- 26 Haziran 2025
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Yagmur gun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim evet sanırım tekrar gideceğim mağazayaOturma kısmı da çok geniş rahatsızlık verebilir zamanla birde bu modeller mağazada anlaşılmıyor Ama evde çok yer kaplıyor genisliginden dolayi
Ay bende aslında teklileri beğendim açılıyor oluşu da hoşuma gitti ay kızlar ben ikizler burcuyumteklileri sevmedim ama ikilinin kenarini begendim. cok pratik bence. cayini limonatani koyarsin
Tekliler değil de ikili olan güzel bencede ama dediğim gibi yer çok kaplıyor ölçü alin salonunjzdan bi öyle bakın isterseAy bende aslında teklileri beğendim açılıyor oluşu da hoşuma gitti ay kızlar ben ikizler burcuyum![]()
Bakacağım yarın eve gidipTekliler değil de ikili olan güzel bencede ama dediğim gibi yer çok kaplıyor ölçü alin salonunjzdan bi öyle bakın isterse
Kız oraya limonata koysa biri, benim ödüm kopar konuşurken eli çarpacak koltuğa dökülecek diye.teklileri sevmedim ama ikilinin kenarini begendim. cok pratik bence. cayini limonatani koyarsin
beyaz oldugu icin mi? ben valla koltuga kitap koyup üstüne koyuyorum cayimi limonatamiKız oraya limonata koysa biri, benim ödüm kopar konuşurken eli çarpacak koltuğa dökülecek diye.![]()
Benim koltuklar keten olduğu için hiçbir leke çıkmıyor ondan anksiyete oldu galibabeyaz oldugu icin mi? ben valla koltuga kitap koyup üstüne koyuyorum cayimi limonatamialt tarafi koltuk .
ama tabii beyaz ve şık ve pahali olsaydi bu kadar rahat edemezdim
Kumaşı böyle değil leke tutmaz bir kumaş seçtim rengi de beyaz değil sütlü kahve hiç sevmem teddy tarzı kumaşlarıO kumaşlar aşırı kalın kumaşı pişirir insanı yazın gibi görünüyor ama bilmiyorum. Modeli beğenemedim ben
Evet mümkünse bir şey konulmasın üstüneKız oraya limonata koysa biri, benim ödüm kopar konuşurken eli çarpacak koltuğa dökülecek diye.![]()