Koltuk degistirme

Ben konu sahibi değilim
Özel yapimsa olabilir tabi iskelet bagibinda

Ben en iyisi kaplatmayı bi sorayım. İki büyük koltuk için ne kadara olur diye. Fazla maliyetli olursa yaptırmam zaten. Teşekkürler cevabınız için

Kaplama fiyatları çok pahalı. Üzerine hoş ve beğendiğiniz renkte koltuk örtüsü alabilirsiniz isterseniz; hatta büyükçe alın ya da iki tane alın iyice giydirin tamamen kapansın.

Ben hem kaplatmıştım hem süngerlerini değiştirtmiştim. Yeni takım fiyatından ucuza gelmişti.

Koltuklara çok hoş örtüler var. Örtü sevmeyen ben bile bakar oldum:) madem taşunacaksınız kırlentti örtüydü düşünün derim.çünkü hersene yeni bişeyler çıkıyo. Kaplatsanız bu defa yeni modellerden isteyeceksiniz. Boşverin takmamaya çalışın. Daha yeniymiş ne kadar kötü olabilşr ki

1,5 yil koltuk değiştirmek için çok kisa bir süre.İdare edin bir kaç yil daha kullanin yazik günah.Örtü, kırlent,hatta odaya alinacak yeni aksesuarlar bile koltuğun havasini değiştirir.

Bende eşyadan çok çabuk sıkılan biriyim 6 senede evi ikinciye değiştirdim. Yatak odamdan memnunum ama salon yine batıyor gözüme ama kıyamıyorum da daha 2 senelik ama siz yeni eve geçicekmişsiniz bence bıraz daha dayanın yeni eve göre mobilya alırsınız

İşte bu yüzden krem ya da griden asla vazgeçmiyorum. Nötr renkler göz zevkini kışkırtmıyor. Bazen mosmor bir kanepe almak istiyorum sonra renk pişmanlıktır deyip vazgeçiyorum. Sizinkiler be renk konu sahibi ve hangi renge geçmek istiyorsunuz

Bence acele etme eski-yeni kadar kullan .. hem birikim yaparsın uygun bi kampanya olduğunda değiştirirsin

Tekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.

Yeni koltuk takımı alırdiniz bence ya o paraya hem süngerine kadar değişmiş zaten
8 binden aşağı koltuk takımı kaldı mı ?
Bizde yeni alalım dedik. Magza mağaza dolaştık 8 binden aşağı takım yok.
Mecburen 4.500 TL ye kaplattik. Sünger dahil değil bizimkine :)

Lastikli koltuk örtüleri filan var onları deneseniz?

Tekliler turuncu üçlu kanepe vizyon rengi. Öyle ben burdayım diyen renkleri ben de sevmem. Vizyon rengi yerine turuncuyla uyumlu mavi vs.
Turuncuyla maviyi hayal edemedim bile
Ne gider ki turuncuya vizon uyumludur bence krem rengi olabilir yada haki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…