• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Evet kızdım zaten ben evli sandım diyor en başından bana anlatınca süreci gizli yapmadı yani bilmiyorum
Kadın evli olunca ne oluyor? Evli ama namussuz kadın yok mu? Evli kadınla numara alıp verse konuşsa fingirdeşse problem olmuyor mu? Kadınlar ahlaksızda başlarında bir koca olunca tasma takıyor namussuzluk yapamıyorlar mı? Kocanız evlenip boşanmış “duş” bir kadınla konuşamaz ama evli kadınla konuşursa problem yok mu?

Evet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
Bi şeyi saklamanın en iyi yolu onu göz önüne koymaktır.

Ne yani yatmış mıdır o kadar ileri midir
Aldatmak sadece yatmakla mı olur ya? Tinder indirmek millete numarasını vermek basbaya bir arayışta olduğunu gösteriyor. Siz apartmana yeni taşınan sizden 10 yaş büyük dul bir erkeğe telefon numarasını verseydiniz,Tinder indirip yanlışlıkla indirdim deseydiniz eşiniz ne tepki verirdi? Dürüst olun en başta kendinize dürüst olun

Evet bana eşim söyledi aldığı gün o yüzden eşime kızsam da bir şey yaptığını düşünmedim yapacak kişi söyler mi verdim konuştuk
İyide bu ayak üstü muhabbet değil eşiniz her önüne gelene teldfon numarasını mı veriyor?? Eşiniz kaydetmiş olsa bile lafını neden çaldırıp numarasını kaydetsin sağlıyor demekki eşinizde önüne gelenle samimiyet kuran bir tip

Karisini aldattigi kadini esiyle tanistirip kanka yapan bile var. Her sey gizli olacak diye bir sey yok.
Siz de ne cok seviyorsunuz koca korumayi. 😀
Böyle şeylerle işi olmayan adam numara filan vermez tanimadigi etmedigi elin kadinina. Eşimin komşu kadinda numarasi olamaz durduk yere. Oluyorsa niye ariyorsun diye kadina sövmem ben acikcasi, eşime dönerim numarani her isteyene veriyor musun diye
diyelim ki gerçekte var karısını sevgilisiyle kanka yapan var, ama bu olayda neyin ne olduğu belli değilken “sen karaktersiz kocana bak” diye tanımadıkları adama girişilmiş hemen.

Bence ne dul ne de bosanmis sifatlarinin kötü bir mânasi var, insanlar kötüye yoruyor.
Kusura bakmayın ama konu başlığını "Komşu kadın" diyerek de açabilirdi ne hikmetse "Komşu Dul Kadın" diyerek açmış. Üstüne kimse kadının yaşını sormamasına rağmen 10 yaş büyük diye belirtmiş. Aklı sıra kadını küçük görüyor. Kocam 10 yaş büyük, dul kadınlara bakmaz diye düşünüyor ama kazın ayağı öyle değil. Bakan her şekilde bakar. Komşunun yaşının bu konuyla hiçbir alakası yokken araya onu da sıkıştırmış. Konu sahibinin zihniyeti yazdıklarından konu başlığından bile belli🤷🏻‍♀️ 2024 yılında Aliye Rona karakterleri gibi konuşup konu açarsa insanlar da huylanır.

Dul nedir yahu. ??
Ne münsabet komsunun esini aramasi, ben arkadaslarimin eslerini bile aramam numarasida yoktur. Hic hoslanmam öyle seylerden

İstanbul 'da iken bir komşum da evliliklerinin ilk yıllarında sevgili iken aldatıldığını böyle anlamış, kadın doğum yapmış, kocasının bekar evinde eski komşu gelmiş bebek görmeye, boşanmış bir kadın, buna göz devire devire bakıyormuş, böyle kısa net cevaplar ile geçiştiriyormuş, sonra kocasına bi bakışını yakalamış, ordan almış yürümüş; kocası ağlaya zırlaya itiraf etmiş en sonunda.

İstanbul 'da iken bir komşum da evliliklerinin ilk yıllarında sevgili iken aldatıldığını böyle anlamış, kadın doğum yapmış, kocasının bekar evinde eski komşu gelmiş bebek görmeye, boşanmış bir kadın, buna göz devire devire bakıyormuş, böyle kısa net cevaplar ile geçiştiriyormuş, sonra kocasına bi bakışını yakalamış, ordan almış yürümüş; kocası ağlaya zırlaya itiraf etmiş en sonunda.
Yok benimki ağlıyor hakkımı kimseye helal etmiyorum hiç bir şey yapmadım ben diyor ayrılacam dedim artık kafayı yememe ramak kaldı yanlış bir karar almak istemiyorum

Tabiki de asla o niyetli değil ama kadın tuhaf
Başlık talihsiz olmuş kardeşim. Böyle dul diye başlık atınca sanki dul olduğu için potansiyel varmış gibi olmuş ama bu işin medeni durumla alakası yok. Ne kadınlar var kocası ölünce bile ömür boyu ona sadık kalan Bi tanesi de benim teyzem. Tamamen karakter meselesi evli bekar boşanmış farketmez sonuçta konudaki kadın evli bi erkeğe yürüyor. Her türlü lafı hakediyor.

Başlık talihsiz olmuş kardeşim. Böyle dul diye başlık atınca sanki dul olduğu için potansiyel varmış gibi olmuş ama bu işin medeni durumla alakası yok. Ne kadınlar var kocası ölünce bile ömür boyu ona sadık kalan Bi tanesi de benim teyzem. Tamamen karakter meselesi evli bekar boşanmış farketmez sonuçta konudaki kadın evli bi erkeğe yürüyor. Her türlü lafı hakediyor.
Öyle zaten..

Öyle zaten..
İki gözü iki çeşme ağlıyor ben hiç bir şey yapmadım diye ama bilmiyorum kızlar inanmıyorum artık

Yok benimki ağlıyor hakkımı kimseye helal etmiyorum hiç bir şey yapmadım ben diyor ayrılacam dedim artık kafayı yememe ramak kaldı yanlış bir karar almak istemiyorum
Valla dikkat edin ağlayan erkeğin sonu pek iyi değil. Anamın bi lafı var o... ağlamayla kurtulurmuş.

Dul diye aşağılamayi biliyorsunuz lakin manasını sanırım bilmiyorsunuz . Eşi ölene dul denir . Bosanan kişiye de boşanmış/ayrılmış denir . Boşanmış kadınlar yamuk eşinizin peşinden Tarkan kovalar gibi kovalamiyor hanımefendi. Kullandığınız sıfat rezalet. Yarın birgün sizinde bir DUL hatta DULLAMA olmayacaginizin garantisi var mı ??

Dul diye aşağılamayi biliyorsunuz lakin manasını sanırım bilmiyorsunuz . Eşi ölene dul denir . Bosanan kişiye de boşanmış/ayrılmış denir . Boşanmış kadınlar yamuk eşinizin peşinden Tarkan kovalar gibi kovalamiyor hanımefendi. Kullandığınız sıfat rezalet. Yarın birgün sizinde bir DUL hatta DULLAMA olmayacaginizin garantisi var mı ??
Daha kaç defa anlatacağım Ben ona da öyle söyleniyor sanıyordum

Back
X