- 18 Ağustos 2019
- 98
- 235
- 43
Çırpmadan yıkanınca nuluyo su deterjan kiri tozu temizlemiyormuÇarşaflar çırpılmadan da yıkanmaz ama değil mi hatta yıkandıktan sonra çırparız ki çamaşırları öyle asarız
İyi yapmışsınız yoksa sizde konu sahibi gibi kurallara uyan apartman sakinlerinden bi güzel nasiplenirdinizAma o kadar çarşaf silkeledim bez silkeledim bir gün olsun kimse birşey demedi.Allaha şükür aile binasına geçtim rahatladım.
Yesinler birbirleriniBu tür laftan anlamayan ve toplumda yaşamayı beceremeyen insanlar için bi alan olmalı, hepsini oraya atmalı. Gerçekten kimsenin kimseyi rahatsız etmeye bu türlü saygısızlıklar yapmaya hakkı yok. Ben deli oluyorum yarım akıllı insanlarla yaşamak zorunda kalmaya.
Kendim yaşamış giBi sinirlendim. Yemek artıklarını bahçeye atmak nedir. Ahh Allah sabır versin
Çarşaflar çırpılmadan da yıkanmaz ama değil mi hatta yıkandıktan sonra çırparız ki çamaşırları öyle asarız
Makinanın içi kıl saç doluyor.Hanginiz her sabah nevresim yıkıyorsunuz. 2 3 günde yıkanır normalden de
artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Makinanın içi kıl saç doluyor.Hanginiz her sabah nevresim yıkıyorsunuz. 2 3 günde yıkanır normalden de
O değil hayret ettim inanir misin kafayi cirpmakla bozmuşlar adeta birseyleri cirpmak için yaşıyorlarKurutucu diye bir teknoloji var, hiç duydunuz mu?
Güzel bir şey.
Kullanın.
O değil hayret ettim inanir misin kafayi cirpmakla bozmuşlar adeta birseyleri cirpmak için yaşıyorlar
3 sene ataşehir de butik bir sitede yaşadım gel gör ki ust komşum ciddi anlamda hastaydi ayni konu sahibi gibi gunluk çarşaf hali mendil ne varsa mutfak balkonumda ya da yatak odamin üstünden çırpardı utanmadan ve ne kadar uyarsamda hic umursamadi lohusa halimde sinirimde ağlattı beni ama en son sağlam bir tokadimi yedi şiddet asla bana göre değil ama delirtti beni şaşırıyorum böyle insanlara keşke hepsi ayni apartmanda otursalar da sürekli birsey cirpip dursalar biz de rahat ederiz
Müthiş...
Boşuna dememişler “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir”
Hiç bir eşyami çırpmadım bu zamana kadar toplu yaşıyorsan bu mümkün değil kadina güzellikle kaç kez uyardim bak bunun gibilere anlatmak imkansız sabah kalkarim cocuklarimin odasıni kendi odamin camini acarım hemen temiz hava girsin diye kadin hic cekinmeden üstümden çarşaf silkeliyor bunun hoşgörü ile ilgisi nedir Allah aşkına düpedüz saygisizlikMüthiş...
Boşuna dememişler “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir”
Ellerinize sağlık, kendim yapmış gibi içimin yağları eridi
Kaç kere uyardim en son carsaflarini cektim asagiya fırlattım yine akillanmadi en son bir güzel yedi tokadı asla ama asla yapacagim birsey degildi o seviyeye zorladı beni benin de icimin yağları erimişti
Bence de valla kız elimden gelse her gün silkelerim ama zor oluyor misafirlerim gelip kalsa bile onların çarşafini da çırparım öyle katlar koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?