- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Haklisiniz yeni tanıştım ve dr ben sessiz biriyim yani yasida benden büyük bu konuda cok kızıyorum kendime ama ins yavas yavas uyarcam umarim anlarSuc sendede var.. kavgayi utandirmamak icin ok duymadim dersinde. Supurge ve muzik sesini soylerdim ben sanirim. Keyfi sonucta bu kadari
Bencede birde yapip yapip hakkini helal et demesi. Belkide gercekten sen bisey demedigin icin ses gelmiyo saniyodur. Sen soyle eger gene devam ederse ayni sekil onu o zaman dusunursunHaklisiniz yeni tanıştım ve dr ben sessiz biriyim yani yasida benden büyük bu konuda cok kızıyorum kendime ama ins yavas yavas uyarcam umarim anlar
Ses geldiğini anliyor sesten sonra diyor hakkini helal et diye.asil merak ettigi kavgayi duyup duymadigim yani rahatsizligim degil bence ondan surekli agzimi ariyorBencede birde yapip yapip hakkini helal et demesi. Belkide gercekten sen bisey demedigin icin ses gelmiyo saniyodur. Sen soyle eger gene devam ederse ayni sekil onu o zaman dusunursun
Prens haryy im var benimMeghanın fotosundan komşu konusu ayri bi hoş olmuş
Kavgadan sonra yani? Sahsen bende istemezdim komsumun kavgamizi duymasini. O zaman onuda soyle duydum biseyler de:) hatta ders calistigini muzik vs ses acmamasini soyleEvet kızlar psikolojik ilac
Ses geldiğini anliyor sesten sonra diyor hakkini helal et diye.asil merak ettigi kavgayi duyup duymadigim yani rahatsizligim degil bence ondan surekli agzimi ariyor
Kızlar mrb.evime yeni taşındım sayılır 3 4 ayi geçti.üst katta komsum var saolsun geldi tanıştı benle 4 yaş falan büyük benden 2 tane de çocuğu var ben ilk çocuğuma hamileyim.aşırı derece gürültü yapıyor sonra arayip hakkini helal et rahatsiz oldun mu diyor.evet diyemiyorum önemli degil diyorum .günde 4 kes ev süpürüyor son ses muzik açıyor müzikten ozellikle aşırı derece rahatsiz oluyorum.kpss ye hazırlanıyorum üstelik hamileyim!!! Ses yapip arayip hakkini helal et diyor surekli böyle.geçenlerde eşiyle aşırı sekilde kavga etti sonra hemen beni aradi cagirdi kavgayi duydum mu diye agzimi ariyor duymamis gibi davrandim ses gelmiyor yukardan pek dedim hakkini helal et dedi eşimle tartistik.bende hic ses gelmedi duymadim dedim ama butun bagirmalarini herseyi duydum yani.ama nasil denir evet kavganizi duydum diye her neyse..bugün gene kavga etti kocasiyla aşırı sekilde gene beni arayip agzimi yokluyor duydum mu duymadim mi diye..yok gecenki yemegin cok guzeldi esimde begendi tarifini ver bende yapcam ..yok misafirim vardi sesim geldi mi hakkini helal et diye agzimi yokluyor..o kadar sinir oldum ki yok ses gelmedi ama biri cok muzik açıyor ona sinir oluyorum kim aciyor acaba dedim anlamamis gibi.ayyy ben actim canim hakkini helal et bi daha acmam dedi..veee 30 dk sonra aksam saat 22.00 muzik acti son ses anlamiyorum ne yapmaya çalışıyor sizce ne yapmaliyim belli etmelimiyim seslerini duydugumu
Yani normal zamanda da yapiyir surekli hakkini helal et ama bu son kavgasindan sonra daha bi anladim mi anlamadim mi diye abartti.vallahi kavga etmeyecek duyulmasini istemiyorsaKavgadan sonra yani? Sahsen bende istemezdim komsumun kavgamizi duymasini. O zaman onuda soyle duydum biseyler de:) hatta ders calistigini muzik vs ses acmamasini soyle
Söyleyemiyorum nasil yapabilirim.yapim gereği sessizim yaşça büyük nasil derim evet rahatsizim senden diyeSen ne yapmaya çalışıyorsun ben onu anlamadım. Kadın 50 kere ses geliyor mu diye soruyor sen yok diyorsun. Müzikten rahatsız olduğunu açık açık söylemiyorsun sanki birileri müzik açıyormuş gibi söylüyorsun. Sen esas amacını söylersen biz de ona göre yorum yapalm
Zaten konuşmuşsunuz müzik geliyor diye akşam müziği son ses açtığında ara müzik çok geliyor kısar mısın de bu kadar.Söyleyemiyorum nasil yapabilirim.yapim gereği sessizim yaşça büyük nasil derim evet rahatsizim senden diye
HaklisinizOnu Kırmayı ve komşuluk ilişkinizin bozulmasını istemiyorsanız her şeyi duyduğunuzu ve rahatsız olduğunuzu kibar bir dille anlatın,
Üstelik madem kendisi konuyu açıp soruyor, evet deyin . neden hayır ses gelmiyor diyorsunuz ki anlayamadım ? Muhtemelen o , dairenizde sizden önceki oturanlardan şikayet almıştır ve sesinin size kadar geldiğini gayet iyi biliyordur
Aaa cok sevindim buna :)Prens haryy im var benimgüldürdn beni canim saol insan geriliyor bazen
O is oyle olmuyo:) kavga ani cok actionlu:) milleti dusunmuyuyosun o an:)Yani normal zamanda da yapiyir surekli hakkini helal et ama bu son kavgasindan sonra daha bi anladim mi anlamadim mi diye abartti.vallahi kavga etmeyecek duyulmasini istemiyorsa
Tamam Canim evet haklisin yapcam bunuMüziği duyduğunda hele ki ders çalışıyorsan hemen ara söyle kusura bakma ders çalışıyorum müziğin sesini kısar mısın de. Süpürge tamam çocuğun gürültüsü de onun elinde değil e kavga da kimse keyfinden yapmaz ama müzik tamamen onun elinde ve kesinlikle belirtmen lazim hem de çaldığı an direk arayarak. Ki hemen kıssın. Seni arayıp ağzını arıyorsa da söyle, evet sesiniz geldi ama önemli değil cnm isteyerek yaptığın birşey değil tabi inşallah bir daha yaşamazsın de.
Kesinlikle ve kesinlikle bunları söyle ki utansın yoksa bu böyle alır başını gider. Az haddini bilsin yarın senin çocuğun olacak Allah izin verirse onu o gürültüde nasıl uyutacaksın bebeğini. Şimdiden sınırlarını koy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?