- 16 Mayıs 2018
- 785
- 429
- 23
- Konu Sahibi Sekerkizads
-
Evet canim aynen böyle günde 3 4 defa arayip hakkini helal et diyor ses yaptiktan sonraAy cok iyi yaac agzini yum gozunu sonra hakkini helal et de
Sinir oldum kadina.
Ota moka hakkını helal et diyenlere kıl olurum, komşunda kıl...
Evet canim aynen böyle günde 3 4 defa arayip hakkini helal et diyor ses yaptiktan sonra
Bence cok alakasiz bir zamanda de ki ders calisamiyorum surekli bir muzik sesi bilmem ne de sonra da saydiro da diyecek ki bendim. Sende aa hakkini helal et canim de
Haklisin canim bisey diyemeyince daha kötü sinir oluyorum gecen gun muzik acinca sinirden aglayacaktim bakalim bi kac gun deneme suresi ne yapcak.bu arafa ben kiraciyim kendi apartmada kendi eviBence cozum bulmalisin bu duruma bebek olunca gürültü daha büyük problem olacak o zamanda sessiz kalabilecekmisin?
Kendi evi olması ona gürültü yapma hakkı vermez. Anladığım siz sessizsiniz sustukça tepenize biniyorHaklisin canim bisey diyemeyince daha kötü sinir oluyorum gecen gun muzik acinca sinirden aglayacaktim bakalim bi kac gun deneme suresi ne yapcak.bu arafa ben kiraciyim kendi apartmada kendi evi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?