- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
gaz çıkardım duydun mu diye de aramaz insallah
Evet canim insanlar incelikten anlamıyor ilk konus acilmasinda soylicem rahatsiz olduğumuBende nerdeyse 3 yıl olacak apartmanda, öğlen 12 den önce süpürge acmadim ses den rahatsız olmasin alt daki komşum yaşlı insanlar , bebeğim gece ağladığında yan komşum ise gidiyor rahatsız olmasinlar diye başka odaya geciyordum . Senede 1 hafta ablam gelir 2 çocuğu ile , alt komsuma kek börek bişeyler yapar götürürdum. Rahatsız ettik diye . Ama şimdi bakıyorum senede 1 hafta gelen misafirim ağır geliyor onlara , sürekli alt dan sopa ile sanirim pat pat vuruyorlar eve misafir gelince . Balkonda oturuyoruz yazin saat daha 10 , misafirimin çocuğu ses çıkardı diye , yeter ama yaaaa saat 12 diyen hadsiz komşum hani hangisi bulamadim. Ama bi bulursam varya o terbiyesizi ! Yan komşum , duvarlar o kadar inceki bebegimin sesi için öfff yeter ama yaaaa diye bağırdı . Şimdi her gece itina ile kalkiyorum ebeveyn banyosunda ki sifonu özellikle çekiyorum. Tam onların yatağına geliyor çünkü . Alt komşum için , bebegimin oyuncaklarıni veriyorum pat pat yere atıyor . Hiç umrumdami değil . Bebegim kucuk hic cizgi film izlemez o tv aksama kadar acik sesi de acik . Bilerek yapıyorum insanlara fazla incelik gösterdim . karşılığını göremedim. Demekki alisitiracakmisim. Herşeyden önce benim canımı sıkan , benden rahatsız olan varsa ordan burdan laf atmalari beni delirtiyor. Gelip kapıdan rica etseler ne ala ama ordan burdan laf söylüyorlar . Yani konu sahibi senin bebeğinde çok ses yapıcak . Ağlama krizleri gaz sancıları, diş sıkıntıları daha çok ses yapicak . Sende sessizliğe alışma , mümkün se sen de komşunun ekstra gürültüye alıştır.
Evet farkindayim benim evet rahatsiz oluyorum demem lazim fakat diyebilecek bi kişiliğe sahip degilim ama bu huyumdan cok çektiğim icin ilk firsatta dicem rahatsiz oldugumi artikBence sen haksızsın neden kimse normal insan olmayı beceremiyor doğru olan neyse onu söylemeniz lazım siz doğruyu söylemedikçe sorun büyüyecek gerçek bu isterseniz bana doğru söyledim diye kızın
Bişey deme senin bebek de cok ses yapıcak çünkü . Ama.müzik konusunda uyarabilirsinEvet canim insanlar incelikten anlamıyor ilk konus acilmasinda soylicem rahatsiz olduğumu
Siz Yok canım gelmiyor helal olsun hakkım, yok canım duymadım helal olsun hakkım dedikçe yapar da yapar. Benim binada da biri acayip müzik dinliyordu. Daire daire 2 kere gezdim bir kere de eşimi yolladım. Apartmanın duyuru yerine yazı astım kocaman. Asansöre astım. Şimdilik sıkıntı Yok. Millet o müzik sesine polis bile çağırıyor. Ne rahatlar ya. Aynı şeyi sen yap bakalım ne yapacak. Ya da al sopayı tavana tabana vur anlasın diyeKızlar mrb.evime yeni taşındım sayılır 3 4 ayi geçti.üst katta komsum var saolsun geldi tanıştı benle 4 yaş falan büyük benden 2 tane de çocuğu var ben ilk çocuğuma hamileyim.aşırı derece gürültü yapıyor sonra arayip hakkini helal et rahatsiz oldun mu diyor.evet diyemiyorum önemli degil diyorum .günde 4 kes ev süpürüyor son ses muzik açıyor müzikten ozellikle aşırı derece rahatsiz oluyorum.kpss ye hazırlanıyorum üstelik hamileyim!!! Ses yapip arayip hakkini helal et diyor surekli böyle.geçenlerde eşiyle aşırı sekilde kavga etti sonra hemen beni aradi cagirdi kavgayi duydum mu diye agzimi ariyor duymamis gibi davrandim ses gelmiyor yukardan pek dedim hakkini helal et dedi eşimle tartistik.bende hic ses gelmedi duymadim dedim ama butun bagirmalarini herseyi duydum yani.ama nasil denir evet kavganizi duydum diye her neyse..bugün gene kavga etti kocasiyla aşırı sekilde gene beni arayip agzimi yokluyor duydum mu duymadim mi diye..yok gecenki yemegin cok guzeldi esimde begendi tarifini ver bende yapcam ..yok misafirim vardi sesim geldi mi hakkini helal et diye agzimi yokluyor..o kadar sinir oldum ki yok ses gelmedi ama biri cok muzik açıyor ona sinir oluyorum kim aciyor acaba dedim anlamamis gibi.ayyy ben actim canim hakkini helal et bi daha acmam dedi..veee 30 dk sonra aksam saat 22.00 muzik acti son ses anlamiyorum ne yapmaya çalışıyor sizce ne yapmaliyim belli etmelimiyim seslerini duydugumu
Ama bebek doğunca da o müzik sesinden uyuyamayacak bebek. Bence söylemesi lazımBişey deme senin bebek de cok ses yapıcak çünkü . Ama.müzik konusunda uyarabilirsin
Yarın bir gün çocukları senin çocuğuna zarar verse nasıl tepki vereceksin? Yine aynı şeyleri mi yazacaksın? Yaş önemli değil kimse saygısızlık yapmayacak.Söyleyemiyorum nasil yapabilirim.yapim gereği sessizim yaşça büyük nasil derim evet rahatsizim senden diye
Evet aynen nasil evet duydum kavgani denir ki .diğerlerini dicem uyarcam artıkYa ne sacma insan kavga duyunca zaten duymamis gibi yapıyor ne diyecez ay evet herşeyi duyduk mu dememizi bekliyor. Kavgaya neysede müziği söyle hakkini helal et deyince sınava çalışıyorum konsantrasyonum bozuluyor de, dikkat edersen sevinirim de. Her aradığında de
Baktın olmuyor polis çağır. Onlar müdahale eder. Saat 10da ne müziği yahu.Evet aynen nasil evet duydum kavgani denir ki .diğerlerini dicem uyarcam artık
Siz izmir kemalpaşa da mi oturuyorsunuz acaba? Bizim rahatsız olup çıktığımız daireye siz taşınmış olmayasınız:)Kızlar mrb.evime yeni taşındım sayılır 3 4 ayi geçti.üst katta komsum var saolsun geldi tanıştı benle 4 yaş falan büyük benden 2 tane de çocuğu var ben ilk çocuğuma hamileyim.aşırı derece gürültü yapıyor sonra arayip hakkini helal et rahatsiz oldun mu diyor.evet diyemiyorum önemli degil diyorum .günde 4 kes ev süpürüyor son ses muzik açıyor müzikten ozellikle aşırı derece rahatsiz oluyorum.kpss ye hazırlanıyorum üstelik hamileyim!!! Ses yapip arayip hakkini helal et diyor surekli böyle.geçenlerde eşiyle aşırı sekilde kavga etti sonra hemen beni aradi cagirdi kavgayi duydum mu diye agzimi ariyor duymamis gibi davrandim ses gelmiyor yukardan pek dedim hakkini helal et dedi eşimle tartistik.bende hic ses gelmedi duymadim dedim ama butun bagirmalarini herseyi duydum yani.ama nasil denir evet kavganizi duydum diye her neyse..bugün gene kavga etti kocasiyla aşırı sekilde gene beni arayip agzimi yokluyor duydum mu duymadim mi diye..yok gecenki yemegin cok guzeldi esimde begendi tarifini ver bende yapcam ..yok misafirim vardi sesim geldi mi hakkini helal et diye agzimi yokluyor..o kadar sinir oldum ki yok ses gelmedi ama biri cok muzik açıyor ona sinir oluyorum kim aciyor acaba dedim anlamamis gibi.ayyy ben actim canim hakkini helal et bi daha acmam dedi..veee 30 dk sonra aksam saat 22.00 muzik acti son ses anlamiyorum ne yapmaya çalışıyor sizce ne yapmaliyim belli etmelimiyim seslerini duydugumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?