Komşu belası

Gece yaptılar ya herşey bi yana bu bilerek duvara vurmasına sinir oluyorum gerçekten böyle terbiyesixlik olamaz ya

Zile isim yazılmıyo ama üstüne 2 numara yazdık bi ara bu zile basmayın yazdım kağıt yapıştırdım o zaman iyiydi

Ailesi kaçtığı için o çocuğu azarliycam artık gırtlağıma kadar geldi

Problemli insanlar sanırım..
Ailesinin cocuga dur demesi lazim ama demiyor demekki.
Sizde haklisiniz surekli insan rahatsiz edilmek istemezki zili sökseydiniz keske en başından...
Laftan anlayan insan olsa bu kadar abartmazdi.. bebegi olanlarin bile terbiyesizce basip duruyolar o kadar uyarilara ragmen. Zili sökmek ve muhattap olmamak en doğrusu

Küçük kızla sakince konuşun. "Sınava hazırlanıyorum, sen gürültü yapınca çalışamıyorum. Bir daha aynı şeyi yaparsan ev sahibine söyleyeceğim. Sizi evden çıkartacağım. Ailen de senin yüzünden yeni bir ev aramak zorunda kalacak." deyin. Belki o zaman vazgeçer sizinle uğraşmaktan.

İnsanlar çok ama çok anlayışsız hele bu kadar küçük bi çocuğun bilerek isteyerek bunu yapması bu farklı bi duruma döndü. Ailesi bilerek yaptırıyo diycem ama hiç alakamız yok :/

Onlar da kiracı yeni geldiler bi de ev sahibine söyliycem bi eğer kapıyı açsalardı onlara söylerdim durum büyümeye gitmezdi

Duvarlar yanyana ben tv odasında uyuyorum balkonda o odada onun duvarına vuruyorlar hemde bi kişi değil bi kaç kişi sabah akşam mutlaka yumrukluyolar şaştım vallahi
Bunları ev sahibi var iflah etmez tedavi görmeleri lazım değişik bi kafa yaşıolar yarim ni gün kendilerinide balkondan atarlar içini ferah tut

Kapılarına gitmeyin derim. Minicik çocuk dahi duvar yumruklayıp tehdit savurabiliyorsa,aile fertlerinden herşey beklenir.
Ev sahibiyle konuşun bakalım,belki biraz düzeltirler kendilerini. Olmazsa kayıt almaya devam edin,şikayet edersiniz.

Bakayım bugün de yapacaklar mı bana zaten ailesi göz yumuyo gibi geliyo hiç mi görmüyolar yapma demiyolar çok değişikler

Buranın insanı çok acayip oluyo polis çağırsak Allah bilir nası baskı yapar ev sahibi o yüzden ilk önce onlara söyliyeyim diyorum
Ev sahibine söyleyin bide video almışsınız silmeyin delil olur ama mutlaka başka defa aynı hareket olursa muhakkak polis çağırın en azından kolu komşuya rezil olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…