Komşu dul kadın ne yapmaya çalışıyor

Eskiden olmuştur zaten diye düşünüyorum ama bi acaba mı denmiş sanki, telefon vermeler karısı ile samimi yapmaya çalışmalar falan hiç masum gelmedi. Kadın da çok oralı olmamış zaten, göz devirmiş konu sahibine.
Nereye varlıkları bilinmez ama bir iletişime geçmişler ve koca da masum olmuyor bu durumda tabi.
Komsu hanimda kocasıyla numalaşıp karısına göz devirmiş. 😬 Engelliyken de 2 kere aramış. Oralı olsa ne yapardı bilemedim.

Nereye varlıkları bilinmez ama bir iletişime geçmişler ve koca da masum olmuyor bu durumda tabi.
Komsu hanimda kocasıyla numalaşıp karısına göz devirmiş. 😬 Engelliyken de 2 kere aramış. Oralı olsa ne yapardı bilemedim.
Güya araba soracakmış bilmem araba bak diyecekmiş

Ayrılacam zaten düşük yaptım demek böylesi hayırlı. Kadın diyor sen efendisin asla öyle değil bilmem ne ay kafa kalmadı yapmışsa da kendine yapmış ayrılırım o kaybetti ağlamaktan gözleri şişti tm git aç davayı dedi

Ayrılacam zaten düşük yaptım demek böylesi hayırlı. Kadın diyor sen efendisin asla öyle değil bilmem ne ay kafa kalmadı yapmışsa da kendine yapmış ayrılırım o kaybetti ağlamaktan gözleri şişti tm git aç davayı dedi

Eee ne olacak şimdi? Ne yapacaksınız?Siz de DUL olacaksınız.
Hoş geldiniz aramıza.

Bizim de acil durumlarda irtibata geçeceğimiz komşularımız var kimisi evli kimisi bekar. Ben neden kadını aramak yerine kocasını arayayım ki? Kadını ararım, eğer kocasının yapması gereken bir durum varsa o kocasına söyler zaten. Komşunuz böyle durumlarda sizi yok sayıp eşinizi aradığında problem etmiyorsanız bu sizin bakış açınız tabii.

Lojmanda otururken yan komşum erkek meslektaşım apartman yöneticisi idi. Karısı ev hanımı. Ama ben bir sorun olduğunda meslektaşım erkek yerine ev hanımı karısını arıyordum. ( istanbulda oluyor olay )

Bizim akraba boşanmış bir kadın apartmanda bir polis evli erkek kafayı takmıştı buna, sürekli mesaj atıyordu çocukları trafik parkına götürelim diye ısrar ediyordu.

Ben uyardım adamın başka niyeti var engelle diye.

Ne münasebet apartman gibi bir ortamda hemcinslerin telefonlaşması varken karşı cinslerin telefonlaşmasına.

O göz devirme zaten "Vah zavallı dünyadan haberi yok " göz devirmesi. 🎃

Benim için o terim o kadar kötü değil olabilir ben o manada söylemedim

Memur olduğunuzu söylemişsiniz cahil biri de değilsiniz, diğer konunuzda da ‘açık’ diye yeriyordunuz yine kocişkonuzun kırığını, yemeyiz bunları efem 😇

Kocanız kimle fingirdese ona doluyorsunuz

Kocanız bana yürüse de kara kuru kadın ye konu açardınız sanırım ben de öyleyim 😅

Memur olduğunuzu söylemişsiniz cahil biri de değilsiniz, diğer konunuzda da ‘açık’ diye yeriyordunuz yine kocişkonuzun kırığını, yemeyiz bunları efem 😇

Kocanız bana yürüse de kara kuru kadın ye konu açardınız sanırım ben de öyleyim 😅
O onun karakteri ben bu dünya için temiz kalmışım

Güya araba soracakmış bilmem araba bak diyecekmiş
Kocanız ne alaka ki araba sorduruyor? Ne ara o kadar samimi olmuşlar diye sormadınız mi?
İlişki olmasa bile gevşek muhabbetler olmuş aralarında siz dururken birbirleriyle iletişime gecmelerinden belli.

Zırıl Zırıl ağlayan erkekte bana hiç güven vermez. Sizinki güvenilir değil zaten.

Son düzenleme:
Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Dul bekar evli çok farketmez ama kadının yaptığı iş değil. Ben eşinizi suçlayacak bir şey bulamadım. Engeli kaldırmayın, eşinize de sakın 'seni aramış' falan demeyin. Kadın normal değil.

Numarasını vermek için eşinizin telefonunu çaldırmış anlaşılan. Muhtemelen aynı kazlığı yapacak bolca koca vardır.

Dul bekar evli çok farketmez ama kadının yaptığı iş değil. Ben eşinizi suçlayacak bir şey bulamadım. Engeli kaldırmayın, eşinize de sakın 'seni aramış' falan demeyin. Kadın normal değil.

Numarasını vermek için eşinizin telefonunu çaldırmış anlaşılan. Muhtemelen aynı kazlığı yapacak bolca koca vardır.
Maalesf boşanıyorum

Boşanıyorum

Merhaba evliyim. Eşim 3 4 ay önce yanda bir kadın seni sordu tanışmak istiyor dedi gidip gelelim falan bende bakarız dedim. Nyse sonra görünce selam verdim. 2 ay geçince eşim dedi kadın seni sormuş bir şey soracakmış bana numarasını verdi tmm dedim eşimden numarayı aldım kadına yazdım ama kadının bana bir şey sorduğu yok hatta eşimin numarasını kaydetmiş benimkini eklmedi bile. Nyse sonra dışarda karşılaştık eşimle kadın boşandım falan dedi böyle benimle küçümser gibi konuştu ya da ben öyle anladım. Daha sonra sinirlendim eşimden engelledim ve bir daha muhatap olma dedim biz görünce yolumuzu değiştik falan. 1.5 ay önce tesadüfen eşimin engelli listesinde gördüm kadın 2 defa aramış eşimi ama eşim fark etmemiş engelli arka plana düşmüş şoke oldum kadına yazdım eşimi neden aradın bir daha olmasın haddini bil falan beni tanımamazlığa vurdu ben baya tanıtıp sövdüm. Nyse hala eşimin numarasını silmemiş wp engelli de görüyorum. Kadın bizden 10 yaş büyüktür. Sizce amacı ne ben mi abarttım
Yani bana çok saçma geldi ne ara eşiniz tanıştı muhabbet nasıl başladıda sizinle tanışmak istediğini söyledi ben önce eşimi sorgulardım açıkcası.

Back
X