Komsu adam nedemek istediki banami sacma geldi❓

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Saçma.

Şaka mısınız ?
Hayir nedir bu uslupsizlere göre cok basit olabilir bana göre önemli ha son 3 yorumlari okudum baya baya saldiracak yer aramissiniz burda sizin keyfinize göremi konu acmaliydim
Adam 40 yasinda ve bekar demisim evet öyle yazdimki azcok kimden bahsettigim anlasilsin diye alipta kendime koca yapmiycaminsani soru sormaktan resmen sogutuyorsunuzköpek diyip gecmeyin o benim icin cok kiymetlibahsedilen adam normal disi oldugu icin zaten kafama takildi.normal olmayan durum ise yillardir görüyoruz orda burda selam dahi vermedigimiz bu adam durduk yere ilkkez görmüs gibi bu sacma soruyu yöneltmesiydi.ister istemez insanda tedirginlik yaratiyor olayi anlamadim yazip duranlar anlasilmayan nedir sizde anlama zorlugu varsa ben ne yapiyim
Sacma olan nedirbir insanin köpegi icin endiselenmesimi sacmabana görede siz sacmasiniz yorumunuzda boş ve gereksiz
Adamın arap ve bekar olması ne alaka
He alipta kendime es yapicam bumu dikkat ceken kimden bahsediyorum anlasilsin diye yazdim bizim hatunlar masaallah nekadar hazirda bekliyor bokatmak icin okadar yazilandan dikkat cekilene bak hey yarabbim ne türlerle meskul oluyorum

Bu kadar savunmaya geçince adamdan farkında olmadan hoşlanıyor musunuz acaba diye düşündüm açıkçası. Çünkü bunu ima etmeyen yorumlara bile sinirlenip ordan savunmaya geçmişiniz. Farkında olmayabilirsiniz ama hoşlanıyor gibi geldiniz bana.

Ha bu utanılacak bir şey de değil, lütfen bana da çemkirmeyin

Adam yıllardır sizinle konuşmuyor zira sizinle bir ilintisi yok

Arabadan köpeği indirecekken erkekse uzak tutayım diye düşünmüş

Koku ile çalışır hayvanların cinselliği cüssesine bakmaz

Sonra da tamam demiş ve dönmüş indirmiş köpeğini kendi hayatına devam etmiş

Sizinle köpeğinizle çocuğunuzla bir ilgisi yok

Konunun adamın yaşı medeni hali milliyeti ile de ilgisi yok

Köpek ile ilgili konuda bu kadar ayrıntıyı verip adam köpeğin cinsiyetini sordu diye garipsiyorsunuz

Herkezle olayli oldugu icin korktum bizede bi bahanemi ariyor diye
Yahu neler dusunuyorsunuz oyle ne ilgisi sizin yavrucagı korumak istemis adamin gram kotu niyeti yok..
Saldirmasin diye sizinkine ona gore indirmis iste..
Hem herkesle kotu diye sizinle de kotu bir seyler olacak degil ya bu kadar on yargili olmaniz dogru degil..
Yok sıkıntı rahat olun.

Hayatimda biri var hemde cok kiymetlim kizmamin sebebi hemen firsat versem adama yapistiracaklar bizim hatunlar sever öyle yapmayi,alismislar kaynana elti koca muhabbetlerine benimki tuhaf geldi kafalarina göre yamuk yumuk yazmislar ona kizdim hayvan bir insan icin cok degerli olabilir bunu anlamalari kit.Adamdan bahsettimki azcok kimden bahsettigim anlasilsin diye utanmadalar adama yürüdün diyecekler

Bu arada tekrar okudum da adamın yaşından genç gösterdiğini de yazmışsınız

Bu cümle ile size bir şey ima edip etmediğini soruyorsunuz siz aslında

Ama adamın da köpeği olmasa belki neden sordu diye düşünür insan da adam kendi dişi köpeğini arabadan indirince farklı bir niyeti olsa dahi köpek için der geçerim

Bir de adam madem belalı ilerleyen yorumlara yazdınız, konuya da medeni hali yaşı milliyeti hatta yaşına göre genç göründüğü bilgilerinin yanına etrafta huzursuzluk yaratan bir tip deseydiniz

Ben sanki adam benimle konuşmak için fırsat yaratmaya çalıştı gibi bir ima seziyorum cümlelerinizde

Yani bu basit soru gece yarısı başlık açtıracak kadar neden gündem oldu

Korumus olsa bana sormadan köpegini heleki tasmasiz bize kosmasina yaklasmasina izin vermez,tasmasiz gezmesi yasak kanunen cünkü köpegi sardirgan cinslerden benimkisi gibi süs köpegi deyilki bide diyor insana hayvana saldirmaz bakin köpeginiz büyük ve saldirabilir dedigime ragmen gülümsedi bönbön bakti burda normal karsilanmaz butür rahatliklar her köpek sahibi bi digerine rahatsizlik vermemek icin cabalamali biton insanla karsilasiyorum hicbiri bunun kadar gevsek rahat deyil garantisi yokki aniden saldirsa nolurdu

Köpeğiniz değersiz diyen oldu mu?
Ben okumadım da
Ayrıca bir köpek sahibi olarak da daha önce hiç cinsi, cinsiyeti sorulmamış olması da tuhaf geldi doğrusu
İlk kez sorulmuş olmalı ki böyle şaşırıp altında anlam aradınız

Ha adamın sinirli olması arap veya bekar olmasından da bağımsız
Evli ispanyol ve yine sinirli olabilirdi
Sizi korkutan tek şeyin sinirli olması kısmı olması lazım
Irkı, medeni hali konudan alakasız
İnsanlar o yüzden şaşkın
Hem ordan burdan anlatın sonra bi de anlamaları kıt deyin
Ne ala valla

Yok benim hayatimda biri var ortak kizimiz bile var ismini dahi bilmeyiz bu sahsin hakkinda aklima gelenleri yazdim kesinlikle isim olmaz art niyet aramayalim keske kisaca belali kabadayi ayaklarina yatan kizdigi insana direkt küfürler saydiran deseydim.

O zaman tamam cok dikkatli olun bundan sonrasi icin adam size ve kopeginize kafayi kesinlikle takmis uzak durun!!
Ya da sikayet edin polislere izah edin tasmasiz gezdiriyor tehlikeli cinste bir kopegi diye..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…