- 24 Eylül 2016
- 1.099
- 739
- 123
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Bence o zili iptal edin, içerideki pilini sökmek bile çoğu zaman işe yarıyor. Tabi bilen birinin görmesi lazım. Size gelecek olan insanlar telefon etsin durumu anlatın yakın çevrenize... Kargo falan gelince nasıl yaparsınız bilmiyorum da zaten kargolar genelde gelmiyorlar, geldik diye yalan söyleyip milleti uğraştırıyorlar. :)
Diğer balkon gürültüsü için yapacak bişey yok sanırım gece olsa polise şikayet edersiniz de gündüz ne yapılabilir bilmiyorum. Bence siz eve iyisinden bir vantilatör alın, odada çalışın. Zaten 1 ay kalmış şurada yazı geride bırakacağız. Eylülde o kadar bunaltıcı olmaz hava.
Zile isim yazarlar ya hani.siz de isim olarak baskomiser haydar elisopali yazin.ya da bunun gibi zile basmaya cekinecekleri bir isim soyisim uydurun yazin.belki o zaman gelenler sizin zile basmaya cekinir.abdullah kanemer vs...ne bileyim bunun gibi bi isim
Uuuuffff okurken daraldım cidden çocuklardan hoşlanmıyorum ya hele böylelerinden hiç.. aileleriyle çok sert bi biçimde konuşun bence çocuğu görürseniz de öyle aman çocuktur diyip geçmeyin güzelce azarlayın gitsin
Umursamaz ve hiçbirşey olmamış gibi davranın, sizin sinirlenmediğinizi görmeleri çocuklar için eskisi kadar eğlenceli gelmeyecektir diye düşünüyorumAboo çok uzun olmuş, tavsiye ve yorumları bekliyorum karışık anlattıysam düzeltebilirim teşekkürler
Nereye vurdu? Millet dağda yaşıo sanki ya Allah yardımcın olsun kardesm sen kendini yıpratma anlayacaklar elbetİnşallah az önce de vurdu bende vurdum bi de bağırdım sinirden artık
Problemli insanlar sanırım..
Ailesinin cocuga dur demesi lazim ama demiyor demekki.
Sizde haklisiniz surekli insan rahatsiz edilmek istemezki zili sökseydiniz keske en başından...
Laftan anlayan insan olsa bu kadar abartmazdi.. bebegi olanlarin bile terbiyesizce basip duruyolar o kadar uyarilara ragmen. Zili sökmek ve muhattap olmamak en doğrusu
Böyle problemli tipler doğurmasın ya. Terbiye vermiyolar salıyolar çocuğu heryere. Anlıyorum seni.
Nereye vurdu? Millet dağda yaşıo sanki ya Allah yardımcın olsun kardesm sen kendini yıpratma anlayacaklar elbet
Küçük kızla sakince konuşun. "Sınava hazırlanıyorum, sen gürültü yapınca çalışamıyorum. Bir daha aynı şeyi yaparsan ev sahibine söyleyeceğim. Sizi evden çıkartacağım. Ailen de senin yüzünden yeni bir ev aramak zorunda kalacak." deyin. Belki o zaman vazgeçer sizinle uğraşmaktan.
Bunları ev sahibi var iflah etmez tedavi görmeleri lazım değişik bi kafa yaşıolar yarim ni gün kendilerinide balkondan atarlar içini ferah tutDuvarlar yanyana ben tv odasında uyuyorum balkonda o odada onun duvarına vuruyorlar hemde bi kişi değil bi kaç kişi sabah akşam mutlaka yumrukluyolar şaştım vallahi
Kapılarına gitmeyin derim. Minicik çocuk dahi duvar yumruklayıp tehdit savurabiliyorsa,aile fertlerinden herşey beklenir.Ya öyle de kapılarını çaldım annesi ablası abisi var o evde kapıyı açmıyolar belli ki çok rahatsız olduk ondan kapıya kadar geldik. Nasıl bi çocuktur bu inadına duvara vurur arkadaşlarıyla.
Zten damarımıza basmaya çalışması beni sinirlendirdi çokayıp geldi bana yapılan
Kapılarına gitmeyin derim. Minicik çocuk dahi duvar yumruklayıp tehdit savurabiliyorsa,aile fertlerinden herşey beklenir.
Ev sahibiyle konuşun bakalım,belki biraz düzeltirler kendilerini. Olmazsa kayıt almaya devam edin,şikayet edersiniz.
gayet akıcı olmuş yazdıkların. komşu konusunda ne yapılabilir bilmiyorum hiç. şikayet etsen daha da azarlarmı?
Guruntu falan olunca polis çağırın akilanırlar belki.
Ev sahibine söyleyin bide video almışsınız silmeyin delil olur ama mutlaka başka defa aynı hareket olursa muhakkak polis çağırın en azından kolu komşuya rezil olsunlarBuranın insanı çok acayip oluyo polis çağırsak Allah bilir nası baskı yapar ev sahibi o yüzden ilk önce onlara söyliyeyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?