Saç Rengi ve Saç Boyama Koleston Yoğun Renk Açıcı Hakkında bilinenler

bu acici boyayi vurduktn snra ustune elde etmk istdgm boyayimi vurmaliyim suan saclarim voilann koyu kestanesi nasil acar uzerine palettenin kumral bakirini sursem olurmu tenim bugday ayrca acicilar hkknda bilgm yok sacimdn olmak istemem:)bikz acmdn boyadmda tepe hep kirmizi kinali kiz gibi oldu hehe

Bende loreal casting koyu kestane boyamıştım siyah gibi oldu akmadı da açıcı konularını geziyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum.Daha önce siyahtan dönerken yanmıştı saçlarım kısacık kestirmek zorunda kalmıştım Açıcı kullananlar acaba fotoğraf yükleseler olmaz mı biz de cesaret alsak...

Kızlar!!! Şimdi ben bu kolestonun saç açıcısıyla, koleston 11/1 yani küllü açık sarıyı karıştırıp yapsam nasıl olur?
Yoksa ilk önce saç açıcıyla açmam ve eğer turuncuysa sonradan bir daha küllüye mi boyamam lazım? Riske atmayım kendimi diyorum, saçlarım berbat durumda yardım edin lütfen

kızlar bende palette nin yoğun renk açıcısını kullanıyorum gayet memnunum yıpranma tabiiki oluyor ama sarı sevdası uğruna bunu göze alıyoruz e gülü seven dikenine katlanır.üstelik palette kolestondan daha çok açıyor saçı koleston 4-5 kat açarken palette 5-6 kat daha açıyor kutularında karşılaştırıp bakabilirsiniz..

kızlar bende uzun zamandır loreal casting kızıl siyah boyuyordum karamel kahve yapmak istiyorum kolestonun açıcısı hidrojen peroksit yani oryal içeriyor ne yapsam karar veremedim önerileri bekliyorum

kızlar bende uzun zamandır loreal casting kızıl siyah boyuyordum karamel kahve yapmak istiyorum kolestonun açıcısı hidrojen peroksit yani oryal içeriyor ne yapsam karar veremedim önerileri bekliyorum

kızıldan sarıya döneceksen önce beklemen lazım. aslında kuaföre gitsen hemen de yapar ama saçın yıpranır. 4-5 ay hiç boyamayıp beklersen o zaman istediğin sonucu alırsın. ben de şu an bekleme dönemindeyim. 1,5 aydır boyamıyorum. nisan-mayıs gibi sarıya döneceğim.

Saçlarımın yapısı gür ve kalın telliyken kuaför mafetti açıcıyla ortada renkte yok boyayamıyorumda ama napacam bilmiyorum böylede kimi açık renk kimi koyu renk saçımın en az zarar veren boya yapsammı ya çikolata kahve sürsem zaten açık renk isterken bu oldu koyu renk duracaktım saçımdan niye oldum e şimdi ne renk hangi marka boya olacak hata yapma şansımda yok bi kere sürebilirsem anca ( çok çaresiz kaldım

bende dün cesaretimi toplayıp koleston yoğun açıcı aldım aldığım yer paletteden daha iyi koleston onu bence kullan dedi saçımda kumral vardı düngece ise koleston yoğun renk açıcı ile saçlarımı açtım çok beğendim fakat saçlarım omuzlardan biraz yukarda olmasına rağmen arka içkısımlara yetmedi pişman oldum 2 kutu baştan almadığıma şimdide araştırıyorum tekrar açıcı alıp kalan yerlerini boyasam nasıl olur diye ama bence palette, koleston olayı değil her boya her saça farklı etki yapıyor burada bir arkadaşımız koleston boya ile rengi açtığında saçları elinde kaldığını kuaförü yanıkları temizlediğini söylüyor palette daha az yıpratıyor diyor benimde kullandığım koleston marka fakat hiç zarar bile vermedi bence her saça farklı etkiyi yapıyor o yüzden bence herkes gönlünden geçeni alıp kullanmalı ben dün bu sitede almadan çok araştırdım fakat çoğunluk paletteden yanaydı bazısıda palettenin turunculuk yaptığını yazanlar vardı koleston aldığıma hiç pişman değilim sadece kızlar tereddütüm acaba birdaha uygularsam ki mecburum arkada yetmeyen yerler var saçım bu sefer yanarmı ve de biraz arasımı geçse nedersiniz

Bende burdaki tüm yorumları okuduktan sonra palette diye düşünsemde bugune kadar şaşamadığım koleston yoğun renk açıcı aldım bir hafta once uyguladım.saçımda garnier kızıl kahve vardı turuncuya kadar açtı yıpranma olur diye çok korktuğum halde kayda değer bi yıpranma olmadı.Ama istediğim kadar da açılmadı ben baya bi sarı istiyorum ve bir cesaret dun tekrar saçıma koleston yoğun renk açıcı uyguladım baya açtı.Birer hafta ara ile uygulamama rağmen saçımda korkulacak kadar bi yıpranma hatta yıpranma dedilecek bir olay olmadı.sanırım saçın yapısı ile alakalı marka ile değil bu yıpranmalar.

arkadslr iki açıcıyıda denedm ama palette kesnlıkle kolestondan dha cok acıyor ve kolestondakı kdr sertlestrmıyor..

Arkadaşlar bende saçımı sarıya çevirmek istiyorum renk açıcılarını araştırıyorum birtürlü cesaret edemiyorum.Benim saçımda beyazlar çok fazla dipten iki parmak uzadı geri kalan yerler bronz kahve boyalı ben şimdi beyazlar varken renk açıcı kullanabilirmiyim nasıl olur üstüne küllü renk yapmak lazımmış okuduklarıma göre beyazları kapatırmı kafam çok karışık biran önce boyamak istiyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz::44:

arkadaşlar dediğim gibi bence saçtan saça gerçekten fark var yani çünkü koleston açıcı ile saşlarımı açtım birkutu yetmedi ertesi günü tekrar uyguladım koleston gerçekten yıpranma dahi olmadı hatta sertleşme bile olmadı 3 gün sonrasındada L'orealin çok çok açık sarı vurdum küllü bir sarı oldu saç cinsi gerçekten çok önemli bazısıda palette çok yıprattı diyor fark ediyor yani...

arkadaşlar ben de bir şey danışmak istiyorum.. ben uzun zamandır saçlarımı kuaföre boyarıyorum ama artık evde kendim boyamak istiyorum. saçlarımı iki yıl önce yıl bitkisel açıcıyla (oriel değil) açtırp bakır yaptırmıştım, sonra koyu bakır, kzıl falan arası tonlarda kullandım, en son sıkılıp geçen yıl mayıs ayında kendim orta kahve yaptım, tabi market boyası olduğu için koyu kahve gibi gözüküyordu, zamanla açıldı. geçen ay 10 cm kadar diplerden kendi saçım (koyu kumral), uçlar da koyu karamel gibiydi.. geçen ay tekrar boyatmaya gittim, sarı tonlarında istiyordum ancak kuaför açmak lazım dedi, fiyat da yüksek söyleyince açmadan olabilecek en açık rengi yapalım dedim, kumrala boyadı.. ilk üç-dört gün gözüme koyu gibi göründü ama bir kaç yıkamadan sonra tatlı bir kumral kahve gibi oldu sanki.. şimdi yine sarı istiyorum ama evde kendim yapmak istiyorum.. böyle boya+açıcı birarada olan boyalar var mı? hani boya sürdüğümüzde açarak boyasın, koyu saçlar için özel boyalar.. başlıkları okumaya çalıştım ama bir sürü şey okudum kafam karıştı ama sanki bir kaç yerde lorealin böyle bir boyası olduğunu okumuştum, şimdi bulamıyorum.. bana yardımcı olabilcek var mı acaba? istediğim renk de çok çok açık bir sarı değil zaten..

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...amp-kataloglar/409460-2011-sac-trendleri.html

buradaki en üstte olan resimdeki sağdaki mavi gözlü olanın saç rengi gibi bir sarı nasıl yapabilirim evde?

nudese mrb istediğin saç rengini önce koleston renk açıcı kullanıp daha sonra açık bi sarıya daha boyayıp elde edebilirsin

kızlar bu açıcıyı kuaföre gittikten sonra kesinlikle tavsiye etmiyorum
ben 2 kez uyguladım turuncusarı olmustu kapatana kadar cok ugrastık
en iyisi kuaföre gidin sarı sac elde etmek istiyorsanız

imkansız gibi bişey o rengin evde yapılması kaldı ki kuaföre bile gidince tutturamıyorlar

yha ben saçıma 10 ay once siyah hint kınası yaktım diplerim baya geldi ve kınanın aralarından kendi saçlarım gorunmeye baasladı ama hala uclarında kına var sizce bu koleston acar mı benim saçımı.aslsında ben yaz gelince papatya suyuyla oksijeni karıstırıp surmeyi dusunuyorum.ne dersiniz kızlarrr????

ya bişey soracağım daha önce hiç saçımı açmadım nasıl yapabilirim hani boya gibi bişey mi ne deyip alıyoruz numarası var mı bi sorun olur mu bide ne kadarçok sordum demi:78:

Merhaba kizlar, ben saclarimi 2 yildir siyaha boyuyorum. Simdi dipleri baya geldi. Koleston ya da palette acici kullanacagim. Kendi sacim acik kumral, sadece siyahlari acip üzerine Koleston küllü kumral boyasam nasil bir renk cikar ortaya koleston küllü kumral cok mu koyu olur. Aslinda kutudaki sac rengi benim sac rengime cok benziyor ama kolestonlar genelde kutudakinden koyu tutuyor. Sizce koleston küllü kumrala mi boyamaliyim yoksa acik küllü kumrala mi? Hangisine boyarsam turunculuklar kapanir ve acik kumral rengi elde edebilirim?

Küllü kumral:

Acik küllü kumral:

Bir de koleston cok acik küllü sari var. Acaba actiktan sonra onunla boyayip turunculuklari azaltsam ondan sonra mi acik küllü kumrala boyasam?

Yardimci olur musunuz? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…