komsu derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çırpma günü diye bir şey yok. En üst katta oturduğum halde bir mendil bile silkelemişliğim yoktur. Hem öyle bir gün olsa en alt kattaki ne yapacak, bütün gün sabahtan akşama kadar toz, pislik mi yutacak. Ayrıca apartman içinde sigara da içilmez . Bi zahmet 2 dk. sonra içiversin kocanız . Şu asansörde parfüm sıkanlara da gıcık oluyorum. Resmen gaz odası, astımı olan, bebeği olan hiç düşünülmüyor.Ne düşüncesiz insanlar var ya.

Ben de sigara kullanan biriyim ama yattiğımda pencerem açıksa altta üstte oturan komşunun içtiği sigaranın kokusu bile burnuma gelir rahatsız eder. Kaldı ki apartman içerisinde yapılan herşeyin kokusu evlere daha çabuk yayılıyor. Yemek kokusu, çöp kokusu bunlar elimizde olmayan sebeplerden bile oluştuğunda evimizde rahatsız oluyoruz. Üstüne keyfi olarak apartmanda kimse sigara içemez. Kimse kimsenin üstüne birşey çırpamaz, balkon suyu akıtamaz. Bunların hepsi gecekondu hayatında yapılan işlemler. Toplu yaşam kurallarına artık uymak zorundasınız.

Hiç kimse birşey diyemezdi bana derdirtmem. Ben ortalıgı tozu dumana katmıyorum sonuçta dimi ozamn camları açmayın egzoz dumanı sokaktaki tozlar evlerinizr giriyor. Bence herkes saygı duysun. Anneleriniz birşey çırpmıyor mu. He camdan avuç avuç pislik atsam haklısınız. Binada bende sigara içmezdim Çöpümü koymazdım. İnsanlar çok hoşgörüsüz olmuş ne yazıkkı.

Binada sigara içilmez eşiniz suçlu benim komşumun eşide iciyodu uyardım bıraktı artık berbat kokuyo çünkü.
Çırpmaya gelince konuşun komşunuzla yer belirleyin mesela bizim yatak odasının camından serbest rastgele birşeyler silkelemeye bende karşıyım

Yesinler birbirlerini

Çırpma günü inanın duymadım ya da bizim buralarda yok en azından.

Çırpma günü hiç duymadım, bizim buralarda yok yani. Belki başka yerde vardır. Apartmanda sigaraya dikkat edin ama canım gerçekten kötü kokuyor. O konu da haklılar. Bir de ben koltuk örtüm dışında hiçbirşeyimi silkelemiyorum. Halım için süpürgenin özel başlığı var onu kullanıyorum. Tabi şu da var karşınızdaki insanın tavırları sizi asıl sıkan şey. Bağıra bağıra konuşması falan hiç hoş değil kesinlikle. O konuda haklısınız.

Makinanın içi kıl saç doluyor.Hanginiz her sabah nevresim yıkıyorsunuz. 2 3 günde yıkanır normalden de

Makinenin içi saç, kıl doluyor öyle mi, peki hanımefendi siz kendi makinenizde kendi saçınızı, kılınızı görmeye tahammül edemiyorsunuz, başkaları sizinkine niye etsin?

Kurutucu diye bir teknoloji var, hiç duydunuz mu?
Güzel bir şey.
Kullanın.
O değil hayret ettim inanir misin kafayi cirpmakla bozmuşlar adeta birseyleri cirpmak için yaşıyorlar
3 sene ataşehir de butik bir sitede yaşadım gel gör ki ust komşum ciddi anlamda hastaydi ayni konu sahibi gibi gunluk çarşaf hali mendil ne varsa mutfak balkonumda ya da yatak odamin üstünden çırpardı utanmadan ve ne kadar uyarsamda hic umursamadi lohusa halimde sinirimde ağlattı beni ama en son sağlam bir tokadimi yedi şiddet asla bana göre değil ama delirtti beni şaşırıyorum böyle insanlara keşke hepsi ayni apartmanda otursalar da sürekli birsey cirpip dursalar biz de rahat ederiz

Ya ALLAHtan korkun, birde sofra bezini silkelemekten gayet normalmiş gibi bahsediyorlar yaa! Hadi kılı, tozu başkalarına atıyorsunuz da, hadi hijyen boyutunu da geçtim, kafalarınız basmıyor çünkü ama o ekmek kırıklarını milletin ayaklarının altına nasıl atıyorsunuz, günah değil mi yaa! Ekmek görsek alıp üç kere öper ayak altından alırdık biz taa bebeyken bile, siz nasıl insanlarsınız?

Müthiş...

Boşuna dememişler “Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir”

Ellerinize sağlık, kendim yapmış gibi içimin yağları eridi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…