cok cok güzel güle güle kullan :) koltukların desenlı olduğu ıcın halını kesınlıkle duzz bır model almanı tavsıye edebılırım beyaz hastası bırı olarak beyaz halı olabılırr :) perde zebra stor da güzel olurr ..yada tülü açık pembe kalın perdesı beyazz olarak bir kombınde yapabılırsın canımmm .....bence guzell seyler begenecegıne emınımmmm koltuk takımın cok guzell
çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindimben aslında cauntry hastası biri olarak bu takım bana hoş geldi ama tam cauntry mobilya eşim sevmiyo malesef o daha modernci ne onun ne benim dediğim olsun dedik bu takımda karar kıldık ama halı perde konusunda feci kararsızım
kızlar eşimle bu gün bellonada bu takımı bağendik oturması çok rahat altı sandıklı ayrıca çekyat şeklinde yatak da oluyor daha evimize gelmedi ben odamın konumu gereği bir üçlü bir ikili iki de berjer aldım 1 ay içinde gelecek o zamana kadar halı ve perdesini alayım diyorum tavsiyelerinizi zevkinizi çok önemsiyorum lütfen halı ve perde önerilerinde bulunursanız çoooooook mutlu olurum resimli olursa da ayrıca sevinirim
zaten biri 3lü biri 2 li iki de berjer aldık canım ama daha gelmedi evdeki halini koysam sanırım daha iyi olacak fikir açısından..canım hayırlı olsun çok güzeller...güle güle otur eskit :) sana kalmadan o minik canavarlar halleder tabi :)
aynısından bende de var o minik canavarın :)
güzel bi seçim yapmışsın, epey bekledin ama jübileni yapmışsın çok tatlı bi renk...keşke odan geniş olsa da 2 berjeri de alabilseydin...berjerleri çok beğeniyorum ben...
perde seçimini sakın koltukla aynı ton alma hatasına düşme...
daha açık tonlarda, ve geneli beyaz olmalı bence...fonlar koltuğun açık tonundan, tüller de kruvaze veya katlamalı stor olursa çok hoş olur..
halını da sakın benim hatamdan yapma, güzelliklerine aldanıp açık renk alma canım sakın...bıktım silmekten yıkatmaktan usandım...
varsın az güzel olsun ama kullanışlı olsun malum çocuklu kadınız :)
berjerlerin üzerindeki mürdüm desenin içinde olduğu bi halı seçebilirsin..shagy falan da alma bence oturma odasında kullanışlı değil..ben bir iki resim ekleyim...fikrimi belirtmek için..
Eki Görüntüle 738641 Eki Görüntüle 738640 Eki Görüntüle 738639
harika fikirler hepsini kafama yazdım bi bakmak istiyorum yavaştan bu gün halılara perdelere falan bakalım burda sınırlı ne de olsa mağaza sayısı nasıl bişeyler bulabilirsem artık ama takım özellikle de berjerler çok içime sindi farklı da olabilirdi elbette ama işte eşimle olan fikir farkı ve çocuklu ev olma meselesi bağlıyo insanın elini ayağını...hayırlı olsun :) kışın annemlere oturma odası takımı ararken görüp beğendiklerimiz arasına eklemiştik bu takımı zaten buna çok benzer bi takım aldılar onlar da sonrasında :))
berjerin ayaklarının renginde lukens bir orta sehpa olsa yerin varsa, ortaya ister çiçeklerin yapraklarının tonunda (ton sur ton da olabilir) halı -aslında krem derdim ama çocuklar var demişsin açık renk sıkıntı yaratabilir- koltuğun pembesinden de kanat perde yaptırsan - o da ton sur ton olabilir mesela fotoğraftaki duvarın eflatunu gayet uyumlu koltuklarla- şahane bir oda olur. hele senin evini düşünüyorum da bu ahşap rengi ne güzel olacak o eve
ben olsam napardım krem halı alırdım tüylü böyle sıcacık (tuğra markada var böyle halılar) yaprak rengi de perde yaptırırdım. bu da bi seçenek tabiiistediği kadar kirlensin açık renk halı gibisi yok napayım ortaya da böyle şahane bi sehpa ahşap rengi oooh
aynen ben de senin gibi düşünüyorum belki kendinden desenli ama tek renk bi halı olmali gibi sanki..halın ve perden düz olmalı..yani desenli olmamalı..aksi halde göz yorar demode durur..
yani koltuktaki yaprak çiçek desenlerini halıda ve perdede de kullanmaya kalkma sakın..
kızlar eşimle bu gün bellonada bu takımı bağendik oturması çok rahat altı sandıklı ayrıca çekyat şeklinde yatak da oluyor daha evimize gelmedi ben odamın konumu gereği bir üçlü bir ikili iki de berjer aldım 1 ay içinde gelecek o zamana kadar halı ve perdesini alayım diyorum tavsiyelerinizi zevkinizi çok önemsiyorum lütfen halı ve perde önerilerinde bulunursanız çoooooook mutlu olurum resimli olursa da ayrıca sevinirim
canım bu çift sistemleri çok araştırdım hatta başlık bile açtım alan arkadaşlar da oldu ben de mutfağıma kesinlikle yaptırcam bundan ama odaya nasıl olur herkes tül olmalı kruvaze olmalı falan dedi burda kafam karıştı iyice..mobilyan ile perdelerinin kanadını bu şekilde kombine yaptırman bence çok şık olur. https://www.ozbekperde.eu/wp-conten...eleri/945008_154916081353570_1115745927_n.jpg
perde icinde herkese oneriyorum. sanada önereyim. tül stor perde bence harika. ben yaptırdım sende yaptır derim. hem içeriyi ferahlatıyor hemde şeffaf storu ile içeri kararmıyor. şurda fotoğrafları var bak istersen; https://www.ozbekperde.eu/tul-stor-perdeleri
mobilyana uygun bulamazsan firmayı arayıp sormanda fayda var çünkü bazen siteye yeni modelleri yükleyemiyorlar...
onu ben de duydum hatta su dökülse emmiyomuş falan ama atlas satan yer bulamadım burda sorduğum halıcılar da bilmiyo malesef..atlasın nano kir tutmayan halıları cıkmıs tam bılmıyorummm kullanann bırıne rastlasammm sorcam cok merak edıyorummm bu da aklında bır fıkır olsun eger çocuk varsadaha kolaylık olur evde :) ben yıne düz beyaz halıyı tavsıye edıyorum bunda da :) :) :)
ayy merak ettim keşke senin ev olsaydı bi resim at derdimgeçen ay kuzenim evlendi aynı koltuklr:) bellona beyaz Victoria salon takımı vardı..beyaz royal halı ve Fransız tülü beyaz kruvaze perde fondada pembe kullandı sadece 2 kanat çok sade ve güzel oldu herkes beğendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?