- 13 Haziran 2019
- 461
- 608
- 18
- 27
Çarşaflar çırpılmadan da yıkanmaz ama değil mi hatta yıkandıktan sonra çırparız ki çamaşırları öyle asarızBaya temizsiniz gerçekten
ben misafirimin çarşafını çırpmam ama yıkarım kurutup öyle katlayıp kaldırırım böylesi daha hijyenik ve temiz sanırım
Siz gelişiminizi tamamlamaya devam edin hanımefendiapartmanda sigara icmekte ne? kapıyı actıgımız an eve siniyor o koku. Birseyler cırpmak ne ya ne zaman geliscez biz(!)
ben tamamlayalı cook oldu. Sizde gelisseniz iyi olur en azından bi deneyin :)))Siz gelişiminizi tamamlamaya devam edin hanımefendi
4 dairenin olduğu bir apartmandan çıkış 20 sn sürüyordur. Eşiniz 20 sn sigara içmese ölmez. Ne gerek var apartmanı kokutmaya, yerlere kül dökmeye. Kadın haklı. Kimsenin tepesine birşey çırpmayın.artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Eşiniz apartman içinde sigara içemez. Artık zaten yeni yasalar geliyor dışarda dahi içilemeyecek . Geri kalan tüm konularda haklısınızartık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
1 sn içmezse de bir şey olmaz kocanız değil mi?kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Bu tür laftan anlamayan ve toplumda yaşamayı beceremeyen insanlar için bi alan olmalı, hepsini oraya atmalı. Gerçekten kimsenin kimseyi rahatsız etmeye bu türlü saygısızlıklar yapmaya hakkı yok. Ben deli oluyorum yarım akıllı insanlarla yaşamak zorunda kalmaya.Bizim burası da müstakil apartmanlardan oluşan bir semt, birkaç kişi maalesef sürekli silkeleme vb eylemlerde bulunuyor, saç kılı veyahutta vücut tüyleri, belki uyurken vücuttan dökülen ölü deriler çarşafta birikiyordur ama sırf temiz bir çarşafta yatmak uğruna alt katta oturan insanın balkonunu kıllarla doldurmak doğru mu sizce?
Bizim burada her dakika her şeyi silkeleyen biri var alt kattaki çamaşır mı asmış, balkonunda oturuyor mu, balkonu kirlenir mi diye düşünmez, güzel bir şekilde ikaz edilmekten de anlamıyor üstelik, inadına silkeliyor, tititzmiş ne mutlu ona ama itizlik başkasının balkonunu yaşam alanını kirletmek demek değildir, ayrıca iş yaparken sigara içer izmaritini alt kata veya yan komşusunun bahçesine atar.
Bir komşu da yemek atıklarının doğal gübre olduğunu söyleyip 2. kattan bahçeye savuruyor kızarmış yağ, makarna suyu vb atıkları, bahçe koku yapıyor sonra sinekten şikayet ediyor.
Toplu yaşam alanlarında komşu hakkı gözetirken alt katta yaşayanların balkon, pencere vb yerlerini kirletmemek gerektiğini de düşünerek hareket etmek gerekir.
Benim astımım var eşimde sigara içer ama kesinlikle evde binada yada ben varken arabada içemez başkonda içer o kıyafetini bile çıkarır öyle gelir çünkü hemen nefesim kesiliyo çok rahatsız ediyor birisi yapsa bende kızarım. Artı üst kat komşum laftan anlamaz bi manyaktı bi aralar sonra söyleye söyleye adam ettim o ayrı ne bulsa gelip üzerimize çırpıyor halı kilim sofrabe masa örtüsü çarşaf ben yazın sürekli balkonu kullanıyorum eşimin üzerine misafirimizin kahvesine kaç kez neler düştü bence yok illa çırpacam diyorsanız gidin müstakil evde yaşayın yada çok çırpmanız lazımsa balkon büyükse bi köşesinden müsade isteyip çırpın yada balkonun içine çırpıp süpürün bebek uyuttuysam da binanın içinde bağırırsalar yada oynarsalar kapıyı açıp şşş biraz sakin derim yada üst katımda paten sürerselee sessiz olun derim bence bunlar gayet normal alt katınızda oturan insana saygı duyun biraz bence sıkıntı sizdekapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Madem bir saniye bir saniye sonra içse ölecek mi be hakkı var insanları rahatsız etmeyekapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Hoşgörüden biraz da siz haberdar olsanız..okdr katı kurallar olmalı mi sizce nere kaldi komsuluk hakki hoşgörü
diğerleri komşudur ayıp olmasın diye susuyor olabilir yada laftan anlamayan insanlara be diyelim biz mi öğretelim bu yaştan sonra düşünüyor da olabilirlerapartmanda bir tek o sikayetci ama ona ne diyeceksinoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?