Komşu abla

Suc sendede var.. kavgayi utandirmamak icin ok duymadim dersinde. Supurge ve muzik sesini soylerdim ben sanirim. Keyfi sonucta bu kadari
Haklisiniz yeni tanıştım ve dr ben sessiz biriyim yani yasida benden büyük bu konuda cok kızıyorum kendime ama ins yavas yavas uyarcam umarim anlar

Haklisiniz yeni tanıştım ve dr ben sessiz biriyim yani yasida benden büyük bu konuda cok kızıyorum kendime ama ins yavas yavas uyarcam umarim anlar
Bencede birde yapip yapip hakkini helal et demesi. Belkide gercekten sen bisey demedigin icin ses gelmiyo saniyodur. Sen soyle eger gene devam ederse ayni sekil onu o zaman dusunursun

Evet kızlar psikolojik ilac
Bencede birde yapip yapip hakkini helal et demesi. Belkide gercekten sen bisey demedigin icin ses gelmiyo saniyodur. Sen soyle eger gene devam ederse ayni sekil onu o zaman dusunursun
Ses geldiğini anliyor sesten sonra diyor hakkini helal et diye.asil merak ettigi kavgayi duyup duymadigim yani rahatsizligim degil bence ondan surekli agzimi ariyor

Evet kızlar psikolojik ilac

Ses geldiğini anliyor sesten sonra diyor hakkini helal et diye.asil merak ettigi kavgayi duyup duymadigim yani rahatsizligim degil bence ondan surekli agzimi ariyor
Kavgadan sonra yani? Sahsen bende istemezdim komsumun kavgamizi duymasini. O zaman onuda soyle duydum biseyler de:) hatta ders calistigini muzik vs ses acmamasini soyle

Sen ne yapmaya çalışıyorsun ben onu anlamadım. Kadın 50 kere ses geliyor mu diye soruyor sen yok diyorsun. Müzikten rahatsız olduğunu açık açık söylemiyorsun sanki birileri müzik açıyormuş gibi söylüyorsun. Sen esas amacını söylersen biz de ona göre yorum yapalm

Kavgadan sonra yani? Sahsen bende istemezdim komsumun kavgamizi duymasini. O zaman onuda soyle duydum biseyler de:) hatta ders calistigini muzik vs ses acmamasini soyle
Yani normal zamanda da yapiyir surekli hakkini helal et ama bu son kavgasindan sonra daha bi anladim mi anlamadim mi diye abartti.vallahi kavga etmeyecek duyulmasini istemiyorsa

Söyleyemiyorum nasil yapabilirim.yapim gereği sessizim yaşça büyük nasil derim evet rahatsizim senden diye

Onu Kırmayı ve komşuluk ilişkinizin bozulmasını istemiyorsanız her şeyi duyduğunuzu ve rahatsız olduğunuzu kibar bir dille anlatın,
Üstelik madem kendisi konuyu açıp soruyor, evet deyin . neden hayır ses gelmiyor diyorsunuz ki anlayamadım ? Muhtemelen o , dairenizde sizden önceki oturanlardan şikayet almıştır ve sesinin size kadar geldiğini gayet iyi biliyordur

“Ses gelmiyor yukardan pek” dediğiniz için kadın da rahat davranıyor.Evet sınava hazırlanıyorum,biraz daha dikkat eder misiniz demelisiniz.Ses gelmiyor deyip sikayet etmek anlamsiz.

Haklisiniz

Prens haryy im var benim güldürdn beni canim saol insan geriliyor bazen
Aaa cok sevindim buna :)
Bence her aradigin da ablacim duydum biseyler de. Muzik sesi geliyorsa hemen mesaj at muzik sesi sizden mi abla de.
Benim komsu gecen pazar saat 8 40 badem kırıyo ama bina yıkılıyo . Balkonda kiriyomus aklinca balkondan ses gitmicek mesaj attim abla ses senden mi kim bu sabh sabh diye hemen kesti.
Söylemeden önune gecemezsin.

Bir de bu versiyonları mi turemis?
Gürültü yapıp yapıp yapmadığını iddia eden çok da böylesi denk gelmedi.

Müziği duyduğunda hele ki ders çalışıyorsan hemen ara söyle kusura bakma ders çalışıyorum müziğin sesini kısar mısın de. Süpürge tamam çocuğun gürültüsü de onun elinde değil e kavga da kimse keyfinden yapmaz ama müzik tamamen onun elinde ve kesinlikle belirtmen lazim hem de çaldığı an direk arayarak. Ki hemen kıssın. Seni arayıp ağzını arıyorsa da söyle, evet sesiniz geldi ama önemli değil cnm isteyerek yaptığın birşey değil tabi inşallah bir daha yaşamazsın de.

Kesinlikle ve kesinlikle bunları söyle ki utansın yoksa bu böyle alır başını gider. Az haddini bilsin yarın senin çocuğun olacak Allah izin verirse onu o gürültüde nasıl uyutacaksın bebeğini. Şimdiden sınırlarını koy.

Tamam Canim evet haklisin yapcam bunu

Kadın sorduğu halde yok demek sonra da burda şikayetçi olmak... bence insanların yüzüne gülüp arkasından dedikodusunu yapanlardan farkınız yok kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…