O zaman alayım Bim'den, belki kurtarıcı meleğim kendisidir :) Teşekkür ederim tekrar :)
Ne güzel bırakabilmişsiniz, umarım ben de bırakırım. Yerine başka şeyler koymam lazım, çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, araştırıyorum hemen. Yazık olmuş çocukcağızabenim de artık önlem almam gerekiyor
Hahahaha, biraz daha içmeye devam ederse yakında öyle bi görüntüm olacak benim deTeşekkür ederim, demin içiyodum mesela, bi arkadaş yorum yaptıktan sonra bıraktım içmeyi. Bundan sonra da eve almamaya çalışıcam :)
senin elinde hala kola mı vardı bunları yazarkennnnnnnn:)))))
Bak bu işi ciddiye al derim ben.
Vücudun insülin dengesini bozmak demek bir bombanın pimini çekmek gibidir.
Şimdi tolore eder gibisin ama bir anda iflas edecek ne yazık ki.
Çünkü bu döngü bir yerde tık diye duracak.Kanındaki çok hızlı şeker yükselmelerini
anormal insülin salgılama ile dengelemeye çalışırken bir noktadan sonra görevini yapamayacak.
İşteeeeeeeee can alıcı sorun bu.
İçindeki böceği möceği bırak bi kenara.
Tiksinsen çoktan tiksinirdin.
Ben de tiksinmiyorum sonuçta bildiğim halde.
Ama ben arada aldığım kolayı bile çok aza indirdim.Belki 3-4 aydır almam.Ama dışarıda bi yemeğin yanında denk gelirse içerim o kadar.
O zaman alayım Bim'den, belki kurtarıcı meleğim kendisidir :) Teşekkür ederim tekrar :)
Ne güzel bırakabilmişsiniz, umarım ben de bırakırım. Yerine başka şeyler koymam lazım, çok teşekkür ederim
Hahahah, tadını çok merak ettim yalnız, coca cola'dan kurtulup ona bağımlı olurmuşumvalla pek kurtarıcı gelirmi bilmem dene ve gör
Çok teşekkür ederim, şu 2 -3 günü kolasız geçireyim, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi deHadi bakalım Allah kolaylıklar ve irade versin
Başarıcaksın eminiz biz sende emin ol
Ara ara haber et kendinden ama
Valla bende bi gariplik var galiba, herkes etkilenmiş o videolardan beni niye etkilemedi yaakola bağımlılık yapıyor muhakkak böyle bir durumu var zira illa birinin geçmişinde kola bağımlılığı oluyor :) annemle benim de aynı şekildeydi 1 sene öncesine kadar her gün istisnasız soğuk soğuk içerdik nasıl da güzel gelirdisonra bir arkadaşım anlattı böyle böyle videolar falan izledim bi korkup tiksindim anneme anlatınca o da vazgeçti soda, meyvesları falan içmeye başladık nedense illa sıvı tüketeceğiz çok seviyoruz ama kolayı hayatımızdan çıkardık ^.^ ayrıca kola vücuttaki su miktarını içindeki bol asit nedeniyle azaltıyor susuzluğumuzu dindirelim diye içerken daha çok su ihtiyacı duyuyoruz :44:
Bende selülitler peydah oldu koladankarar verdim daha da eve almam fişne suyu içicem
Hahahah, tadını çok merak ettim yalnız, coca cola'dan kurtulup ona bağımlı olurmuşum
Çok teşekkür ederim, şu 2 -3 günü kolasız geçireyim, gelişmelerden haberdar edeceğim sizi de
Valla bende bi gariplik var galiba, herkes etkilenmiş o videolardan beni niye etkilemedi yaaEvet, susadıkça daha çok içesim geliyo ama aklıma hiç su içmek gelmiyo :) Çok teşekkür ederim, alternatifleri kullanmam gerekiyor artık :)
Benim selülitler birden pörtleyecek sanırımEvet artık kola almayalım evlerimize
inş bırakırsın bi kaç gün içme ayran meyva suyu soda bunlar iyidir ben asitli içecek içemiyorum
valla bim varsa yakınında akşam al iç ve yarın bize bilgi ver
Valla denicem sonunda, yarın kendisiyle ilgili düşüncelerimi paylaşıcam
Herkes bıraktıktan sonra bi daha tadını beğenmediğini söylüyor zaten, umarım ben de yakında sizin gibi olurum :)önceden bende öyleydim yani üniversitedeyken çok alışmıştım 1 lt alıyordum aklıma geldikçe. ama çok fazla göbek yağı yapıyor
şimdi görmesem gideyimde alayım deyip içmem
ağzımda bıraktığı o şekerli tattan hoşlanmıyorum artık
meyveli sodanın tadı koladan x10 daha güzel
Allah'tan sigaradan nefret ediyorum, yoksa bi de onunla uğraşıcaktımBeni de etkilemedi o video, ona bakarsan sigara içen yok mı burda tütünlerin nasıl üretildiğini bilselero fareler böcekler patır patır gidiyo makineye aman allahım
Tamam canım, yarın buradayımmerakla bekliyorum alıntı yap haberim olsun msj dan
off aynı ben :18::18::18::18::18::18: ben de light kola bağımlısıyım. diyet yaptığım dönemde light a alıştım bir daha da normal kola içemedim, şekeri az diye kendimi kandırıyorum.... geçenlerde kum döktüm ve hala ağrılarım devam ediyor nette kola ve asitli içecekler bu rahatsızlıkları arttırır yazıyor pzsiden beri hiç içmedim rahatsızlığım geçerse yine başlar mıyım bilmiyorum :26:
aynı sigara gibi bi bağımlılık bu içmediğim zaman deliriyorum resmen, yaşamayan anlamaz
Evet kola diyetine başlamam lazım benim debir iki içmeyince vucut alışıyor ve aramıyorsun eskisi gibiburdan biz sana birşey yapamayız diyet gibi düşün biraz dayanıcaksın ve alışıcaksın eskiden bende kolasız yapamazdım ama şimdi hiç aramıyorum eşimin yüzünden artık daha çok içiyorum hergün alıyor dicem zaten daha alma diye içtikçe bağımlılık artıyor çünkü mesela kola yerine kahve içsen ikiside kafeinli belki çok aramazsın ozaman :26:
Ben de bir dönem bu şekildeydim su yerine kola içiyordum. Bir bardak boşalıyordu diğeri doluyordu. O dönemde çok göbek olmaya başladı sonra yavaş yavaş azalttım şimdi aklıma bile gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?