Ay çok güldüm yaBenim üst katımda her sabah çarşaflarını tepemizden çırpan bir manyakla yaşıyordum . O gitti şimdi yenisi geldi. Heralde gece deri filan değiştiriyorlar
Helal olsun ona insanlar haklarını aramıyor artık o yüzden sadece biri şikayet ediyordur.tabiki bu hergün olan bisey degil o an acilen cikmasi gerekiyor çok nadirdir yani ve okdr cam.pencere dış kapı acik ve şöyle birseyede deginmek isterimki sadece ama sadece her ama her şeyde o şikayet ediyor bir onun sesi cikiyor
Alt katta olduğu için olabilir mi kilim halı çarşaf silkelemek apartmanda olmaz sizin kilinız tozunuz kadının evinde .sigara kapalı alanda çıkmaz kolay kolay hele içmeyen biriyse bir de ona dokunuyorsa tanı tepki verecek çocuk sesine söylenmesine birşey diyemem belli saatlerdeyse kimi çocuklar sabahın kör saatinde çıkıp gecenin 9 10 a kadar oynuyor bu kadar da olmaz bence kadını haklı buldumtabiki bu hergün olan bisey degil o an acilen cikmasi gerekiyor çok nadirdir yani ve okdr cam.pencere dış kapı acik ve şöyle birseyede deginmek isterimki sadece ama sadece her ama her şeyde o şikayet ediyor bir onun sesi cikiyor
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kadın haklı tabikitabiki bu hergün olan bisey degil o an acilen cikmasi gerekiyor çok nadirdir yani ve okdr cam.pencere dış kapı acik ve şöyle birseyede deginmek isterimki sadece ama sadece her ama her şeyde o şikayet ediyor bir onun sesi cikiyor
Ya üzgünüm ama edepsiz olan sizsiniz. Arabada bile sigara içilmiyor artık. Kaldı ki eşiniz binada içiyormuş. Çocuğu olana yazık kimse o havayı solumak zorunda değil. Ayrıca medeni insanlarız yani camdan balkondan bir şey çırpmak nedir?? Evin içine çırpın illa çırpma huyunuz varsa. Sonra halıyı süpürün. Kadına sonuna kadar hak verdim. Aynı şeyler sizin başınıza gelse imdaaat üst komşum halı çırpıyor, çocukları gürültü yapıyor diye konu açarsınız.artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Konu sahibi israrla 1 kisi yakiniyor sikayet ediyor diyor takmis buna.. yahu 3 yanlis 1 dogru etmez. İsrarla bir tek o bir tek o diye soyleyip duruyor, kardeşim apartman genelinizin anlasilan o ki kaniksadigi ve artik alistigi bir yanlisi o kabul etmeyip hakkini ariyor diye yadirgayamazsiniz. Burada yadirganacak bir tek konu sahibini goruyorum ben.. elinde tuten sigara ile apartman icinde her ne olursa olsun 1 sn 5 sn her ne ise gezinemez. Toplu yasamanin kurallari var. Yukarıdan asagiya şu bu silkelenmez, asagidakinin gunahi ne? Silkele balkonuna sonra supur copune yika. Helal olsun o komsuna tek basina direniyor bu kural tanimazlara.Helal olsun ona insanlar haklarını aramıyor artık o yüzden sadece biri şikayet ediyordur.
Canım evi süpürmeden halinin üstüne çırp çarşaflarını ser ondan sonra süpürge tut. Sofra bezini de once buyuk kirintilari posete dok sonra mutfak lavabosuna cirp.ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz
Sofra bezini hic cirpmasin zatenCirpma günü diye bir olguyu ilk kez bu sitede duydum. Haftada 1 nevresim carsaf degisir yikar utuler kaldirir yenisini sererim. Hali kilim cirpma falan zaten bu işlemler mazide kaldi saniyordum. Supuruyoruz yikamaya veriyoruz. Silkelenecek bir sofra bezi olabilir onu da ser balkona bir gazete cirp uzerine katla at çöpe yani.
Ciddi olamadığınızı düşünüyorumKesinlikle haklisin guzel dille soylersin anlamazlar kavga edrsin ondanda hic anlamazlar sende kadin bagirdiginda sak
Herkese carlarsanHiç kimse birşey diyemezdi bana derdirtmem. Ben ortalıgı tozu dumana katmıyorum sonuçta dimi ozamn camları açmayın
İnsanlar çok hoşgörüsüz olmuş ne yazıkkı.
Kimseye bir sey dedirtmem diye basladigi mesaji hosguruye baglayip bitirmesiHerkese carlarsantabiki derdirtmezsin sadece senin evin temiz olsun diğerlerinin balkonundan camından sana ne demi alttaki bağırsın yakınsın dursun inadına yaparsın bina sanki tek sana ait
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?