- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi Sampanyadakizehir
-
Ne yapılır bilemedim ama çok gıcık.
Görmezden gelirsen çözersin. Bellki ki inat ediyorlar.Bi süre sonra bırakır. Bu tavrı gösteren şahsiyetler durumu daha da cirkinlestirebilir .Bence en iyisi görmemek duymamak. Psikolojik savaş onlarla :)
Video ya çek sizi ana habere çıkaracam de korkut
Merhaba,direkt konuya geçiyorum
Ben annem kardeşim doğunun güzel bi şehrinde kirada oturuyoruz. Bina kapısı otomatik,bizimki kapı zilinde birinci sırada,genelde gideceği evin zilini bilmeyenler bizim zilimize basıyor.beş senedir bu evdeyiz ve bu sorunu hiç bu şekilde yaşamadık.
Yan daireye bi aile taşındı.ısrarla bizim zilimize basıyolar,kaç kere uyardık. 10 yaşlarında bi kızları var hep zilimizi çalıyor artık mahsuscuktan yaptığını düşünüyoruz. Zilin üstüne,kapımızın kenarına görmeleri için not astık çünkü defalarca yüzlerine söylememize rağmen vazgeçmediler.
Neyse bu nottan sonra bunlarda bi kin başladı. Kızları kapı tokmağına vurup kaçıyor delikten izledim,bi kere de uyardım top çarptı bilmem ne dedi.
Bi kaç gün önce balkonda oturmuş kpss çalışıyorum hava da inanılmaz sıcak balkona çıkmazsam mümkün değil yapamıyorum.
Balkonlarımız yanyana bunlara misafir gelmiş. Balkonda kızlar basbas şarkı söylüyo ama öyle böyle değil bişey demedim sonra annem geldi uyardı; kızlar biraz yavaş dedi
Bu kızlar daha bağırmaya başladı sonra duvara hepsi birlikte yumruk atmaya başladı ben sinirden deliye döndüm resmen bu nası çocukluk bu ne terbiyesizlik diye.bi balkona çıkıyolar bi duvar yumrukluyolar
Videoya aldım hemen. Gittim kapılarını çaldım üç kere açmadılar.
Annem duymuş kadın balkona gelip kızlara komşu şikayete geldi demiş ama kızlar yine kesmedi bugün bile duvara vuruyodu. Ne yapacağımı şaşırdım artık uzun oldu ama ne yapsak bilmiyorum ev sahibine söyliycez pzt günü. Taşınmak da olmaz uzun zamandır burdayız fiye kiramız uygun diğer evlere göre şuan taşınmamız pek mümkün değil.
İnşallah bi gün bi evimiz olur da ne ev sahibine ne komşuya bu kadar katlanmak zorunda kalmayız
Bu dert bizdede vardı evim giriş katta. Gelen gećen bizim zile basıyor. En son sinirler iyice gerildi eşim gece çalışıp gündüz uyuyor. Gündüzleride sürekli bi o bi bu zile basıyor binadaki çocuklar falan. Uyardık bir kać kez baktık olmuyor zili iptal ettik. Şimdi benim misafirim geldiğinde arıyor kimse zilime basamıyor. eşimde bende huzura kavuştuk. :))Merhaba,direkt konuya geçiyorum
Ben annem kardeşim doğunun güzel bi şehrinde kirada oturuyoruz. Bina kapısı otomatik,bizimki kapı zilinde birinci sırada,genelde gideceği evin zilini bilmeyenler bizim zilimize basıyor.beş senedir bu evdeyiz ve bu sorunu hiç bu şekilde yaşamadık.
Yan daireye bi aile taşındı.ısrarla bizim zilimize basıyolar,kaç kere uyardık. 10 yaşlarında bi kızları var hep zilimizi çalıyor artık mahsuscuktan yaptığını düşünüyoruz. Zilin üstüne,kapımızın kenarına görmeleri için not astık çünkü defalarca yüzlerine söylememize rağmen vazgeçmediler.
Neyse bu nottan sonra bunlarda bi kin başladı. Kızları kapı tokmağına vurup kaçıyor delikten izledim,bi kere de uyardım top çarptı bilmem ne dedi.
Bi kaç gün önce balkonda oturmuş kpss çalışıyorum hava da inanılmaz sıcak balkona çıkmazsam mümkün değil yapamıyorum.
Balkonlarımız yanyana bunlara misafir gelmiş. Balkonda kızlar basbas şarkı söylüyo ama öyle böyle değil bişey demedim sonra annem geldi uyardı; kızlar biraz yavaş dedi
Bu kızlar daha bağırmaya başladı sonra duvara hepsi birlikte yumruk atmaya başladı ben sinirden deliye döndüm resmen bu nası çocukluk bu ne terbiyesizlik diye.bi balkona çıkıyolar bi duvar yumrukluyolar
Videoya aldım hemen. Gittim kapılarını çaldım üç kere açmadılar.
Annem duymuş kadın balkona gelip kızlara komşu şikayete geldi demiş ama kızlar yine kesmedi bugün bile duvara vuruyodu. Ne yapacağımı şaşırdım artık uzun oldu ama ne yapsak bilmiyorum ev sahibine söyliycez pzt günü. Taşınmak da olmaz uzun zamandır burdayız fiye kiramız uygun diğer evlere göre şuan taşınmamız pek mümkün değil.
İnşallah bi gün bi evimiz olur da ne ev sahibine ne komşuya bu kadar katlanmak zorunda kalmayız
Komşu dediğiniz 10 yaşında çocuk yahu yeri geliyor anne babası söz geciremiyor.Siz ablalık yapın müsait bir zamaninizda 5 dak annesine 5 dak çocuğa zaman ayırın uğrayın tatlı bir dille sınava hazırlandığınızi ve gürültüden rahatsız olduğunuzu söyleyin.ben toplu yaşam alanlarında insanlarin birbirini rahatsız etmesine karşıyım ve çocuklarimida sürekli uyaririm ama herkezin hergun ruh hali aynı olmaz belki annede bikmistir.
Aike terbiyesş cocuklara verilmediği gibi ailenin kendisine gecirilmemis.ev sahibi adamsa videoyu izledikten sonra gerekeni yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?