- Konu Sahibi -xixxsxxixk-
-
off tatlım açıcı diyince tüylerim diken diken oluyor artık sorma palette kullan bence daha iyi açıyormuş o sonrada 8.1 e boya bence kolestonun küllüleri daha yoğun iyi seçim yapmışsın boya konusunda 7.1 çok koyu olur bence 1 ay sonra falan tekrar boyarsın iyice oturur renk alttan turunculuk illa ki çıkıcak ilk boyamalarında aslında ben hiç bulaşma derim de ...
selam,
ilk defa evde saçımı açıcam. ama nasıl kullanıldığı hakkında pek bilgim yok. üzerine tekrar boyayacağım.
açma işleminden hemen sonra mı boyamalıyım yoksa bi kaç gün beklesem olur mu:26:
teşekkür ederima.selam arkadaşım
bir kaç gün bekle bence saçın fazla yıpranmasın hatta açma işleminden sonra çok abes bir renk çıkmazsa 15 gün sonra yapsan daha iyi olur
rica ederim canım benimde saçlarım açık kestane idi 25 dk beklettim sonuç bu şekil oldu
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
daha açık olsun istiyorum yukardaki linkte var bade işçilin saçı gibi tekrar boyuyacam ama neye boyasam karasızım :26:
gördüm şimdi. tekrar açmak yerine boyasan daha iyi olur gibi:44:
saçlarında boya yoktu herhalde açarken. çok güzel olmuş
benim boyalı , çok tedirginim:44:
Arkadaşlaaar!
Ben Palette tarçın bakır kullanıyordum, ancak sonra biraz daha açar umuduyla loreal floransa koyu sarı dore yaptım, hiçbi fark olmadı, bunun üzerine 1 hafta sonra palette altın karamel yaptım, kızıllığı azaldı ama renk daha da koyulaştı((
şimdi benim istediğim renk açık sarı-bakır.. (ing: strawbeery blond)
hani palette yoğun açıcıyla saçını açıp turuncu bakır oldu diyen arkadaşlar warya, ben o rengi istiyorum işte:)))
şimdi; boyanın boyayı açmadığı belli, acaba ben palette yoğun açıcı mı kullansam yoksa çok çok açık sarı gibi tonlar mı kullansam??? Saçlarımı yakmaktan da korkuyorum...
palette yoğun açıcıc saçı pek yakmıyor canım..ben çok kullandım ama yıpranma minumum düzeyde diyebilirim...
arkadslr iki açıcıyıda denedm ama palette kesnlıkle kolestondan dha cok acıyor ve kolestondakı kdr sertlestrmıyor..
Canım paletteyi nekadar beklettin saçında.. bende açmak istiyorum saçımı önceleri 4.0 kakao kahve boyatıyordum son 3 seferdir 5.73 altın kestane boyatıyorum saçlarım belimde ama katlı ve gür degil kaç kutu yeter sence ? normalde boyları 2 kutu alıyorum açıcı 2 kutu yeterli olur mu?.. birde ilk seferde ne kadar bi açılma yağlayabilirim acaba.. karamel yapmak istiyorum saçımı
canım kakao kahvenin üsütne ,altın kestane tuttumu,tututysa nasıl bir renk oldu
ben 8 ay önce kakao kahveye boyadım simsiyah olmuştu,üstüne hiç bir renk tutmuyo,hala siyah duruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?