- Konu Sahibi -xixxsxxixk-
-
EVET arkadaşlar saçlarımı acmadan once cook aramıstım kolestonu ancak ılk deneyenlerdenım sanırımoncelıkle sacı turunculastırma oranı cok daha az eger duzgun sekılde uygulanırsa cok basırılı sonuclar alınabılıyor ancak boya tupunun ıcıne koydugunuzda topaklanıyor sısenın ucunu tıkıyor yanı boyle onemlı bır durumda cok sınır edıcı bır durum belkıde nemlenmısmıydı banamı denk gelmıstı bılemem ondan sonra al onları bı kaba dok falan ugrastırdı baya ama dedıgım gıbı az turunculuk ıstenılen sarı tonları ıcın harıka paletteyı kullandıgım zamanlarda saclarımın kıpkırmızı oldugunu bılırım soylede bırsey varkı palette de yıpranma daha azmıs gıbı hıssettım tabı sunuda unutmamak gerekır dogal boyasız bır sacta yıpranmamıs bır sacta sonuclarf her zaman cok cok daha guzel duruyor..
kızlar bende uzun zamandır loreal casting kızıl siyah boyuyordum karamel kahve yapmak istiyorum kolestonun açıcısı hidrojen peroksit yani oryal içeriyor ne yapsam karar veremedim önerileri bekliyorum
arkadaşlar ben de bir şey danışmak istiyorum.. ben uzun zamandır saçlarımı kuaföre boyarıyorum ama artık evde kendim boyamak istiyorum. saçlarımı iki yıl önce yıl bitkisel açıcıyla (oriel değil) açtırp bakır yaptırmıştım, sonra koyu bakır, kzıl falan arası tonlarda kullandım, en son sıkılıp geçen yıl mayıs ayında kendim orta kahve yaptım, tabi market boyası olduğu için koyu kahve gibi gözüküyordu, zamanla açıldı. geçen ay 10 cm kadar diplerden kendi saçım (koyu kumral), uçlar da koyu karamel gibiydi.. geçen ay tekrar boyatmaya gittim, sarı tonlarında istiyordum ancak kuaför açmak lazım dedi, fiyat da yüksek söyleyince açmadan olabilecek en açık rengi yapalım dedim, kumrala boyadı.. ilk üç-dört gün gözüme koyu gibi göründü ama bir kaç yıkamadan sonra tatlı bir kumral kahve gibi oldu sanki.. şimdi yine sarı istiyorum ama evde kendim yapmak istiyorum.. böyle boya+açıcı birarada olan boyalar var mı? hani boya sürdüğümüzde açarak boyasın, koyu saçlar için özel boyalar.. başlıkları okumaya çalıştım ama bir sürü şey okudum kafam karıştı ama sanki bir kaç yerde lorealin böyle bir boyası olduğunu okumuştum, şimdi bulamıyorum.. bana yardımcı olabilcek var mı acaba? istediğim renk de çok çok açık bir sarı değil zaten..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...amp-kataloglar/409460-2011-sac-trendleri.html
buradaki en üstte olan resimdeki sağdaki mavi gözlü olanın saç rengi gibi bir sarı nasıl yapabilirim evde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?