Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston köpük boya

$cats.webp koleston 7/1 köpük boya sonuçları.yandaki küçük resimler saçımın orjinal rengi.

Son düzenleme:
$saçımm.webp bu da o boyandıktan yaklaşık 3 hafta sonraki rengi.biraz kızıllaştı ama hala doğal :)ve unutmadan pek güneş görmede n rengi bu kadar değişti.

Son düzenleme:
Röflenin üzerine tavsiye ediyormusunuz peki

röflenin üstüne normal koleston yapmıştım,tutmamıştı.hiç tavsiye etmem.köpükte de durum değişmez herhalde.
ama ben şimdi sevmeye başladım rengi,açıldıkça nasıl olacak merak ediyorum.kızıl,siyah,mavi siyah,sarı,röfle hepsini denemiş biri olarak hiç kahve yapmamıştım ama hoşuma gitti.
peki köpük boyayı uygulamak kolay mı?eveeet çooook kolay.diğerinde cesaret bile edemiyordum etrafı boyarım diye ama böyle o kadar pratik oldu ki.devrim mi bence devrim.

ben 3 hafta önce koyu kumrala boyadım dipleri tam istediğim gibi oldu ama uçları daha koyu kaldı nedendir bilen var mı dipler zamanla biraz açıldı ama uçlarım hala aynı

ben bugün kullandım bu boyayı ve çok memnun kaldım saçlarımı 3 ay önce siyaha boyatmıştım kuaförde bakırın üstüne üç ay hiç boyatmadım dibim çıktı ve renk aktı bugün de köpük boyayla boyadım kendim kullanması çok rahat benim saçımda belimi geçiyor ve çok gür ona rağmen rahat boyadım üstelik saçımı ilk defa kendim boyadım gayet güzel oldu gerçekten eşit dağılıyor yalnız benim saçım zaten koyu ve beyazım da yok o yüzden daha rahattım yani beyaz olsa ya da saçım açık renk olsa cesaret edemeyebilirdim bunda sonra saçımı kendim boyayacağım ayrıca normalde benim saçıma dört kutu boya gider köpük boyada sadece bir kutu kullandım:32:

ben sadece beyazlarımı kapamak için kullanıyorum boyayı
normalde palette alıyordum ama u sefer eşim koleston köpük boya almış
normaldede kendim boyamadığım için benim için sorun olmuyor
kayınvalidem klasik boyadan yana o boyadığı içinde tercihi ona bırakıyorum :))
ama beyazlarımı güzel kapadı bakalım dayanma süresi ne kadar olucak

kızlar dün akşam gönlümü yapıp köpük boya ile boyadım saçlarımı, öncelikle siz de tek başınıza boyayamıyorsanız saçınızı bu ürün tam size göre. köpüğü eline al, sür sürüştür kafana şampuan gibi öle rahat. önce korktum 1 kutu ya yetmezse dedim ama gayet güzel yetti. etrafa sıçrama naylon giyme derdin yok diğerleri gb çok bulaşmıyo. ama yine de eski tişörtünüzü giyin illaki biraz bulaşıyo saç değerse. yüzünüzde leke hiç kalmıyo.
renk tonunu soracak olursanız ben zaten ton farkını kaldırmak için boyatmıştım, fındık kabuğu rengine boyadım saçımı biraz koyu çıktı ama hep öle olur zaten. eminim bikaç yıkamaya rengini alcak. şu an saçlarım yumuşacık oldu onu da belirteyim. öncesi sonrası diye resim de ekliyorum. şirket şartlarında elimdekilerle bu kadar oldu artık kusura bakmayın hiç belli olmuyo derseniz bi ara foto makinesiyle gün ışında çekerim artık. buyrun iyi seyirler:P
Eki Görüntüle 214226 Eki Görüntüle 214227 Eki Görüntüle 214228
Ben kullandım. Kızlar kesinlikle on numara..
Yani hem zahmetsiz, hem güzel kokulu, hem uzun etkili, hem onarıcı ve yumuşatıcı etkili..
Kısacası "hem'lerin" hapsedildiği bir boya olmuş :D

Alırken biraz çekindim açıkcası ama 1 kerde olsa denemek istedim.az önce boyadım saçlarımın uzun olmasına rağmen yetti artıı bile diyebilirim ama benim beyazlarım tek tük ve saçlarım siyah . çok memnun kaldım. kokusu rahatsız etmiyor . boyaması da kolay . :))

bugun ben kullandım bu boyayı annemin saçını boyadım çok felaket bisey insan kokusundan çok etkileniyo sonuç olarakda cok iyi değil tavsiye etmem

Bugün aldım 77/44 kor ateş kızılı. Forumda okuduğum kadarıyla kızıllardan memnun kalınmış genelde. Umarım güzel olur, tek başıma boyayabilmek büyük rahatlık olur çünkü.

kızıl büyü denedim kızlar, saçım uzun olmasına rağmen her tarafına eşit dağıldı. renk olarak da harika oldu. kullandıkça ne kadarı kalır ne kadarı akar zamanla görücez artık :9:

feliçita90 ben de kızıl büyü yapmak istiyorum saçım koyu kestane boyasız, nasıl memnunmusun sen de daha önce boya var mıydı

Back
X