- 10 Ocak 2019
- 933
- 3.489
- 33
niye çırpayım ki gece üzerime toprak mı döküyorum?
ay ilk defa sizde duydum uyanıp uyanınca çarşaf çırpıldığını.
düzenli aralıklarla değiştir bitti gitti çırpınca ne oluyor ki?
kilimi de süpürürsün. çırpmanın ne gibi bi etkisi var? işviçreli bilim aramları bilmiyor ama bi arap toplumu bi de biz farkındayız bu çırpmanın ulvi temizleyici etkisinin.
Bence de valla kız elimden gelse her gün silkelerim ama zor oluyor misafirlerim gelip kalsa bile onların çarşafini da çırparım öyle katlar koyarımbence cirpmamak hastalik ya okdr toz.makineyle alinmaz ondan sonra astım bronşit alerji oluyor insanlar
asıl tahammulsuz insanlara ses kaldırmayan insanlara yallah huzur evi benveYallah müstakil eve.
Bakın ben sigara içen biriyim ama o apartmandan çıkmadan yakılan yada asansörde sadece bir firt çekilen sigaranin dumanı varya saatlerce apartmandan çıkmıyor.Yada hani dolmuşa otobüse biinmeden son bir nefes alım deyip binen insanların kokusu inanın benim gibi sigara içen insanlar için bile çok iğrenç geliyor açıkçası.Hali kilim çırpmak konusuna ise hiç gelmek bile istemiyorum.Sevgili konu sahibesi yerçekimi kuralları gereği o halinin üstündeki toz saç kıl bilimum pislikler ne yazık ki havaya karışmıyor direk aşağıya iniyor.Elektrik süpürgesi icat edileli de baya bir oldu neden elektrik süpürgesi kullanmayı tercih etmiyorsunuz onu anlayamadım.kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
bend eoyleyim miaafir carsaflarinida cirpiyorum ama ışte sanki pisligin içinde oturuyorum o derece zordayimBence de valla kız elimden gelse her gün silkelerim ama zor oluyor misafirlerim gelip kalsa bile onların çarşafini da çırparım öyle katlar koyarım
sevgili cevap yazan hemcinsim evet sigara konusunda haklisiniz ama cirma işine gelirsek tabiki bende süpürge kullanannlardanim ama sadece ufat tekefetk şeyleri cirpmamak bahsediyorum kaldiki altkatin balkonu camliBakın ben sigara içen biriyim ama o apartmandan çıkmadan yakılan yada asansörde sadece bir firt çekilen sigaranin dumanı varya saatlerce apartmandan çıkmıyor.Yada hani dolmuşa otobüse biinmeden son bir nefes alım deyip binen insanların kokusu inanın benim gibi sigara içen insanlar için bile çok iğrenç geliyor açıkçası.Hali kilim çırpmak konusuna ise hiç gelmek bile istemiyorum.Sevgili konu sahibesi yerçekimi kuralları gereği o halinin üstündeki toz saç kıl bilimum pislikler ne yazık ki havaya karışmıyor direk aşağıya iniyor.Elektrik süpürgesi icat edileli de baya bir oldu neden elektrik süpürgesi kullanmayı tercih etmiyorsunuz onu anlayamadım.
benimkinin dökülüyor benimde saçın dökülüyor ya tamam.ben öyle illaki toz oluyor aksamalar eşim ışteKızlar illaki gece birşey mi dökülmesi lazım çırpmak için hiç mi saç kılı yada eşinizin saç kılları düşmüyor gece yatarken makine ile mi süpürüyorsunuz anlamadım yani
oldu tisikkirlerbalkondan silkilenmez insanlar sizin kılınızı tozunuzu almak zorunda değil balkonuna ve apt aşağ inerken sigara içilmez kaldı ki şu zamanda kendi arabanızda bile içmek yasak artık, bence siz haksızsınız
acaba siz baska yerdemi yasiyosuniz toplucanaÇırpma günü ilk kez duydum
kendimi bildim bileli şehirde yaşıyorum güzelimŞehir adabını bilmiyorsanız, apartmanda yaşama kültürünüz yoksa zorlamayın, boşverin. Herkes böyle yaşayacak diye bir kaide yok.
arabasında içsin.
geçmiş olsunBu da yasaklandı kuzum
Dün ceza yiyenlerden biriyim
Simdi kadının balkonu camliysa tamam ona dökülmez o konuda haklısınız da yine aynı şeyi söyleyeceğim ama mutlaka başka bir yerlere dökülüyor onlar dimi. Ben toptan çırpma işine karşıyım .Çarşafa dökülen saçlar içinde kullanılabilecek çok güzel şarjlı el süpürgeleri var onlardan kullanılabilir.Birde evet hijyen acisindan çırpmak size daha mantıklı geliyor olabilir ama inanın vakumla çekilen tozla elle cirpilarak atılmaya çalışılan toz miktarı karsilastirilmaz bile ...sevgili cevap yazan hemcinsim evet sigara konusunda haklisiniz ama cirma işine gelirsek tabiki bende süpürge kullanannlardanim ama sadece ufat tekefetk şeyleri cirpmamak bahsediyorum kaldiki altkatin balkonu camli
Baya temizsiniz gerçektenBence de valla kız elimden gelse her gün silkelerim ama zor oluyor misafirlerim gelip kalsa bile onların çarşafini da çırparım öyle katlar koyarım
Yani misafir isterse bir saat yatsın çarşaf yastık yorgan kılıfı yıkanmadan asla kaldırılmaz.Baya temizsiniz gerçekten
ben misafirimin çarşafını çırpmam ama yıkarım kurutup öyle katlayıp kaldırırım böylesi daha hijyenik ve temiz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?