Komşu abla

Evet canim insanlar incelikten anlamıyor ilk konus acilmasinda soylicem rahatsiz olduğumu

Bence sen haksızsın neden kimse normal insan olmayı beceremiyor doğru olan neyse onu söylemeniz lazım siz doğruyu söylemedikçe sorun büyüyecek gerçek bu isterseniz bana doğru söyledim diye kızın
Evet farkindayim benim evet rahatsiz oluyorum demem lazim fakat diyebilecek bi kişiliğe sahip degilim ama bu huyumdan cok çektiğim icin ilk firsatta dicem rahatsiz oldugumi artik

Siz Yok canım gelmiyor helal olsun hakkım, yok canım duymadım helal olsun hakkım dedikçe yapar da yapar. Benim binada da biri acayip müzik dinliyordu. Daire daire 2 kere gezdim bir kere de eşimi yolladım. Apartmanın duyuru yerine yazı astım kocaman. Asansöre astım. Şimdilik sıkıntı Yok. Millet o müzik sesine polis bile çağırıyor. Ne rahatlar ya. Aynı şeyi sen yap bakalım ne yapacak. Ya da al sopayı tavana tabana vur anlasın diye

neden alltan alıyorsun ki karşındaki düşünceli bi insan olsa seni düşünüp öyle şeyler yapmaz .Ta baştan vermişsin onun eline kozu rahatsız oluyorum müziğin sesini duymak istemiyorum ders çalışıyorum de olmadı işi yukarı sürüyor polis çağırırım de anaaaa ben tahammül edemem valla gecenin onunda gürültüye

Sende aradıgında de kı canım ben rahatsız olmuyorum da esım kac kere yukarı cıkıp acaba kadına bısey mı oldu komsuluk gorevımız gıdıp bı bakayım dedı de ben engel oldum de. Ozaman bıraz daha volüm düşer diye sanıyorum

Cocuklu oldugundan evi supurmesi cok normal geldi bana..Esiyle de tartisabilir gece 10 a kadar sikayete pek hakkimimlz yok bence apartmanda oturmak tercih..
Muzik konusunda uyarin mutlaka 10 dan sonra nasil acar ki kendi cocuklari da uyumuyor mu acaba

Bence acikca soyleyin.en azindan kavgayi degil de muzik ve olmadik zamanda yapilan temizliklerden rahatsiz oldugunu ders calisamadigini soyle.yoksa hep cekmek zorunda kalacaksin bu gurultuyu

Ya ne sacma insan kavga duyunca zaten duymamis gibi yapıyor ne diyecez ay evet herşeyi duyduk mu dememizi bekliyor. Kavgaya neysede müziği söyle hakkini helal et deyince sınava çalışıyorum konsantrasyonum bozuluyor de, dikkat edersen sevinirim de. Her aradığında de

Evet aynen nasil evet duydum kavgani denir ki .diğerlerini dicem uyarcam artık

Siz izmir kemalpaşa da mi oturuyorsunuz acaba? Bizim rahatsız olup çıktığımız daireye siz taşınmış olmayasınız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…