Komşu belası

Görmezden gelirsen çözersin. Bellki ki inat ediyorlar.Bi süre sonra bırakır. Bu tavrı gösteren şahsiyetler durumu daha da cirkinlestirebilir .Bence en iyisi görmemek duymamak. Psikolojik savaş onlarla :)

Görmezden gelirsen çözersin. Bellki ki inat ediyorlar.Bi süre sonra bırakır. Bu tavrı gösteren şahsiyetler durumu daha da cirkinlestirebilir .Bence en iyisi görmemek duymamak. Psikolojik savaş onlarla :)

En doğrusu o belki de küçücük kıza sinir oldum olur ya böyle büyümüşte küçülmüş çocuk gibi olmayan kızlar öyle bi çocuk yoksa asla küçğk bi çocuğun hareketine bu kadar takılmazdım z
İyisi mi bi süre duymazdan geleyim

Bence iki secenek var
1. Gormezden geleceksin. Yaptiklari hicbir sey sizi rahatsiz etmiycek yani onlara belli etmeyeceksiniz.
2. Hafiften bi tatlilik yapin küçük kizin kalbini calin mesela. Iste ablacim guzel kiz falan konusmalar bi iki balkon sohbeti. Olmadi kek yapin verin. Ara hafiften iyi olsun ki sizi severlerse rahatsizda etmezler.
Yoksa sikayet etsen de degisen bir sey olmax.

İnada inat daha zor olur.. bir gün evinize çağırın ana kızı ya da siz gidin kurabiye bişey alın oturun tanışın bi çay için azıcık tanışmışlığınız ortak alanınız olursa yapmaktan utanırlar.. aksi taktirde cadaloz kızın yaşı küçük inat için daha sizi çok uğraştırabilir.. en iyisi mi huyuna gidin ablalık yapın ufak bi hediye toka alın takı bişey işte hem hoşuna gider hem sizle ortak bişeyler paylaştığı işin sorumlu hisseder rahatsız etmekten utanır.. ayrıca sohbet arasında yoğun ders çalıştığınızı zamana ve sakin bi ortama ihtiyacınız olduğunu anlatın İnan'ın tüm sorunlar çözülür..

Off çok gıcık ya. Sinir oldum. Sen yine soğukkanlı davranmışsın. Laf söz anlamayan insanlarla geçim çok zor

Ev sahibi de olsan müstakil olmadıkça ev değişen birşey olmayacak ki... terbiyesizler ya! Aile terbiyesinden bihaberler demekki. Şu yaşımda annemin evinde 12 den sonra sandalyeyi çeksem , kapıyı hızlı kapatsam annem kızar yavaş millet uyudu saatin farkında mısın diye.

Bilemedim ki ne yapsanız? Babası da evde iken çalın zili adam da duysun. Belki babası duyacak kızacak diye korkarlar mı acaba?

Çocuğa ilgi göstererek, sinir olduğunuzu belli ederek ödüllendiriyorsunuz. Zevk alıyor bundan, eğleniyor. Görmezden geleceksiniz, bazen yok saymak da en iyi cezadır. Bir süre sabredin, tepki vermeyin, bıkar muhtemelen.

Bu dert bizdede vardı evim giriş katta. Gelen gećen bizim zile basıyor. En son sinirler iyice gerildi eşim gece çalışıp gündüz uyuyor. Gündüzleride sürekli bi o bi bu zile basıyor binadaki çocuklar falan. Uyardık bir kać kez baktık olmuyor zili iptal ettik. Şimdi benim misafirim geldiğinde arıyor kimse zilime basamıyor. eşimde bende huzura kavuştuk. :))

Komşu dediğiniz 10 yaşında çocuk yahu yeri geliyor anne babası söz geciremiyor.Siz ablalık yapın müsait bir zamaninizda 5 dak annesine 5 dak çocuğa zaman ayırın uğrayın tatlı bir dille sınava hazırlandığınızi ve gürültüden rahatsız olduğunuzu söyleyin.ben toplu yaşam alanlarında insanlarin birbirini rahatsız etmesine karşıyım ve çocuklarimida sürekli uyaririm ama herkezin hergun ruh hali aynı olmaz belki annede bikmistir.

Uuuuffff okurken daraldım cidden çocuklardan hoşlanmıyorum ya hele böylelerinden hiç.. aileleriyle çok sert bi biçimde konuşun bence çocuğu görürseniz de öyle aman çocuktur diyip geçmeyin güzelce azarlayın gitsin

Zile isim yazarlar ya hani.siz de isim olarak baskomiser haydar elisopali yazin.ya da bunun gibi zile basmaya cekinecekleri bir isim soyisim uydurun yazin.belki o zaman gelenler sizin zile basmaya cekinir.abdullah kanemer vs...ne bileyim bunun gibi bi isim

Bence o zili iptal edin, içerideki pilini sökmek bile çoğu zaman işe yarıyor. Tabi bilen birinin görmesi lazım. Size gelecek olan insanlar telefon etsin durumu anlatın yakın çevrenize... Kargo falan gelince nasıl yaparsınız bilmiyorum da zaten kargolar genelde gelmiyorlar, geldik diye yalan söyleyip milleti uğraştırıyorlar. :)

Diğer balkon gürültüsü için yapacak bişey yok sanırım gece olsa polise şikayet edersiniz de gündüz ne yapılabilir bilmiyorum. Bence siz eve iyisinden bir vantilatör alın, odada çalışın. Zaten 1 ay kalmış şurada yazı geride bırakacağız. Eylülde o kadar bunaltıcı olmaz hava.

Dediğim gibi biz zaten balkondan balkona kızı güzelce uyardık inatla şu saatte bile vuruyor kapılarını da çaldık açmıyolar ben nasıl konuşayım ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…