komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baya temizsiniz gerçekten
ben misafirimin çarşafını çırpmam ama yıkarım kurutup öyle katlayıp kaldırırım böylesi daha hijyenik ve temiz sanırım
Çarşaflar çırpılmadan da yıkanmaz ama değil mi hatta yıkandıktan sonra çırparız ki çamaşırları öyle asarız

apartmanda sigara icmekte ne? kapıyı actıgımız an eve siniyor o koku. Birseyler cırpmak ne ya ne zaman geliscez biz(!)

Bu silkeleme eylemini de ilk defa duyduğunuzu zannetmiyorum biz de balkondan yada camdan aşağıya çamur silkelemiyoruz herhalde ve üst katta oturuyorsanız sadece balkon yok değil mi cam da var silkelemek için

4 dairenin olduğu bir apartmandan çıkış 20 sn sürüyordur. Eşiniz 20 sn sigara içmese ölmez. Ne gerek var apartmanı kokutmaya, yerlere kül dökmeye. Kadın haklı. Kimsenin tepesine birşey çırpmayın.

Eşiniz apartman içinde sigara içemez. Artık zaten yeni yasalar geliyor dışarda dahi içilemeyecek . Geri kalan tüm konularda haklısınız

Halı çırpma olayını doğru bulmuyorum bence yapılmaması gerek ama çocukların ses yapması 9 ve 10 arası o kadar göze batmamalı. Elini ayağını bağlayıp ağzınıda bantlayamayız sonuçta... Rahatsız olanlar genelde çocukları artık büyümüş küçük çocuğu olmayan halden anlamayan tipler.. Eve ilk taşındığımız günlerdi gece 1 falan alt kattan bağıra bağıra konuşma kahkaha sesleri geliyordu sanırım düğün için gelen misafirleriymiş oğlum kaç sefer uyandı ama yine birşey yapmadım yerimde başka biri olsa kesin kavga ederdi. Aynı komşu ilerleyen günlerde akşam saatleriydi 7 bile olmamıştı çocuk sesi geliyor diye yöneticiye şikayet etmiş o da bizi aradı söyledi. Keşke bende şikayetçi olsaymışım aynı komşu diğer komşularla birlikte hoşgeldin demeye ziyarete gelmek istemiş bende kabul etmedim.

Bu tür laftan anlamayan ve toplumda yaşamayı beceremeyen insanlar için bi alan olmalı, hepsini oraya atmalı. Gerçekten kimsenin kimseyi rahatsız etmeye bu türlü saygısızlıklar yapmaya hakkı yok. Ben deli oluyorum yarım akıllı insanlarla yaşamak zorunda kalmaya.

Kendim yaşamış giBi sinirlendim. Yemek artıklarını bahçeye atmak nedir. Ahh Allah sabır versin

artık su cırpma ısı komple kaldırılmalı ya sırf bu yuzden balkonumu camla kapattırdım tum camlarda sineklık . toz sınekden degıl komsuların pıslıgınden korunmak asıl amac
supurge dıye bırsey var carsaflar ıcın tuy toz toplayıcı rolonlar var cok ıcap ederse balkon ıcıne cırpıp yıkarsınız asagı neden cırpılır sokagı kırlet ev temızlensın seklınde olmuyor temızlık

apartman ıcınde sıgara ıcene bende kızıyorum . oda yanlıs

yanı yanlıssınız anlattıklarınız kadarıyla

kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Benim astımım var eşimde sigara içer ama kesinlikle evde binada yada ben varken arabada içemez başkonda içer o kıyafetini bile çıkarır öyle gelir çünkü hemen nefesim kesiliyo çok rahatsız ediyor birisi yapsa bende kızarım. Artı üst kat komşum laftan anlamaz bi manyaktı bi aralar sonra söyleye söyleye adam ettim o ayrı ne bulsa gelip üzerimize çırpıyor halı kilim sofrabe masa örtüsü çarşaf ben yazın sürekli balkonu kullanıyorum eşimin üzerine misafirimizin kahvesine kaç kez neler düştü bence yok illa çırpacam diyorsanız gidin müstakil evde yaşayın yada çok çırpmanız lazımsa balkon büyükse bi köşesinden müsade isteyip çırpın yada balkonun içine çırpıp süpürün bebek uyuttuysam da binanın içinde bağırırsalar yada oynarsalar kapıyı açıp şşş biraz sakin derim yada üst katımda paten sürerselee sessiz olun derim bence bunlar gayet normal alt katınızda oturan insana saygı duyun biraz bence sıkıntı sizde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…