Komsu adam nedemek istediki banami sacma geldi❓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gayet normal bir soru.
8 sene köpek besledim. Başka sahipli bir köpekle karşılaştığımızda cinsini bilmiyorsam cinsini, Dişi mi erkek mi bir de yaşını sorardım. Siz gereksiz evham yapmışsınız.

Ya kusura bakmayin ister istemez yanlisliklar olabiliyor ben bi ugrasiyim silebilirsem iyi olur
Yok ben sizi anladım
Benim ailem de halbuse der .

Ben anlamayanlara izah ettim

Kafaya takmaktan arkadaşın kastı şudur:
Buraya konu açacak kadar aklınızı iyi kötü meşgul etmiş. Bu kadar kişide size yardımcı olmak için aşağı yukarı beş sayfa yazmış.

" Haddinizi bilin" sizce de biraz " Dilenciye hıyar verdigimizde eğri diye beğenmemezlik etmesi " gibi olmamış mı? Halbuki, halbukesi, halbuse, halsebuke gayet halis bir niyetle yazmış.

Bu konuda bende aynı fikirdeyim büyütülecek birsey yok.

Adama kafayi takmissiniz diyince elin adamindan banane niye kafayi takiyim,benim derdim o adam kafayi köpegime takmasindi yorum yapan herkezede tsk ettim zaten halbuseki konusuda yanlis yazmisim uyarildim düzenledim olay bu

Yaaa tamam devir kötü kollayalım şeyü de bu ne yani

İnsanlar birbirine hiç mi birşey diyemeyecek o kadar olduk mu yahu niye sorduysa sordu.. Bence bunun altında bir mana aramak yersiz olur..

Bazen benim de hiç muhatap olmadığım komşularımdan bebeğimi görenler kafasındaki fiyonklu boneyi yok sayıp "kız mı erkek mi" diye soruyor bende kız diyorum, gülüşüp geçiyoruz.. Belli ki iletişim kurmak adına böyle birşey sormuş.. Ya da ben öyle düşünüyorum bilmiyorum..

Bu arada eklemek istedim.. Halbuseki kelimesini yazmanız hiç de sorun değil bence. . Gayet net anlaşılıyor ne demek istediğiniz.. Uyarılıp düzeltmek falan da zorunda değilsiniz, yanlış kullanım olsa da anlaşılmayacak bir kelime değil küçücük çocuğa okutsan gayet net anlar onun Türkçe karşılığını.. Burda onu anlayamayacak birileri de yoktur bence.. Varsa da anladığı kadar artık diye düşünüyorum ben..

Son düzenleme:
Köpeğinin ırzını korumak istemiş. Boyu değil işlevi önemli hem. Küçük diye kerkinemez mi? Devir kötü, kimseye güven olmaz ben hak verdim 40 yaşındaki bekar Arap abiye.
Çok yaşayın emi
Şu saatte gülmeme sebep oldu mesajınız
Allah’ta sizi güldürsün
Çok hoşsunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…