- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Okudum karışık değil,akıcı.
Komşu kızlara ne yapılabilir ailesini uyarmak ve korkutmaktan başka bilmiyorum.
Allah yardımcınız olsun.
Benim de karıştırıyorlar daha doğrusu bina giriş şifresiyle benim daire numaram arasında sadece bir sayı var o yüzden sürekli benim zilim çalıyor ama açmıyorum. Siz de öyle yapsaydınız bir daha yanlış çalmazlardı bence.
Şikayet edin.
Görüntü de ses kaydı da var ev sahibi müdahale etmezse şikayet edicem artık. Kötü niyetli olmasaydı bu yaptıkları olabilir derdim bizde bazen gürültü yapıyoruz bağırıyoruz ama biz kimseyi taciz etme amaçlı yapmıyoruzBelediyeye şikayet edebiliyorsunuz sanırım gürültü sorununu. Belki durumlarda kiracı ceza alıyor hatta tahliye bike edilebiliyor. Elinizde yapılan gürültüye ait ses ve görüntü kayıtları olduğunu ve böyle devam ettikleri taktirde şikayet edeceğinizi belirten bir not bırakın. Bu arada kayıt almaya da devam edin. Etkili olmazsa gerçekten şikayet edersiniz.
Yönetici yok apartmandayız ev sahibi aynı binada ancak ona söyleyebilirimYonetici var mi o da uyarsa?
çocukla çocuk olmuşsun
bazı ınsanlar ınat oluyo sen dur dedikçe ınadına yapar bunlarda öyle sanırım
bu sure görmemeye duymamaya çalış bıkar
sen ustune düştükçe oda sensin damarına basıyo sankı
işte sakin olursan bıkarYa öyle de kapılarını çaldım annesi ablası abisi var o evde kapıyı açmıyolar belli ki çok rahatsız olduk ondan kapıya kadar geldik. Nasıl bi çocuktur bu inadına duvara vurur arkadaşlarıyla.
Zten damarımıza basmaya çalışması beni sinirlendirdi çokayıp geldi bana yapılan
Sizde onların ziline basın her zaman yaptıklarını yaşamadan anlamaz böyleleri.Merhaba,direkt konuya geçiyorum
Ben annem kardeşim doğunun güzel bi şehrinde kirada oturuyoruz. Bina kapısı otomatik,bizimki kapı zilinde birinci sırada,genelde gideceği evin zilini bilmeyenler bizim zilimize basıyor.beş senedir bu evdeyiz ve bu sorunu hiç bu şekilde yaşamadık.
Yan daireye bi aile taşındı.ısrarla bizim zilimize basıyolar,kaç kere uyardık. 10 yaşlarında bi kızları var hep zilimizi çalıyor artık mahsuscuktan yaptığını düşünüyoruz. Zilin üstüne,kapımızın kenarına görmeleri için not astık çünkü defalarca yüzlerine söylememize rağmen vazgeçmediler.
Neyse bu nottan sonra bunlarda bi kin başladı. Kızları kapı tokmağına vurup kaçıyor delikten izledim,bi kere de uyardım top çarptı bilmem ne dedi.
Bi kaç gün önce balkonda oturmuş kpss çalışıyorum hava da inanılmaz sıcak balkona çıkmazsam mümkün değil yapamıyorum.
Balkonlarımız yanyana bunlara misafir gelmiş. Balkonda kızlar basbas şarkı söylüyo ama öyle böyle değil bişey demedim sonra annem geldi uyardı; kızlar biraz yavaş dedi
Bu kızlar daha bağırmaya başladı sonra duvara hepsi birlikte yumruk atmaya başladı ben sinirden deliye döndüm resmen bu nası çocukluk bu ne terbiyesizlik diye.bi balkona çıkıyolar bi duvar yumrukluyolar
Videoya aldım hemen. Gittim kapılarını çaldım üç kere açmadılar.
Annem duymuş kadın balkona gelip kızlara komşu şikayete geldi demiş ama kızlar yine kesmedi bugün bile duvara vuruyodu. Ne yapacağımı şaşırdım artık uzun oldu ama ne yapsak bilmiyorum ev sahibine söyliycez pzt günü. Taşınmak da olmaz uzun zamandır burdayız fiye kiramız uygun diğer evlere göre şuan taşınmamız pek mümkün değil.
İnşallah bi gün bi evimiz olur da ne ev sahibine ne komşuya bu kadar katlanmak zorunda kalmayız
yani bence ev sahibine soylemek de bir seçenek ama cogu rahatsizlik veren komsu degismiyor. Ben de çok çektim sonunda en ust kata tasindim.Yönetici yok apartmandayız ev sahibi aynı binada ancak ona söyleyebilirim
Çok geleniniz gideniniz yoksa zili iptal edin. Zil dugmesine not asin zil calmiyor diye.
Kapi tokmagini sokun. Kargo gelecegi zaman sıkıntı olabilir belki ama.s
Annesi kizina lafini geciremiyor olabilir. 10 yasinda afacan bir cocuk var karsinizda. Biz de zile basip kacardik, hangimiz yapmadik ki zaten?
Bir de ders calismak icin halk kutuphaneleri daha uygun oluyor. Evde illa ses geliyor disaridan bir yerden.
Ev sahibi olsaniz daha zor inanin. Simdi ev degistirme luksunuz var. Asil ev sahibi olsaniz mecbur cekerdiniz.
Polisten falan is cikmaz, soyleyim.
Belki gozunu korkutabilirsiniz ama kiz arsizlastiysa etki etmez.
yani bence ev sahibine soylemek de bir seçenek ama cogu rahatsizlik veren komsu degismiyor. Ben de çok çektim sonunda en ust kata tasindim.
Sizde onların ziline basın her zaman yaptıklarını yaşamadan anlamaz böyleleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?