- 25 Mart 2019
- 271
- 296
- 23
- Konu Sahibi ayyuzlum01
-
Ne yapayım koltuk kaplama nasıl olur onu da araştırmadim.
İyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Ya üzerine çok sevimli örtüler giydirebilir ya da şal gibi şeyler atabilirsiniz. Böyle kullanın gitsin yeni eve çıkana kadarİyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Bende ya o kadar çabuk sıkıldım ki bayıla bayıla almıştım çok da yeniler. Değiştirmeye kıyamıyorum kaplatmak da en kötüsü 2500 den başlıyorİyi aksamlar. 1.5 yıl önce aldığım koltuk takımını renk olarak beğenmiyorum. Değiştirme isteğim var. Ama kiracıyiz ileride ev sahibi olmak istiyoruz belki 3-4 yılı bulur para biriktirmek vs.
Ibrahim amcaniz hmm..İbraham amcam 15 yıllık koltuklarını 1500 tl ödeyip yeniletti anlayamazsın eski olduklarını
Tabi siz bilirsiniz
Yoksa inanmadın mı?Ibrahim amcaniz hmm..
Yeni koltuk takımı alırdiniz bence ya o paraya hem süngerine kadar değişmiş zatenHa yazmayı unuttum bizimkilerin tüm süngerleri yastıklar dahil değişti 5bin liranın içibde
Kk da 13. Yilim insan sarrafi oldum artik.Yoksa inanmadın mı?
Hımmmm
Bak sen!Kk da 13. Yilim insan sarrafi oldum artik.
inanmadigim cok daha baska bisey sizinle ilgili
Yeni koltuk takımı alırdiniz bence ya o paraya hem süngerine kadar değişmiş zaten
Yani şöyle oldu modeli beğendik rengini kataloktan seçtik. Tekli koltuklarimi beğeniyorum da diğer iki büyük koltuğu beğenmiyorumYanlış anlamazsan 1.5 yıl önce de rengi begenmeyerek mi almak zorunda kalmistin? Yoksa çabuk sıkılan bir yapin mi var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?