatınca o da vazgeçti soda, meyvesları falan içmeye başladık nedense illa sıvı tüketeceğiz çok seviyoruz ama kolayı hayatımızdan çıkardık ^.^ ayrıca kola vücuttaki su miktarını içindeki bol asit nedeniyle azaltıyor susuzluğumuzu dindirelim diye içerken daha çok su ihtiyacı duyuyoruz :44:

Ay evet, konuyu açarken bi yandan da kola içiyodum. Düşün işte bağımlığımı
Yok o böcekler falan hiç etkilemedi beni, keşke tiksinseydim, kökten hallederdim bu sorunu :)
Çok teşekkür ederim, tiksinmeyi falan geçtim zaten ama sağlık açısından çok problem çıkartacak gibi ileride. En iyisi eve hiç almamak sanırım.

inş bırakırsın bi kaç gün içme ayran meyva suyu soda bunlar iyidir ben asitli içecek içemiyorum

valla pek kurtarıcı gelirmi bilmem dene ve gör
Hahahah, tadını çok merak ettim yalnız, coca cola'dan kurtulup ona bağımlı olurmuşum

Hadi bakalım Allah kolaylıklar ve irade versin
Başarıcaksın eminiz biz sende emin ol
Ara ara haber et kendinden ama
Çok teşekkür ederim, şu 2 -3 günü kolasız geçireyim, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi de

Valla bende bi gariplik var galiba, herkes etkilenmiş o videolardan beni niye etkilemedi yaa Evet, susadıkça daha çok içesim geliyo ama aklıma hiç su içmek gelmiyo :) Çok teşekkür ederim, alternatifleri kullanmam gerekiyor artık :)

Bende selülitler peydah oldu koladan karar verdim daha da eve almam fişne suyu içicem

Benim selülitler birden pörtleyecek sanırım Evet artık kola almayalım evlerimize

valla bim varsa yakınında akşam al iç ve yarın bize bilgi ver

önceden bende öyleydim yani üniversitedeyken çok alışmıştım 1 lt alıyordum aklıma geldikçe. ama çok fazla göbek yağı yapıyor
şimdi görmesem gideyimde alayım deyip içmem
ağzımda bıraktığı o şekerli tattan hoşlanmıyorum artık
meyveli sodanın tadı koladan x10 daha güzel

Son düzenleme:
Beni de etkilemedi o video, ona bakarsan sigara içen yok mı burda tütünlerin nasıl üretildiğini bilseler o fareler böcekler patır patır gidiyo makineye aman allahım

off aynı ben :18::18::18::18::18::18: ben de light kola bağımlısıyım. diyet yaptığım dönemde light a alıştım bir daha da normal kola içemedim, şekeri az diye kendimi kandırıyorum.... geçenlerde kum döktüm ve hala ağrılarım devam ediyor nette kola ve asitli içecekler bu rahatsızlıkları arttırır yazıyor pzsiden beri hiç içmedim rahatsızlığım geçerse yine başlar mıyım bilmiyorum :26:

aynı sigara gibi bi bağımlılık bu içmediğim zaman deliriyorum resmen, yaşamayan anlamaz

Herkes bıraktıktan sonra bi daha tadını beğenmediğini söylüyor zaten, umarım ben de yakında sizin gibi olurum :)

Beni de etkilemedi o video, ona bakarsan sigara içen yok mı burda tütünlerin nasıl üretildiğini bilseler o fareler böcekler patır patır gidiyo makineye aman allahım
Allah'tan sigaradan nefret ediyorum, yoksa bi de onunla uğraşıcaktım Böyle düşününce içim bi tuhaf oluyo ama sonra içince dünyayı unutuyorum işte

merakla bekliyorum alıntı yap haberim olsun msj dan
Tamam canım, yarın buradayım

bir iki içmeyince vucut alışıyor ve aramıyorsun eskisi gibi burdan biz sana birşey yapamayız diyet gibi düşün biraz dayanıcaksın ve alışıcaksın eskiden bende kolasız yapamazdım ama şimdi hiç aramıyorum eşimin yüzünden artık daha çok içiyorum hergün alıyor dicem zaten daha alma diye içtikçe bağımlılık artıyor çünkü mesela kola yerine kahve içsen ikiside kafeinli belki çok aramazsın ozaman :26:

Ben de bir dönem bu şekildeydim su yerine kola içiyordum. Bir bardak boşalıyordu diğeri doluyordu. O dönemde çok göbek olmaya başladı sonra yavaş yavaş azalttım şimdi aklıma bile gelmiyor.

Çok geçmiş olsun, inşallah bırakabiliriz ikimiz de yoksa sonumuz kötü :18: Bu haftayı kola içmeden geçirebilirsen devamını getirebilirsin, gerçi kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş

abim yıllarca su niyetine içti resmen.
bazen krize girdiği olurdu para verirdi koş bana kola al gel diye
şu sıralar yediğii her şeyi kusmakla başı belada. sanırım mide duvarında delinmeye yakın bişey olmuş.

öneri dersen yok

Evet kola diyetine başlamam lazım benim de Sıcak içeceklerle pek aram yok, bazıları 2 dakikada bitirir ya çayı, kahveyi benimki 20 dk falan sürer Hazır bırakabilmişken eşin tekrar alıştırmasın seni de Teşekkür ederim bu arada :)

Ben de bir dönem bu şekildeydim su yerine kola içiyordum. Bir bardak boşalıyordu diğeri doluyordu. O dönemde çok göbek olmaya başladı sonra yavaş yavaş azalttım şimdi aklıma bile gelmiyor.

Kolanın en yaygın sonuçlarından biri de göbek galiba. Göbek alıp başını gitmeden kola gitmeli hayatımdan Teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…