• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltuk takımı aldım ama çok kararsızım modelinden dolayı

Yagmur gun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
8
1
1
28
Kızlar merhabalar bir koltuk takımı seçtim yeni evim için kumaşı falan her şeyi içime dindi ama modelinden emin değilim fikirlerinize ihtiyacım var 🥹

Eklentiler

• IMG_0986.webp
    IMG_0986.webp
    88 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_0985.webp
    IMG_0985.webp
    101,6 KB · Görüntüleme: 61
Ben pek kol kısmını beğenemedim canım. Sanki böyle uzanmak istesen rahat edemezsin gibi. Benim için rahatlık biraz daha önemli belki ondan çok sevememişimdir. Kumaşı tam olarak nedir?

Kesinlikle beni de endişelendiren kol kısmı oldu,
Akasya diye bir kumaş güzelmiş kumaşı ama model beni ikilemde bıraktı

Oturma kısmı da çok geniş rahatsızlık verebilir zamanla birde bu modeller mağazada anlaşılmıyor Ama evde çok yer kaplıyor genisliginden dolayi

Oturma kısmı da çok geniş rahatsızlık verebilir zamanla birde bu modeller mağazada anlaşılmıyor Ama evde çok yer kaplıyor genisliginden dolayi
Teşekkür ederim evet sanırım tekrar gideceğim mağazaya

Kız oraya limonata koysa biri, benim ödüm kopar konuşurken eli çarpacak koltuğa dökülecek diye. 😅
beyaz oldugu icin mi? ben valla koltuga kitap koyup üstüne koyuyorum cayimi limonatami 😂 alt tarafi koltuk .
ama tabii beyaz ve şık ve pahali olsaydi bu kadar rahat edemezdim

beyaz oldugu icin mi? ben valla koltuga kitap koyup üstüne koyuyorum cayimi limonatami 😂 alt tarafi koltuk .
ama tabii beyaz ve şık ve pahali olsaydi bu kadar rahat edemezdim
Benim koltuklar keten olduğu için hiçbir leke çıkmıyor ondan anksiyete oldu galiba 😅

O kumaşlar aşırı kalın kumaşı pişirir insanı yazın gibi görünüyor ama bilmiyorum. Modeli beğenemedim ben

Biraz kötü bir model bence. Seçenek çok mu azdı ki bunu beğendiniz? Ne bilim o kdar para veriyorsunuz daha güzel bir şey olabilirdi gibi

kenarları güzel bence. çayını kahveni koyarsın ekstra bi sehpaya gerek olmaz. teklilerin o şekilde açılması da çok güzel. koyarsın pencere önüne yağmuru falan ayaklarını uzatarak izlersin. beğendim ben.

Back
X