Bende nerdeyse 3 yıl olacak apartmanda, öğlen 12 den önce süpürge acmadim ses den rahatsız olmasin alt daki komşum yaşlı insanlar , bebeğim gece ağladığında yan komşum ise gidiyor rahatsız olmasinlar diye başka odaya geciyordum . Senede 1 hafta ablam gelir 2 çocuğu ile , alt komsuma kek börek bişeyler yapar götürürdum. Rahatsız ettik diye . Ama şimdi bakıyorum senede 1 hafta gelen misafirim ağır geliyor onlara , sürekli alt dan sopa ile sanirim pat pat vuruyorlar eve misafir gelince . Balkonda oturuyoruz yazin saat daha 10 , misafirimin çocuğu ses çıkardı diye , yeter ama yaaaa saat 12 diyen hadsiz komşum hani hangisi bulamadim. Ama bi bulursam varya o terbiyesizi ! Yan komşum , duvarlar o kadar inceki bebegimin sesi için öfff yeter ama yaaaa diye bağırdı . Şimdi her gece itina ile kalkiyorum ebeveyn banyosunda ki sifonu özellikle çekiyorum. Tam onların yatağına geliyor çünkü . Alt komşum için , bebegimin oyuncaklarıni veriyorum pat pat yere atıyor . Hiç umrumdami değil . Bebegim kucuk hic cizgi film izlemez o tv aksama kadar acik sesi de acik . Bilerek yapıyorum insanlara fazla incelik gösterdim . karşılığını göremedim. Demekki alisitiracakmisim. Herşeyden önce benim canımı sıkan , benden rahatsız olan varsa ordan burdan laf atmalari beni delirtiyor. Gelip kapıdan rica etseler ne ala ama ordan burdan laf söylüyorlar . Yani konu sahibi senin bebeğinde çok ses yapıcak . Ağlama krizleri gaz sancıları, diş sıkıntıları daha çok ses yapicak . Sende sessizliğe alışma , mümkün se sen de komşunun ekstra gürültüye alıştır.