komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibisiniz hahasjsjs. Komşunuza sizi çektiği için madalya takmalı asıl. Nerede bir apartman hayatında yapılmaması gereken şey varsa onu yapıyorsunuz. Apartman hayatına ayak uydurmayı beceremiyorsanız tek katlı bir evde oturun.

Helal olsun ona insanlar haklarını aramıyor artık o yüzden sadece biri şikayet ediyordur.

Alt katta olduğu için olabilir mi kilim halı çarşaf silkelemek apartmanda olmaz sizin kilinız tozunuz kadının evinde .sigara kapalı alanda çıkmaz kolay kolay hele içmeyen biriyse bir de ona dokunuyorsa tanı tepki verecek çocuk sesine söylenmesine birşey diyemem belli saatlerdeyse kimi çocuklar sabahın kör saatinde çıkıp gecenin 9 10 a kadar oynuyor bu kadar da olmaz bence kadını haklı buldum

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış kadın haklı tabiki

Belki artık canına tak ettiginden bu kadar abartılı tepki veriyordur her şeye komşunuz. Sürekli o da yapıyor o da yapıyor diyorsunuz madem öyle siz de uyarın. Komşunuza Allah sabır versin demeye geldim ben çocuğunuz olunca ' çocuk o ayol tabiki koşacak, top sektirecek, kanepe tepelerinden atlayacak . Ne yapalım çocuğu bağlayalım mi ?" diyecek potansiyel var sizde . Ayrıca sofra bezinden , çarşaftan ne olacak diyen var afedersiniz mıçıp çarşafa bohçalayip silkecek tipler var mesela cips poşeti silkelendi benim balkonuma , atıldı değil bakın silkelendi sofra bezinden. Bana düşmese aşağıya düşecekti. Bir de kendisi dikkat ettiği için herkesi savunmaya geçen tipler var , millet silkmesin mi diye. Ablacım tamam sen kırıntı silkiyorsun anladik da millet çöp kovası masrafı yapmamak için herhal çöpünü silkeliyor.

Valla haksızsın bende giriş katta oturuyorum çocuklar kapımda oynuyordu caminin altında oynuyordu ben izin vermiyorum binamızın önünde büyük park alanı var gitsinler orda oynasınlar aileler çocuklar gitsinde nerde oynarlarsa oynasınlar kafasındalar he birde silkeleme olayı var kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil milletin ekmek kırıntısı kılı ,saçını görmek ve temizlemek zorunda değiliz balkonuna silkeleyeceksin daha sonra süpüreceksin ben böyle yapan insanlara hakkımı helal etmiyorum

Apartmanın içinde sigara içmek, pencereden bir şeyler silkelemek, çocukların canhıraş bağırarak apartmanı inletmeleri normal şeyler mi? Toplumsal yaşam kurallarıyla ilgili eksiklerinizi acilen tamamlamanız gerekiyor. Geçen bizim apartmanda biri asansöre sigarayla binmiş. O indi, biz bebeğimle bineceğiz. Resmen gaz odası yapmış. Öyle bir bağırdım ki, millet kapıya çıktı. Saçmalığa bakın yani. Sizin bağımlılığınızın cezasını neden başkaları çekmek zorunda olsun? Solumak zorunda mıyız o leş kokuyu?

bence sorunlu sizsiniz kusura bakmayin.
çırpma günü nedir Allah aşkına yıl olmus 2019 süpürgeniz mi yok?
benim üstümdeki kadın da çırpıyor bir gün tutucam halisini ben silkeliycem onu yere. o derece nefret ediyorum silkelemekten.
ayrıca apartmanda sigara içile içile inilmez.
ayıp.
hastası var sevmeyeni var.
en başta apartman kültürü diye bir şey var.

Ya üzgünüm ama edepsiz olan sizsiniz. Arabada bile sigara içilmiyor artık. Kaldı ki eşiniz binada içiyormuş. Çocuğu olana yazık kimse o havayı solumak zorunda değil. Ayrıca medeni insanlarız yani camdan balkondan bir şey çırpmak nedir?? Evin içine çırpın illa çırpma huyunuz varsa. Sonra halıyı süpürün. Kadına sonuna kadar hak verdim. Aynı şeyler sizin başınıza gelse imdaaat üst komşum halı çırpıyor, çocukları gürültü yapıyor diye konu açarsınız.

Helal olsun ona insanlar haklarını aramıyor artık o yüzden sadece biri şikayet ediyordur.
Konu sahibi israrla 1 kisi yakiniyor sikayet ediyor diyor takmis buna.. yahu 3 yanlis 1 dogru etmez. İsrarla bir tek o bir tek o diye soyleyip duruyor, kardeşim apartman genelinizin anlasilan o ki kaniksadigi ve artik alistigi bir yanlisi o kabul etmeyip hakkini ariyor diye yadirgayamazsiniz. Burada yadirganacak bir tek konu sahibini goruyorum ben.. elinde tuten sigara ile apartman icinde her ne olursa olsun 1 sn 5 sn her ne ise gezinemez. Toplu yasamanin kurallari var. Yukarıdan asagiya şu bu silkelenmez, asagidakinin gunahi ne? Silkele balkonuna sonra supur copune yika. Helal olsun o komsuna tek basina direniyor bu kural tanimazlara.

Apartmanda sorun olsa sikayetle ugrasamam vaktim olmuyor bu demek degil ki rahatsiz olmuyorum. Yani digerlerinin siksyetci olmamasini cok kistas olarak almayin. Cirpma gunu cok once kaldigimiz bi apartmanda vardi. Ben en alt kattaydim cirpsam da asagida rahatsiz olacak olmadigi icin rahattim. Simdi yapmiyorum ama. Balkona cirpip onu supuruyorum. Sigara cok kisa da kullanilsa kapali ortami berbat edebilir. Demek ki fark edilecek kadar kullanmis esiniz. Ben sizi haksiz o kadini hakli buldum.

Esinizin kapali ortak alanda sigara icip baskalarini zehirlemeye hakki yok. Ona bile laf ediyor demissiniz ama kadin sonuna kadar hakli. Ben olsam soylenmekle kalmam direkt sikayet ederim.

ben çoğu yerde gördüm ve yasadim çırpma isleirni ki hali vs degil bu kilimdir yada siz uyuyup.uayndiginiz carsaflarinizi cirpmiyormusunjz
Canım evi süpürmeden halinin üstüne çırp çarşaflarını ser ondan sonra süpürge tut. Sofra bezini de once buyuk kirintilari posete dok sonra mutfak lavabosuna cirp.

Sofra bezini hic cirpmasin zaten

Bence kesinlikle haksizsiniz.

Birincisi baskasinin ne yaptigi sizi ilgilendirmemeli. Siz kendi kendinize asaginizdakinin de bir insan oldugunu ve tepesinden bir seyler silkelemenin yanlis bir davranis oldugunu anlamalisiniz. Alt katiniz bos olsa bile yapmamalisiniz bence. Bu tur davranislar cok saygisizca.

İkincisi sigara konusu ki asla tahammul edemem. Esim sigara kullanir. Arabada, evde, apartmanda, parklarda, hastane onlerinde icmez, icecek olsa kesinlikle mudahele ederdim. Cok rahatsiz edici. Koca koca insanlari gectim ayni apartmanda coluk cocuk da var. Kimse sizin zehrinize maruz kalmak zorunda degil.

Üçüncüsü o cocuklarin bagirtilari da cok rahatsiz edici. Benim de cocugum var. Su an 20 aylik. Apartmanda sessiz olmasini surekli oyunla karisik saglarim. Cunku o apartmandaki cocuk bagirtilarina cok korkardi kucukken. Uykusundan uyanir bir daha da uyuyamazdi. Cocugu gectim koca koca insanlar kapi muhabbeti yapiyor bazen. Bu da cok saygisizca bir davranis. Parkta bahcede olan seslerine bir sey diyemem.

Eski oturdugum evde yukardan birileri kus yemi silkelerdi. Cam önü oldugu gibi kus yemi olurdu. Kuslar gelip camimin önünde kakalarini birakip giderlerdi. Tabi cam aciksa ayni yemler evin icinde. Birinde cekirdegi yemis yemis olduğu gibi camdan silkelemis. Benim camim, alt katlardaki camlar oldugu gibi cekirdek kabuguydu. Kapi komsum surekli kapida muhabbet ederdi insanlarla. Kizim korkardi seslerinden.
Simdi baska bir evde yaşıyorum. Burdaki ust kat komsumuz da universitede öğretim gorevlisi. Ama camdan çarşaflar mi silkelemedi, halilarini islak islak balkondan mi sallandirmadi, sabahin 9unda evini mi supurmedi. Yani bu konularin egitimi ailede oluyor, okulda degil. Simdi bu yazdiklarimi benim yerime kendinizi koyup düşünün. Evinizde cam acmaya bile acabayla yaklasmak, her gun saatlerce uyutmaya calistiginiz cocugun dusuncesiz komsu yuzunden uyanip tekrar uyumamasi, apartmanda cocugunuzun maruz kaldigi zehir olarak bi düşünün. Hamilesiniz, allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Cocugunuza lutfen guzel ornek olun. Ama o da yapiyor benimki mi suc dusuncesiyle degil, yapmamaliyiz, karsidaki yapiyorsa onun ayıbı dusuncesiyle hareket edin lutfen.

Hiç kimse birşey diyemezdi bana derdirtmem. Ben ortalıgı tozu dumana katmıyorum sonuçta dimi ozamn camları açmayın
İnsanlar çok hoşgörüsüz olmuş ne yazıkkı.
Herkese carlarsan tabiki derdirtmezsin sadece senin evin temiz olsun diğerlerinin balkonundan camından sana ne demi alttaki bağırsın yakınsın dursun inadına yaparsın bina sanki tek sana ait

Herkese carlarsan tabiki derdirtmezsin sadece senin evin temiz olsun diğerlerinin balkonundan camından sana ne demi alttaki bağırsın yakınsın dursun inadına yaparsın bina sanki tek sana ait
Kimseye bir sey dedirtmem diye basladigi mesaji hosguruye baglayip bitirmesi

Keşke dağ başında yaşasa şu tipler de kurtulsak. Orda cirpar cirpar birbirlerini hoş görürler artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…