Kızlar illaki gece birşey mi dökülmesi lazım çırpmak için hiç mi saç kılı yada eşinizin saç kılları düşmüyor gece yatarken makine ile mi süpürüyorsunuz anlamadım yani
[/QUOTE
Yani misafir isterse bir saat yatsın çarşaf yastık yorgan kılıfı yıkanmadan asla kaldırılmaz.
Neredeyse kocanız acele sigara içmek zorunda kalıyor diye üzüleceğiz yani.ben carsaf silekelemeden yapamam o gece uyuyamam bide balkonu kapali yani neresine girecek anlamadimki çarşafa ne var sanki cercopmu hayır asla atmaz ama bazen acil işi olunca birden cikinca evde yakip cikiyor adam o an geciyor ordan ucsunmu ah ahhh
Toplucana yaşamıyoruz da topluca yaşayabiliyoruzacaba siz baska yerdemi yasiyosuniz toplucana
Doğru, gettolar da şehrin içinde kalıyor.kendimi bildim bileli şehirde yaşıyorum güzelim
çırpma günü diye bir şey hiç duymadım hem de istanbulun göbeğindeyim doğma büyüme.camdan çırpma ne ya evinin tozunu pisliğini başkaları balkonunda / camdan girmiş şekilde odasının içinde / camının mermerinde /kapısının önünde vs görmek zorunda mı? elektrikli süpürge, vileda vs kullanın bi zahmet.çocuklar sokakta oynarken ses yapabilir, ama zıvanadan çıkıldığında kimse evinde gürültü çekmek zorunda değil.ayrıca eşinizin apartmanın içindeki sigarasını savunmanıza pes diyorum.öyle bir şey gördüğüm anda resmini çeker kapalı alanda sigara içtiği için şikayet ederim.leş gibi siner onun kokusu, havalanmaz etmez kapalı kalır binada.ay ne büyük saygısızlık düşüncesizlik.bence siz bir müstakil ev bakın kendinize.artık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Kurallar böyle böyle çiğneniyor ve alışıyor. Ben komşunuz da bir sorun görmedim. Çocuk da olsa sokakta çok gürültü yapılmaz tabii hık deseler uyariyorsa o ayrı, çırpma gününü falan da unutun haftaici çalışıyorum haftasonu 2 günümüngünümünde birini üst katimdakilerin çırpma günü etkinliğinin pisliğini temizlemekle geciremem, bir de normal olması gerekeni eleştiriyorsunuz siz e biraz değişiksinizokdr katı kurallar olmalı mi sizce nere kaldi komsuluk hakki hoşgörü
Sizin gibi apartmanda yaşamaya alışkın olmayan medeniyetten nasibini almamış insanlara az bile...E Eternal_soul nolur begen hatirim kalir lutfennnnnn
hihi tabiSizin gibi apartmanda yaşamaya alışkın olmayan medeniyetten nasibini almamış insanlara az bile...
Bizim de üst kattaki komşunun oğlu elinde içe içe iniyor ve kapımın önü berbat kokuyor. Evime doluyor.kapisinin onunde icmiyor asagi inerken bazen sadece 1 saniye bisey yani bukadr abartilirmi sizce
Kat Mülkiyet Kanunu 18. madde der ki:Toplucana yaşamıyoruz da topluca yaşayabiliyoruz
Çırpma günü diye bişe yok merkezi bir yerde oturuyorum asla böyle bişe duymadım kimseden komik geldi. Diğer yazdıkların da bence eşinle sende dikkatli olmalısın, apartmanda sigara yakması gerçekten içmeyen için rahatsızlık verici.
Eşin niye apartman içinde sigara içiyor? Bir de normalleştirmişsin ona bile laf ediyor diye. Herkes sevgili kocanın zehirini içine çekmek zorunda değil. Onun yerinde olsam şikayet ederim eşini, kapalı alanda sigara içtiği içinartık cildiricam 7 8 aydır bu apartmandayiz 4 katli 3. kattayim alt katimda 38 yaşında liseye giden bir oğlu olan kadın var ama artık gına getirtti benim gibi suskuninsanı bile delirtti hemen hemen her apartmana haftanin belirli günü cirpma islemi varidr ama burda yok kilim vs carsaf olsun cirpaamiyorum balkon yikiyorum çok dikkat ederim ki kucuck bir yanlis olsun hemen laf ediyor diger dairelerde cocuklar var asagiya iniyorlar cocuk bunlar bagirirlar oynarlar ona bile tahammülü yok o cocuklara nasil bagiriyor kisacasi sanki apartmanin hükmü onda herseye laf soz daha nicesine apttman ya eşim aşağı inerken bazen sigara icerek iner ona bile laf ediyor şaka gibi sus sus ama yeter yonetici yok 4 daire sadece nasil başa çıkabiliriz birde bagiriyor kapılarda sormayın edepsiz gibi
Benim üst katımda her sabah çarşaflarını tepemizden çırpan bir manyakla yaşıyordum . O gitti şimdi yenisi geldi. Heralde gece deri filan değiştiriyorlarniye çırpayım ki gece üzerime toprak mı döküyorum?
ay ilk defa sizde duydum uyanıp uyanınca çarşaf çırpıldığını.
düzenli aralıklarla değiştir bitti gitti çırpınca ne oluyor ki?
kilimi de süpürürsün. çırpmanın ne gibi bi etkisi var? işviçreli bilim aramları bilmiyor ama bi arap toplumu bi de biz farkındayız bu çırpmanın ulvi temizleyici etkisinin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?