- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aynısı deyip geçinCööö ne demek? Biri bana cööö derse ne yapmaliyim?
Bişey anladıysanız aman Arap olmayın üstüne üstlük 40 yaş ve bekarsanız durum vahimNeresi saçma anlamadım ben? Niye sizin köpeğe kafayı taksin? Bir şey anladıysam var ya ne diyeyim.
Merhaba
Oturdugumuz cevreden kendime ne arkadas ne komsu edinmedim gidip geldigimiz ama ayni binadakilerle selamlasir geceriz.
Karsi binada yasayan bekar 40li yaslarda genc gösteren bi arap asilli komsu diyim yillardir görürüm ama hic selam dahi vermisligimiz yok itici biri ve nezaman denk gelinse gözlerini diker bakar neyse konu su:
Büyük kizim ben ve minik köpegim binadan ciktik oda arabasini parketmis hic görmedim yere bakarak yürüyordumki bi ses duydum kizmi erkekmi hic orali olmadim ayni soru yine geldi kafayi kaldirdimki bana söylüyor kiz dedim almanca ahh okay ozaman dedi ve kendi kocaman disi köpegini indirdi arabadan tabi ben bönbön bakakaldim minicik köpek erkek olsa bile senin köpeginin bacagi kadar yok benim köpegim bu soruyu niye sormus olabilir hal bu iken defalarca denk geldik hic orali olmadik ikimizde banane senin köpegindenyani hamile birakacak korkusu olamaz imkansiz cünki shihtzu cinsi boy olarak nerdeeee o koyun boyundaki köpek nerde simdide kafaya taktim bu adam bu yersiz ve sacma sapan soruyu neden sordu daha önceleri deyilde simdi
Hayir nedir bu uslupŞaka mısınız ?
Sacma olan nedirSaçma.
He alipta kendime es yapicamAdamın arap ve bekar olması ne alaka
Bu kadar savunmaya geçince adamdan farkında olmadan hoşlanıyor musunuz acaba diye düşündüm açıkçası. Çünkü bunu ima etmeyen yorumlara bile sinirlenip ordan savunmaya geçmişiniz. Farkında olmayabilirsiniz ama hoşlanıyor gibi geldiniz bana.Hayir nedir bu uslupsizlere göre cok basit olabilir bana göre önemli ha son 3 yorumlari okudum baya baya saldiracak yer aramissiniz burda sizin keyfinize göremi konu acmaliydim
Adam 40 yasinda ve bekar demisim evet öyle yazdimki azcok kimden bahsettigim anlasilsin diye alipta kendime koca yapmiycaminsani soru sormaktan resmen sogutuyorsunuz köpek diyip gecmeyin o benim icin cok kiymetli bahsedilen adam normal disi oldugu icin zaten kafama takildi.normal olmayan durum ise yillardir görüyoruz orda burda selam dahi vermedigimiz bu adam durduk yere ilkkez görmüs gibi bu sacma soruyu yöneltmesiydi.ister istemez insanda tedirginlik yaratiyor olayi anlamadim yazip duranlar anlasilmayan nedir sizde anlama zorlugu varsa ben ne yapiyim
Sacma olan nedirbir insanin köpegi icin endiselenmesimi sacma bana görede siz sacmasiniz yorumunuzda boş ve gereksiz
He alipta kendime es yapicambumu dikkat ceken kimden bahsediyorum anlasilsin diye yazdim bizim hatunlar masaallah nekadar hazirda bekliyor bokatmak icin okadar yazilandan dikkat cekilene bak hey yarabbim ne türlerle meskul oluyorum
Ay bende buna cok guldum okurkenAy ben de buna güldüm en çok yalnız değilmişim
Yahu neler dusunuyorsunuz oyle ne ilgisi sizin yavrucagı korumak istemis adamin gram kotu niyeti yok..Herkezle olayli oldugu icin korktum bizede bi bahanemi ariyor diye
Hayatimda biri var hemde cok kiymetlimBu kadar savunmaya geçince adamdan farkında olmadan hoşlanıyor musunuz acaba diye düşündüm açıkçası. Çünkü bunu ima etmeyen yorumlara bile sinirlenip ordan savunmaya geçmişiniz. Farkında olmayabilirsiniz ama hoşlanıyor gibi geldiniz bana.
Ha bu utanılacak bir şey de değil, lütfen bana da çemkirmeyin
Korumus olsa bana sormadan köpegini heleki tasmasiz bize kosmasina yaklasmasina izin vermez,tasmasiz gezmesi yasak kanunen cünkü köpegi sardirgan cinslerden benimkisi gibi süs köpegi deyilki bide diyor insana hayvana saldirmaz bakin köpeginiz büyük ve saldirabilir dedigime ragmen gülümsedi bönbön bakti burda normal karsilanmaz butür rahatliklar her köpek sahibi bi digerine rahatsizlik vermemek icin cabalamali biton insanla karsilasiyorum hicbiri bunun kadar gevsek rahat deyil garantisi yokki aniden saldirsa nolurduYahu neler dusunuyorsunuz oyle ne ilgisi sizin yavrucagı korumak istemis adamin gram kotu niyeti yok..
Saldirmasin diye sizinkine ona gore indirmis iste..
Hem herkesle kotu diye sizinle de kotu bir seyler olacak degil ya bu kadar on yargili olmaniz dogru degil..
Yok sıkıntı rahat olun.
Köpeğiniz değersiz diyen oldu mu?Hayatimda biri var hemde cok kiymetlimkizmamin sebebi hemen firsat versem adama yapistiracaklar bizim hatunlar sever öyle yapmayi,alismislar kaynana elti koca muhabbetlerine benimki tuhaf geldi kafalarina göre yamuk yumuk yazmislar ona kizdim hayvan bir insan icin cok degerli olabilir bunu anlamalari kit.Adamdan bahsettimki azcok kimden bahsettigim anlasilsin diye utanmadalar adama yürüdün diyecekler
Yok benim hayatimda biri var ortak kizimiz bile var ismini dahi bilmeyiz bu sahsin hakkinda aklima gelenleri yazdim kesinlikle isim olmaz art niyet aramayalim keske kisaca belali kabadayi ayaklarina yatan kizdigi insana direkt küfürler saydiran deseydim.Bu arada tekrar okudum da adamın yaşından genç gösterdiğini de yazmışsınız
Bu cümle ile size bir şey ima edip etmediğini soruyorsunuz siz aslında
Ama adamın da köpeği olmasa belki neden sordu diye düşünür insan da adam kendi dişi köpeğini arabadan indirince farklı bir niyeti olsa dahi köpek için der geçerim
Bir de adam madem belalı ilerleyen yorumlara yazdınız, konuya da medeni hali yaşı milliyeti hatta yaşına göre genç göründüğü bilgilerinin yanına etrafta huzursuzluk yaratan bir tip deseydiniz
Ben sanki adam benimle konuşmak için fırsat yaratmaya çalıştı gibi bir ima seziyorum cümlelerinizde
Yani bu basit soru gece yarısı başlık açtıracak kadar neden gündem oldu
O zaman tamam cok dikkatli olun bundan sonrasi icin adam size ve kopeginize kafayi kesinlikle takmis uzak durun!!Korumus olsa bana sormadan köpegini heleki tasmasiz bize kosmasina yaklasmasina izin vermez,tasmasiz gezmesi yasak kanunen cünkü köpegi sardirgan cinslerden benimkisi gibi süs köpegi deyilki bide diyor insana hayvana saldirmaz bakin köpeginiz büyük ve saldirabilir dedigime ragmen gülümsedi bönbön bakti burda normal karsilanmaz butür rahatliklar her köpek sahibi bi digerine rahatsizlik vermemek icin cabalamali biton insanla karsilasiyorum hicbiri bunun kadar gevsek rahat deyil garantisi yokki aniden saldirsa nolurdu
Bence sohbet etmek istemiş bir yerden başlamak için aklına bu saçma konu gelmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?