- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Ben konu sahibi değilimAma bizimki gerçekten şu an bulunamayacak kadar iyi bi takım emin olun..bunda herkes hemfikir, yıllar önce özel yaptırılmış bir şeydi koltukçu adamlar bile dedi
Sizinkiler çok daha uyguna yarısından bile az paraya hallolur bence ya sadece kılıf ve daha az sayıda koltuktur
Bence acele etme eski-yeni kadar kullan .. hem birikim yaparsın uygun bi kampanya olduğunda değiştirirsinİyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Ne yapayım koltuk kaplama nasıl olur onu da araştırmadim.
Bende aynısını yazcaktım. 6 yıldır aynı koltukların üzerindeydim.Konuyu okuyunca istemsizce koltuklarıma baktım7 yıldır aynı koltuklarin üzerinde oturuyorm
Vay beee ne kdr da sklmayan ruhum varmış
Tekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.İşte bu yüzden krem ya da griden asla vazgeçmiyorum. Nötr renkler göz zevkini kışkırtmıyor. Bazen mosmor bir kanepe almak istiyorum sonra renk pişmanlıktır deyip vazgeçiyorum. Sizinkiler be renk konu sahibi ve hangi renge geçmek istiyorsunuz
8 binden aşağı koltuk takımı kaldı mı ?Yeni koltuk takımı alırdiniz bence ya o paraya hem süngerine kadar değişmiş zaten
Yalnız turuncuyla mavi hiç gitmez :) Rengarenk bir salon güzel olmaz...Vizon daha iyiTekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.
Lastikli koltuk örtüleri filan var onları deneseniz?İyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Ne yapayım koltuk kaplama nasıl olur onu da araştırmadim.
Turuncu mavi de kreş gibi olmaz mıTekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.
Mavi olacak demedim de bi araştırırdim uyumlu olanlariTuruncu mavi de kreş gibi olmaz mı
Turuncuyla maviyi hayal edemedim bileTekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?