• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Merhaba 2.5 yıldır evliyim. Evlendiğimiz ilk ay eşimin telefonunda yıllarca arkadaş olduğu açık bir kız vardı ses etmedim ta ki kıza durum açmış bana kapatmış ama ben paylaşım görmedim inkar etti arkdşım dedi kızın da sevgilisi vardı neyse öyle böyle kızı sildirdim. Daha sonra eşimin telefonunda fake hesap gördüm ama yaklaşık 10 yıl önceye ait yeni biri eklenmemiş benim değil arkadaşımın şu bu. Tabi ben ayrılma kararı aldım eşim kapımda yattı ağladı zırladı neyse inanmayı seçtim. Ondan sonra 1 ay iş dolayısıyla ayrı kaldık ve olay store den tinder uygulamasna bakmış bana dediği oyun indirirken bastım çıktım indirip indirmediğni bilmiyorum. Zaten bu süreçte eşimin ailesi bana iftira haksızlık her türlü zulmü yaptılar bende 1 yıldır görüşmüyorum eşim saygı duyuyor ve kendisi de gidip gelmiyor asla zorlamıyor ben konuyu açmasam açmaz umursamıyorum onlar kendine yaptı diyor. Bana olan tavırlarına gelirsek ben çalışıyorum çok ilgili evde yemek temizlik hasta olsam başımdan ayrılmaz bir şey rica etsem kesinlikle yapar. Arkadaş ortamı yok belki evlendik evleneli 10 saat çıkmıştır o da 1 2 defa piknik 1 2 defa halı saha. Neyse gel gelelim 10 gün önce düşük yaptım. Şuan hayatı çok sorguluyorum eşim düşük sırasında 1 sn başımdan ayrılmadı bana adeta çocuklar gibi baktı ben ağlayınca hep destek çıktı. Bende duygusal çöküş olacak ayrılalım yaptıklarını unutamıyorum dedim ama asla yanaşmıyor seni seviyorum senden başka kimsem cart curt. Velhasıl çocuk kokusu ile yanıp tutuşuyorum sizce ne yapmalıyım çok kararsızım yardımm

Merak edenler için konu sahibinin eşi hareketli bir erkek ( kibar olucam 😇)

Tinder fln indiriyor kızlarla kanka ayağı yapıyor.

Bakmış apartmana boşanmış kadın taşınmış hemen radarları çevirmiş numarasını vermiş fln. Durur mu hiç çapkınnnn 😂

E konu sahibi de her yalanı yutuyor oyun diye tinder yüklediğini fln bi yalan daha sıkmış.

Konu sahibi de pick me girl. Asla Kocacığı suçlu değil ne sandınız 🙂

Kendinde artı millette eksi gördüğü özellikler ile milleti aşağılıyor dullll yaşlııııı diye aklınca.

Konu sahibi kocan hiç yaşa başa bakmıyor. M Merve Aycan

Hem ne demişler; tarlanın taşlısı karının yaşlısı 😂

Kadına boşuna kurulma kocan uslanmayacak ki bu olmasa başkasına yazacak.

Kızılcık şerbeti nihal gibi yapma ( o da Apoyla alevin ilişkisini öğretmek için Alev e mesaj attı ama geri tepti)

Merak edenler için konu sahibinin eşi hareketli bir erkek ( kibar olucam 😇)

Tinder fln indiriyor kızlarla kanka ayağı yapıyor.

Bakmış apartmana boşanmış kadın taşınmış hemen radarları çevirmiş numarasını vermiş fln. Durur mu hiç çapkınnnn 😂

E konu sahibi de her yalanı yutuyor oyun diye tinder yüklediğini fln bi yalan daha sıkmış.

Konu sahibi de pick me girl. Asla Kocacığı suçlu değil ne sandınız 🙂

Kendinde artı millette eksi gördüğü özellikler ile milleti aşağılıyor dullll yaşlııııı diye aklınca.

Konu sahibi kocan hiç yaşa başa bakmıyor.

Hem ne demişler; tarlanın taşlısı karının yaşlısı 😂
Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor

Evet kızlar ne kadar komik nerden biliyorsunuz öyle olduğunu ya şimdi ben eşimden yazdım kadın ablam falan dedi hiç bir şey demedi eşime ayrılmak istiyorum dedim kadını aradı senle ne alakam var dedi yuvam dağılacak dedi kadın da ne alaka ablam yuva bu kadar basit değil dedi kapattı ilk arayınca afalladı konuşuyor gibi değillerdi ben ayrılacam dedim telefon dökümanı yarın çıkaracam diyor hüngür hüngür ağlıyor

Eşin tinder da geziyor inanma o timsah gözyaşlarına. Yine yapacak. Tazminatlı boşanma diye uğraşıyor. Bir de ayrılırsanız aldatma heyecanı kalmayacak. Klasik aldatan erkek hareketleri ağlamak.

Çocuk yapmayın derim çapkınlar düzelmez.

Yarın dökümanı çıkaracak ağlıyor ben asla görüşmedim aramadım diyor bekliyorum mahkemeye verecem dedim

Ben burada büyütülecek ne var anlamadim, alt tarafi komsu, ki "dul", belki de evde acil bir durum olsa irtibata gececegim insan olsun repertuarimda demistir. Kadinlar ve erkekler sadece seks icin mi iletisim kurar? Ben evli veya bekar erkek komsumun telefonunu alsam ne olacak yani?

Eşin tinder da geziyor inanma o timsah gözyaşlarına. Yine yapacak.
Tinder indirmiş demedim hiç bir zaman hanımefendi sadece basmış dedim ama bilmiyorum aldatıyorsa da kendi bilir zaten net bir şey görsem ayrılırım o konuda sık
Eşin tinder da geziyor inanma o timsah gözyaşlarına. Yine yapacak. Tazminatlı boşanma diye uğraşıyor. Bir de ayrılırsanız aldatma heyecanı kalmayacak. Klasik aldatan erkek hareketleri ağlamak.
İndirdiğini görmedim sadece play store de basmış dedim zaten indirmiş olduğunu görsem ayrılırım

Ben burada büyütülecek ne var anlamadim, alt tarafi komsu, ki "dul", belki de evde acil bir durum olsa irtibata gececegim insan olsun repertuarimda demistir. Kadinlar ve erkekler sadece seks icin mi iletisim kurar? Ben evli veya bekar erkek komsumun telefonunu alsam ne olacak yani?
Dul bu kadar kötü mana mı düşünemedim boşanmış deseydim keşke

Tinder indirmiş demedim hiç bir zaman hanımefendi sadece basmış dedim ama bilmiyorum aldatıyorsa da kendi bilir zaten net bir şey görsem ayrılırım o konuda sık

İndirdiğini görmedim sadece play store de basmış dedim zaten indirmiş olduğunu görsem ayrılırım

Basmakla indirmek aynı şey ama İnanmaya devam edin hanfendi, aldatılan sizsiniz sonuçta bize bişi olduğu yok. Uyardım sadece

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Kadının yaptığı yanlış ama eşinizde çok tuhaf.
Eşiniz nekadar laubali öyle ikidebir ikidebir kadını öne sürüyor.
Bence kadından çok eşinizi sorgulayın.

Bilmiyorum bana anlattı ilk günden olayı arkamdan yapmadı engelli listesinde bile ben kaç gün sonra gördüm o bakmamış
İlk günden anlattığını, durumun anlattığı gibi olduğunu nereden biliyorsunuz?
Telefonunda engelli olunca koynuna giremiyor mu?
İşinize öyle geliyor diye elin kadınını namussuz kocanızı melek yapıyorsunuz ya

İlk günden anlattığını, durumun anlattığı gibi olduğunu nereden biliyorsunuz?
Telefonunda engelli olunca koynuna giremiyor mu?
İşinize öyle geliyor diye elin kadınını namussuz kocanızı melek yapıyorsunuz ya
Ne yani yatmış mıdır o kadar ileri midir

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Heyyyt be aslanım. Gadın dediğin kocasını böyle korur atmacalardan, böyle kol kanat gerer erine kimsecikler kapmasın diye. Gel alnından öpeyim yiğidim!!!

Back
X